merhaba kızlar hemen konuya girmek istiyorum uzatmadan ;
1 yıldır nişanlıyım ben ve 1 ay sonra düğünüm olcak inşallah.Nişanlımın annesi yaz temizliğine kalktı.Bende aradım anne bana ihtiyacın varsa geliyim dedim.Kız kardeşi filan gitmiş bana gerek yokmuş tamam dedim kapattım telefonu.Bu konuşmadan nişanlımın haberi yoktu ve ben gitmedim diye benimle kavga etti..Bir şey yapmasan da orada görün en azından dedi.Sonra ben iyi gelin değilmişim o da bundan sonra ona göre damat olcakmış öyle dedi bana.Eskileri açtı ve tartıştık sonra özürdiledi kapattık konuyu ama benim içim buruk hala.Alesiyle ilgili bana şunu yap böle yap demesi hoşuma gitmiyor.Karışma diyorum yine karışıyor.
Evlendikten sonrada böyle durumlarda gitmekte istemiyorum ne yalan söyleyim herkes kendi temizliğini kendi yapsın diye düşünüyorum yanlış mı sizce? yoksa gelin olarak benden bekler mi gitmem mi doğru olur?
ve ben hemen birşey söylesem nişanlım hemen bağırıyor ama annesiyle konuşurken o ne derse desin tamam anne diyor.Galiba kıskanıyorum yada bana daha iyi davranmasını istiyorum.Tek umudum evlendikten sonra böle olmaması tamamen benimle ilgilenmesi.
Erkekler evlenince düzelmez bende senin gibi durumlar yaşadım ve şuan düğünüm olmadan boşanıyorum. O yüzden lütfen mantıklı düşün nişanlınla konuş ..inan bana herşeye tamam desende olmuyor bizzat canlı örneği benim.
hiç evlenme bence ölene kadar annesine köle olursun anne sözü dinleyen erkekden birşey olmaz
anasının lafını dinlemeyenhiç evlenme bence ölene kadar annesine köle olursun anne sözü dinleyen erkekden birşey olmaz
Degisirler degisirler bazen bizim elimizdeErkekler gercekten cocuk gibiler bende bu ara bu sorunlarla bogusuyorum ve ne cok insanin sorunu oluyormus kayinvalidesi ile cok yazik basta iyiler hoslar sonra cocuklarini mi paylasamiyorlar ne anlamiyorum
öyle teferruatlı bir konu ki valla bu canım
baş edeyim desen olmuyor kendi haline bırakıyosun o hiç olmuyor
ama yanlış taraf her zaman kendini kabak gibi belli ediyor bunu bilirim sadece
dediğin gibi ilk başta çok iyiler sonra bişiler oluyor sonra bunu oğluşlarının yanında çaktırmamaya başlıyolar
ve sonra (ki bu aşama en berbat olanı) sen kendini sorgulamaya başlayınca ve vicdan yapınca acaba yanlış mı düşünüyorum diye
işte tam bu aşamada kadıncağızlar melek kimliğine bürünüyorlar ve sen kendinden utanıyosun
taki bidahaki iyi davranıp alttan alışına kadar
Konu sahibini cok iyi anliyorum cünkü aynisi geldi basima ve konuda actim buraya....
Hicte ipleri vermedim kaynananin eline ben hep iyi davrandim kadin ne dediyse sustum ve onun bir istedigini yapmadim diye gercek yüzü cikti nisanlimada acik acik dedim ben hep iyi davrandim sabretdim ama öyle olunca deger görmüyormussun dedim bundan sonra bende onun istedigi gibi davrancam aramam sormam ilgilenmemDeger vermeyen deger görüyor böyle bir zamanda yasiyoruz malesef
Asla bu konudan dert yanan bayanlara söylüyorum kendinizi ezdirmeyin biz onlarin ogullarinin sevdikleri cocuklarinin anneleriyiz annelerin köleleri degilCok doluyum vallahi
ben de öyle çok doluyum valla
aslında adamlar biliyor neyin ne olduğunu da analarına toz kondurmuyolar
yada buna maruz kalıyolar ne bileyim
amaaan 3günlük dünyada 5günlük dert çekiyoruz valla
üstüne üstlük dört dörtlük olup , değil bi kere denileni iki etmemek bişe denilmeden yerine getiriyoruz
gene de zararlı çıkan bizleriz..dediğin gibi hiç ezdirmiyecen kendini her seferinde o ağırlıkla girip çıkacan yanlarına
Aynen öyle vallahi biliyorlar neyin ne oldugunu da kabullenemiyorlar " o da annemin düsüncesi " diyor benimki
Iste en büyük hata o deger kiymet verme gelinimde gelinim diye kosarlar pesinden
Bizim gelin/damatlar bize kim bilir neler derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?