Kızlar yerleşme kanaması olabilir mi

gzlkelf

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2025
102
15
13
27
reglime 3-4 gün kaldı 2 gündür ara ara kasık ağrım oluyor bugün çok çok az kahverengi leke geldi bu yerleşme kanaması olabilir mi sanki yerleşme kanaması daha erken olması gerekiyor diye biliyorum. Ovülasyon ile takip ettiğim için biliyorum yumurtlama 13 gün önceydi çatlama ise 12 gün önce . Erken gebelik testi yaptım negatif çıkıyor

Son düzenleme:
Ya bende ayni durumdayım
reglime 3-4 gün kaldı 2 gündür ara ara kasık ağrım oluyor bugün çok çok az kahverengi leke geldi bu yerleşme kanaması olabilir mi sanki yerleşme kanaması daha erken olması gerekiyor diye biliyorum. Ovülasyon ile takip ettiğim için biliyorum yumurtlama 13 gün önceydi çatlama ise 12 gün önce . Erken gebelik testi yaptım negatif çıkıyor
Ya bende aynı durumdayım reglime iki gün var dün erken gebelik testimde pozitif çıktı bugün kahverengi çok az leke gördüm bazı yerler iki üç gün öncesi olur yazmış ama korkuyorum bilgisi olan varsa lütfen yazsın

Ya bende ayni durumdayım

Ya bende aynı durumdayım reglime iki gün var dün erken gebelik testimde pozitif çıktı bugün kahverengi çok az leke gördüm bazı yerler iki üç gün öncesi olur yazmış ama korkuyorum bilgisi olan varsa lütfen yazsın
Aa hayırlı olsun darısı başıma o zaman 🌸 benim test negatif çıktı sizin nasıl silik mi çıktı

Olabilir kızlar benimde ilk belirtim kahverengi lekelenmeydi tabi ben adetim sökülecek sandım ama hamileymisim

Olabilir kızlar benimde ilk belirtim kahverengi lekelenmeydi tabi ben adetim sökülecek sandım ama hamileymisim
Adet günü gelmeden mi öğrendiniz peki . Bi de ne kadar geldi leke sizin benim ance bi damla. 3-4 gün var ve negatif çıktı benim

Adet günü gelmeden mi öğrendiniz peki . Bi de ne kadar geldi leke sizin benim ance bi damla. 3-4 gün var ve negatif çıktı benim
Hayır 5 gün gecikmisti adetim. Benimde günde 2 3 damla şeklinde bence adetiniz gecikince test yapın oncesinde belirti aramak biraz strese sokuyor insanı

Aa hayırlı olsun darısı başıma o zaman 🌸 benim test negatif çıktı sizin nasıl silik mi çıktı
Evet net değil ama görünüyordu fotoğrafı bırakayım
Ama yine de beta bakmadan inanamicam galiba
Test markası çok önemli ama yine de güvenmeyin sizde negatifine
en güzel haberi alırsınız sizde inşallah 💕
IMG_7153.webp

kızlar bende aynı durumdayım adete 3 4 gün kala başladı günde 1 kere çok az kahverengi tortulu akıntı geldi adet günümde yoğun geldi bi kere sökülecek sandım sökülmedi iki gündür de açık kahverengi koyu sarı gibi devam ediyo peçeteye sildikçe 2 gün gecikmede kan verdim negatif çıktı beklemeli miyim erken mi

Kızlar merhaba bende çoğu kadın gibi gebelik isteyenlerdenim bi kaç sorum olacak benimle aynı durumda olan veya önceden yaşamış olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim geleyim konuya reglm düzenlidir bata 6 gün varken çamur gibi kahverengi sildikçe peçeteye gelen bi lekelenmem oldu bir gün sürmedi bitti akıntım sariya döndü diğer gün test yaptım çok çok silik bi çizgi gördüm bügün yine aynı şekilde sormak istediğim yaşadığım şey yerleşme kanamasımıydı benim gibi olupta testte pozitifi gören oldumu kaç gün sonra test doğru sonuç verir kafam çok karışık yardımcı olurmusunuz ❤️❤️

Merhaba,evet olabilir ben Ocak ayında kimyasal geçirdim battan yaklaşık 5/6 gün önce kahverengi leke gelmişti Ümit vermek istemem tabi ki ama inşallah hamilesinizdir☺️

İnşallah Allah size de tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin 🙏
Canm cevaplarsan çok sevinirim bata 6 gün kala kahverengi lekelenmem oldu bitti bir gün bile sürmedi peçeteye sildikçe geldi yarın bat günüm bugün yine kahverengi akıntım var sökülmesini bekliyorum ama hala kahverengi geliyo normalde sancıdan geberirim bugün bişi yok ne oluyo anlam veremiyorum senin yerleşme kanaman hangi gün olmuştu battan önce mi bat günümü ❤️

Merhaba,evet olabilir ben Ocak ayında kimyasal geçirdim battan yaklaşık 5/6 gün önce kahverengi leke gelmişti Ümit vermek istemem tabi ki ama inşallah hamilesinizdir☺️
İnşallah ya teşekkür ederim ama bugün yine kahverengi lekelenmem başladı sökülecek heralde gebe değilim diyorum ama kahverengi olarak geliyo taze kan değil beklemiş gibi tuhaf ya ilk kez yaşıyorum kafayı yedirtti bana ne hamileyim diyebiliyorum ne de değilim🤷🏻‍♀️

Canm cevaplarsan çok sevinirim bata 6 gün kala kahverengi lekelenmem oldu bitti bir gün bile sürmedi peçeteye sildikçe geldi yarın bat günüm bugün yine kahverengi akıntım var sökülmesini bekliyorum ama hala kahverengi geliyo normalde sancıdan geberirim bugün bişi yok ne oluyo anlam veremiyorum senin yerleşme kanaman hangi gün olmuştu battan önce mi bat günümü ❤️
Bat günü oldu benim ama erken olması da normal bence bı test yap yerleşme olabilir

Erken yapılan testlerde sabah idrarı daha iyi oluyor ama benim adetim geçtiği için akşam yapmıştım ama varsa bence çıkar adet gününüz gelmiş zaten test markası ney
Awox var canm evde şuan kahverengi az kanamam var ama asla regl gibi değil pıhtılı kırmızı kırmızı da değil eski kan gibi çamur gibi kahverengi yarın sabaha yapıcam test lekelenme böyle devam ederse ama eğer hamileysem bu kanama korkulacak bişey mi

Awox var canm evde şuan kahverengi az kanamam var ama asla regl gibi değil pıhtılı kırmızı kırmızı da değil eski kan gibi çamur gibi kahverengi yarın sabaha yapıcam test lekelenme böyle devam ederse ama eğer hamileysem bu kanama korkulacak bişey mi
Yoğun ve çok ağrılı olmadığı sürece değil canım yerleşme kanaması işte inşallah hamilesindir 🙏

Back
X