kızlar yarın büyük gün

eminenisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
250
0
96
38
İstanbul
11 gunluk geçmeyen zamandan sonra nihayet rabbimin izniyle test günüm geldi rabbim inş emeklerimizi boşa cıkarmaz ve banada annelik duygusunu tattırmayı nasip eder isteyen herkezede inş cok heycanlıyım kızlar dun yine idrar tahlili yaptım cok silik 2. cizgi varla yok arası cıktı inş bebişlerim tutunmuştur

ALLAHIM gonlumuzdeki muradimiz olan evladı bizlerede nasip eyle (AMİN)

seninle aynı duyguları yaşıyoruz şu an.ben hiç idrar testi yapmadım.sende bir belirti var mı.zaman yaklaştıkça merakla birlikte endişe de başladı bende.bugün aslında eczaneler açık olsaydı hemen alır yapardım yani.endişem geçsin diye.eşime sevgililer günü hediyesi olurdu.tabi ki bana da...

cemrecimm bende fazla bi belirti yok bazen arasıra kasık agrılarım oluyo bide tuvalete cok cıkıyorum oda cok sun içtigimden galiba goguslerim acıyodu şimdi acısı geçti belim cok agrıyo cız cız yanıyo resmen
valla herşeyden cok korkuyorum hapsırsam oksursem içimden gitcekmiş gibi ayakta durmaktan hern duşcekmiş gibi geliyo bi iş yapsam bazen bulaşıkları topluyorum ondan bile korkuyorum ilk denemem biyo kimyasalla sonuçlandıya heran kanamam olcakmış gibi geliyo

ben de aynı şeyleri yaşıyorum.öksürük de tutuyor zor öksürüyorum.bel ağrısı gerçekten çok kötü.gece boyu uyuyamıyorum.

evet benim gece agrımıyoda gunduzleri bide duz yattıgım zamn bugun bide altımda ıslaklık hissediyorum sanki adet olmuşum gibi bazende ince ince agrılarım oluyo cok korkuyorum yaa şu korkuyu bi atlata bilsem

evet benim gece agrımıyoda gunduzleri bide duz yattıgım zamn bugun bide altımda ıslaklık hissediyorum sanki adet olmuşum gibi bazende ince ince agrılarım oluyo cok korkuyorum yaa şu korkuyu bi atlata bilsem

aynen ben de öyle hissediyorum hiç halim yok bugün zorla nöbetçi eczaneye gittim test aldım ikinci çizgi çok silik çıktı artık bilemiyorum...bilmiyorumkismile

yaa ay inş sonuçlarımız net cıkar bende dün yapmıştım 2. cizgiyi cok silik olarak gordum am baktıgın zamn belli oluyo inş emeklerimiz boşa cıkmaz

yaa ay inş sonuçlarımız net cıkar bende dün yapmıştım 2. cizgiyi cok silik olarak gordum am baktıgın zamn belli oluyo inş emeklerimiz boşa cıkmaz

evet bakınca belli oluyor eşime de sordum hatta ben mi yanlış görüyorum diye evet ikinci çizgi var silik de olsa

silik bile çıkması bi gelişmedir değil mi yani şuan bizimle olan bişey var demektir

evet canım zaten testin ustundede yazıyo hecg degeri duşukse ole sillik cıkabiliyomuş ama gebe olarak sayılıyomuş benim anladıgım kadarıyla cogul gebeliklerde heralde cok net cıkıyo

evet canım zaten testin ustundede yazıyo hecg degeri duşukse ole sillik cıkabiliyomuş ama gebe olarak sayılıyomuş benim anladıgım kadarıyla cogul gebeliklerde heralde cok net cıkıyo

sanırım evet ben de eşime dedim bir tanesi tutmuş olabilir diye bana dört tane transfer ettiler bu 3.denemem embriyoların hepsi de 1.kaliteydi yarın ne olacak bakalım ben merkezde yaptıracağım testi o nedenle biraz geç öğrenirim sanırım

benimde 2 . denemem banada 2 tane en iyi kalıte koydular 2. gun transferim oldu belki benimde 1 tanesi tutmuş olabilir inş tutmuştur cemrecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…