Kızlar yerleşme kanaması olabilir mi

İnşallah güzel haberler alırsınız haber edin bizede

Ya benimde normalde 27si ama 25den beri kahverengi camur gibi lekelenme geliyor ped bile takmaya gerek duymadim tuvalet sonrasi silince geliyor hala test yaptim negatif

Ya benimde normalde 27si ama 25den beri kahverengi camur gibi lekelenme geliyor ped bile takmaya gerek duymadim tuvalet sonrasi silince geliyor hala test yaptim negatif
valla bende bu tarz durumları hiç anlamıyorum anlamadığım için buraya danışıyorum sizde biraz bekleyin bi kaç gün daha tekrar test yapın inşallah olumlu sonuç alırsınız inşallah istediğiniz gibisüreç ilerler çok farklı ve zor süreçler bunlar rabbim hepimize sağlıklı bebişler ve kolay gebelik nasip etsin

İnsaAllah aminn hiç umudum yok ama hayirlisiyla herkes istegine kavusur insallah

İnsaAllah aminn hiç umudum yok ama hayirlisiyla herkes istegine kavusur insallah
Merhaba bende Ocak ayında boş gebelikten dolayı bı düşük yaptım o zamandan beri tekrar bı gebelik istiyorum bu zamana kadar olmadı ama bu ay yumurtalama günümde kahveregi lekelenme yaşadım sadece iç çamaşırıma gelmişti 2 kere oldu bu durum ve daha önce hiç basimama gelmemişti yumurtlama kanaması diyorlar ama pek bı bilgim yok bilgisi olan yazabilir mi

Evet bazen bu tür yumurtlama kanamasi olabiliyormus gunleri iyi degerlendirin insallah isteginize bir an once kavusursunuz

Evet bazen bu tür yumurtlama kanamasi olabiliyormus gunleri iyi degerlendirin insallah isteginize bir an once kavusursunuz
Pazartesi günü oldu bu bahsettiğim lekelenme pazartesiden önce ve sonrasından beri değerlendiriyorum geçen ay yalancı pozitif gördüm testlerde o yüzden bu ay acele etmek istemiyorum zaten reglimin en az 1 hafta geçmesini beklicem ve testlerle uğraşmadan gidip kan vericem umarım bu ay güzel sonuçlar alırım Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın bide bu lekelenme olduğunda yumurta çatlamış oluyor mu onunla bir ilgisidi olabilir mi sizce

Merhaba canım bende birşey sormak istiyorum benide aydınlatın lütfen adetime 3,4 gün kala hafif kahverengi lekelenme oldu bugün 2 gün oldu neredeyse kahverengi bitmiş gibiydi gebe olabilirmiyim

Merhaba canım bende birşey sormak istiyorum benide aydınlatın lütfen adetime 3,4 gün kala hafif kahverengi lekelenme oldu bugün 2 gün oldu neredeyse kahverengi bitmiş gibiydi gebe olabilirmiyim
Herkesin vücudu farkli ne yazikki gebelik olabilir de olmayabilirde benimde adetten 3 gun once basladi cuma gununden beri sadece kahverengi leke geliyor ped bile takmadim, test yaptim negatif bu ay da adetim boyle gecti bakalim ama insallah sizde vardir

merhaba tekrardan ben kan verdim çarsamba günü degerim 26 çıkmış gebelik gözüküyor fakat bana çok düşük geldi acaba bı sıkıntımı var
Öncelikle hayırlı olsun önemli olan kaç çıktığı değil artışın nasıl olduğu geç döllenme olmuş olabilir içinizi ferah tutun kötüyü çağırmayın Allah'ın izni ile sağlıklı bir süreç geçirirsiniz inşallah bugün iki gün geçmiş oluyor yeniden kan verme şansınız varsa verin artış nasıl olmuş bakalım

Merhaba bugun ki sonucunuz ne cikti acaba
Bir de lekelenmeniz kac gun surdu
Maalesef dün verdiğim kan değerim bugun 12 ye düşmüş büyük ihtinalle dahada düşecek kimyasala dönecek dediler leklenmemde 3 gündür bitmişti oysaki umutlanmıştım değerim yükselmedi

Dün kan verdim tekrar bugun 12 çıktı düşmüş maalesef ama lekelenmem 3 gündür durmuştu baya ümitlenmiştim şimdi de kanamamın nırmal adetimi bekliyorum sadece aşırı baş ağrım ve sürekli uykum geliuor anlamadım ben bu gidişattan

Maalesef dün verdiğim kan değerim bugun 12 ye düşmüş büyük ihtinalle dahada düşecek kimyasala dönecek dediler leklenmemde 3 gündür bitmişti oysaki umutlanmıştım değerim yükselmedi
Cok uzuldum Rabbim saglikla Hayirla Nasip etsin insallah

Çok üzüldüm kimyasal geçiriyorsunuz hcg sıfırlanans kadar bu belirtilerin olması normal

Çok üzüldüm kimyasal geçiriyorsunuz hcg sıfırlanans kadar bu belirtilerin olması normal
Merhaba benimde bugünden itibaren reglime 6 gün var bugün kahverengi lekelenmem olmuş yumurtlama günüde kahverengi leke yaşamıştım sizce yaşadığım leke yerleşme kanaması olabilir mi ben kendimi umutlendirmek istemiyorum çünkü geçen aylarda da 10 gün öncesi lekelenme yaşayıp 2 gün gecikmeyle adet olmuştum ama yumurtlama kanaması ilk defa yaşadım gunleri de değerlendirdik ama yinede bı ihtimal düşünüyorum ve sizce test ne zaman yapmalıyım bir önceki hamileliğimdede reglden 3 gün sonra testte silik çizgi görmüştüm ertesi gün kan verdiğimde beta 39 çıkmıştı o yüzden şuan da zaten adetimi bekleyecegim ama olmazsam ne zaman test yapsam çıkar ben üstüne 1 hafta daha beklemeyi düşünüyorum yapabilirsem yada gidip kan vericem testlerde yalancı çizgi görmüştüm geçen ay çok yipratmisti beni o yüzden bu ay ne yapsam bilemiyorum yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…