kızlar yardımmmmm :(

heeyyytt eski çakallardan kim kaldı :))
iyi yapıyosun
zaten eşşek olunca semer vuran çok oluyor
ama senin aklına beceriksizi oynamak nerden geldi

annemden annemin yaptıkğı herseyin tam tersini yapıyorumm annemin tavsiyesi tabi bunlar
annem der ki yarasa gibi yolunma çok doğru bir söz hep bir adım geride dururum ailesine karşı onu ön planda tutup arkadan işleri götürürüm eşimin yanında hiç cevap vermem onlara ama eşime sonradan beyin yıkaması yaparım
bide bişeye kızıp sinirlendiysem hiç eşimle tartışmam sinirlenirme hakim olmadığım zaman cok fena inadına yapıo çok alttan altta götürürüm işlerimi kayınvalideme görümceme karşı feci stratejilerim vardır:)) bu arada aramız cok iyi onlarla çünkü samimiyim ama herşeyime karışmalarına izin vermiyorum bir duvar var genede

nişanlısın ve kv evini temizlemeye gidiceksin ha
nişanlının ne hakkı varmış sana bağırmaya sen onun annesinin hizmetçisimisin
malesef evlenince daha da kötü olucak,kendini ezdirme

bu temizlik konusu sureklı gundem olusturur baştan ağırlıgını koy öyle davran,
sonrası daha talepkar olacaktır emın ol, benımde var bı bayram temızlıgı hıkayem ama dediğim gibi duruşumu bozmam,belfıtıgım var eğilip kalkmak yaramıyor bıze,kendı annem tansıyon hastası camlarını sıldım ama bıtttım annem yardım ettıgı halde,kv. ogrendı tabı bun,ona hıc laf nırakmadan yaptım ama bende bıttım anne kendı evım gozumde buyuyor dedım ,gel bıle dıyemedı
gorumcem ama eşime telde çaktırmış abi anneme temızlıge gitçezmiiiiii? diye eşim diyemedı bıle ttamam haberleşin gıdın
yengene sorayım ararım dedı kapattı, bana dondü ama öylece bakıyor !!!!
belim kötüüüü biliyosun dedim,olay kapandı.....

allttan alma ezdırme kendını canım,üstte arkadaş ne guzel yazmıs bak: biz onlarin ogullarinin sevdikleri cocuklarinin anneleriyiz annelerin köleleri degil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bu yazını okurken bi arkadaşım geldi aklıma..Arkadasmın eşi nişanlıyken ailesne çok düşkündü,hep ailesne cam silmeye halı yıkamaya götürürdü kızı..suanda evliler ve altlı üstlü oturuyorlar..Suan daha fena,kız kaynanasının kahvaltısını hazırlamasın kıyameti koparttıyo kocası..işin zor canım ya..bende evliyim simdi kaynanam yaz temizliğine cagırdı beni geçen gün..Kocam ben göndermem karımı sen kendin yap,herkes evinin işini yapsın taş gibisin ddi :) Gerçekten eğer kocan öyle diyorsa işin zor.Nişanlıyken nasılsa evlendikten sonra iki katına çıkıyor çünkü..Hem sen kaynanana demişsin geleyimmi diye,nişanlına söylemişmi aradı sordu diye,nişanlın niye üstüne geliyor...Evlendikten sonra değişir diye düşünme birde,anladığım kadarıyla annesine çok düşkün tatlımm nişanlın..

kayınvaliden hasta ve yaşlıysa yardım et ,
ama değilse sakın alıştırma hem nişanlı kızdan iş beklemek neymiş ilk defa duydum
eşinede söyle ben sana eş olarak geliyorum hizmetçi almıyosunuz
eşinin annesiyle muhabbetinide kıskanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…