Ya bende aynı durumdayım reglime iki gün var dün erken gebelik testimde pozitif çıktı bugün kahverengi çok az leke gördüm bazı yerler iki üç gün öncesi olur yazmış ama korkuyorum bilgisi olan varsa lütfen yazsınreglime 3-4 gün kaldı 2 gündür ara ara kasık ağrım oluyor bugün çok çok az kahverengi leke geldi bu yerleşme kanaması olabilir mi sanki yerleşme kanaması daha erken olması gerekiyor diye biliyorum. Ovülasyon ile takip ettiğim için biliyorum yumurtlama 13 gün önceydi çatlama ise 12 gün önce . Erken gebelik testi yaptım negatif çıkıyor
Aa hayırlı olsun darısı başıma o zamanYa bende ayni durumdayım
Ya bende aynı durumdayım reglime iki gün var dün erken gebelik testimde pozitif çıktı bugün kahverengi çok az leke gördüm bazı yerler iki üç gün öncesi olur yazmış ama korkuyorum bilgisi olan varsa lütfen yazsın
Adet günü gelmeden mi öğrendiniz peki . Bi de ne kadar geldi leke sizin benim ance bi damla. 3-4 gün var ve negatif çıktı benimOlabilir kızlar benimde ilk belirtim kahverengi lekelenmeydi tabi ben adetim sökülecek sandım ama hamileymisim
Hayır 5 gün gecikmisti adetim. Benimde günde 2 3 damla şeklinde bence adetiniz gecikince test yapın oncesinde belirti aramak biraz strese sokuyor insanıAdet günü gelmeden mi öğrendiniz peki . Bi de ne kadar geldi leke sizin benim ance bi damla. 3-4 gün var ve negatif çıktı benim
Evet net değil ama görünüyordu fotoğrafı bırakayımAa hayırlı olsun darısı başıma o zamanbenim test negatif çıktı sizin nasıl silik mi çıktı
Rahatlattı yorumunuz teşekkür ederimOlabilir kızlar benimde ilk belirtim kahverengi lekelenmeydi tabi ben adetim sökülecek sandım ama hamileymisim
İnşallah Allah size de tez zamanda hayırlısıyla nasip etsinRahatlattı yorumunuz teşekkür ederim
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Canm cevaplarsan çok sevinirim bata 6 gün kala kahverengi lekelenmem oldu bitti bir gün bile sürmedi peçeteye sildikçe geldi yarın bat günüm bugün yine kahverengi akıntım var sökülmesini bekliyorum ama hala kahverengi geliyo normalde sancıdan geberirim bugün bişi yok ne oluyo anlam veremiyorum senin yerleşme kanaman hangi gün olmuştu battan önce mi bat günümüİnşallah Allah size de tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin
İnşallah ya teşekkür ederim ama bugün yine kahverengi lekelenmem başladı sökülecek heralde gebe değilim diyorum ama kahverengi olarak geliyo taze kan değil beklemiş gibi tuhaf ya ilk kez yaşıyorum kafayı yedirtti bana ne hamileyim diyebiliyorum ne de değilimMerhaba,evet olabilir ben Ocak ayında kimyasal geçirdim battan yaklaşık 5/6 gün önce kahverengi leke gelmişti Ümit vermek istemem tabi ki ama inşallah hamilesinizdir
Bat günü oldu benim ama erken olması da normal bence bı test yap yerleşme olabilirCanm cevaplarsan çok sevinirim bata 6 gün kala kahverengi lekelenmem oldu bitti bir gün bile sürmedi peçeteye sildikçe geldi yarın bat günüm bugün yine kahverengi akıntım var sökülmesini bekliyorum ama hala kahverengi geliyo normalde sancıdan geberirim bugün bişi yok ne oluyo anlam veremiyorum senin yerleşme kanaman hangi gün olmuştu battan önce mi bat günümü
Sabahı beklemelimiyim test içinBat günü oldu benim ama erken olması da normal bence bı test yap yerleşme olabilir
Erken yapılan testlerde sabah idrarı daha iyi oluyor ama benim adetim geçtiği için akşam yapmıştım ama varsa bence çıkar adet gününüz gelmiş zaten test markası neySabahı beklemelimiyim test için
Awox var canm evde şuan kahverengi az kanamam var ama asla regl gibi değil pıhtılı kırmızı kırmızı da değil eski kan gibi çamur gibi kahverengi yarın sabaha yapıcam test lekelenme böyle devam ederse ama eğer hamileysem bu kanama korkulacak bişey miErken yapılan testlerde sabah idrarı daha iyi oluyor ama benim adetim geçtiği için akşam yapmıştım ama varsa bence çıkar adet gününüz gelmiş zaten test markası ney
Yoğun ve çok ağrılı olmadığı sürece değil canım yerleşme kanaması işte inşallah hamilesindirAwox var canm evde şuan kahverengi az kanamam var ama asla regl gibi değil pıhtılı kırmızı kırmızı da değil eski kan gibi çamur gibi kahverengi yarın sabaha yapıcam test lekelenme böyle devam ederse ama eğer hamileysem bu kanama korkulacak bişey mi
Ay inşallah canm önceden geldi bi umut sevindim ama bat günü yerleşme olmaz heralde regl oluyorum diye düşündüm inşallah gebeyimdirYoğun ve çok ağrılı olmadığı sürece değil canım yerleşme kanaması işte inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?