Kızlar yine ben bişey paylaşmak istiyorum fikir verin lütfen

Siz içimden gelerek dua ettim aklı başına gelsin diye deyince, başınada böyle bişey gelince kendimi suçladım diyince beddua olarak anladım ben.
İçinizi tabiki bilemem demek ki ben yanlış anladım kusura bakmayın o Zaman
Evet yalnis anladınız hangi insan çocuğun babasına eşine beddua eder ki sadece birşey olsun farkına varsın istedim o kadar kaza zaten düzeldim sözün verdikten sonra oldu bide

Lütfen artık mutlu olun en mutlu anınızda bile mutsuzluk havası yaratmayın rica ediyorum

Ben senin bana yorum yapmanı istemiyorum
Rahatsız oluyorum senden
Oldu mu
Yeterli mi ?
Konuyuda işgal etmek istemiyorum. Ok anladın inş
Ben de senden rahatsız oluyorum
Bu şekilde konusamazsın burda sana ait bir site değil burası
Herkes istediği yere istediği yorumu yapar

Yok gezmek değil kendi mesleği dışında ek işler de yapardı 2 buçuk yıllık evliyiz ilk 1 buçuk yıl boyunca hep evindeydi işten eve evden işe fakat hamile olduğum anda itibaren ek iş arayışları falan bi geçinemme telaşı ama bu durumu fazla abartmisti artık sürekli gecelere kadar eve gelmemeler bazen alkol almalar bu sebepten çok kavgalarimiz oldu bi şekilde bizi kaybedebileceigini düşünmesini çok istedim bunu bize yapmamasini sonuç bu oldu işte
Yazık aslında geçim telasina düşmüş gece gündüz is peşinde koşmuş takdir ettim doğrusu. İçme etme kısmına bisey diyemiyorum şükür ki dersini almış mutluluklar ;)

Kızlar sakin amacimiz dışına çıkmayalım lütfen bi yalnis anlaşılma oldu uzatmanın anlamı yok burda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyo aksini disunmeyelim

Yazık aslında geçim telasina düşmüş gece gündüz is peşinde koşmuş takdir ettim doğrusu. İçme etme kısmına bisey diyemiyorum şükür ki dersini almış mutluluklar :KK66:
Teşekkür ederim fazla düşmüştü biraz geçim derdine bizi ihmal edecek kadar ne yazıkki kötü şeyler iyi şeylere vesile olabiliyor bazen şükürler olsun yanımızda

Ben de senden rahatsız oluyorum
Bu şekilde konusamazsın burda sana ait bir site değil burası
Herkes istediği yere istediği yorumu yapar
Ya istediğin yere yap ona karışan mı war
Madem sende rahatsız oluyorsun bana yapma
Ben senin bana kıllığını biliyorum konundan dolayı sen zaten konuna ters yorum yapan herkesi başka konular altında terslemeye çalışıyorsun. Ama bana sökmez
SENDEN RAHATSIZ OLUYORUM bana yorum yazmanı istemiyorum.

Ya istediğin yere yap ona karışan mı war
Madem sende rahatsız oluyorsun bana yapma
Ben senin bana kıllığını biliyorum konundan dolayı sen zaten konuna ters yorum yapan herkesi başka konular altında terslemeye çalışıyorsun. Ama bana sökmez
SENDEN RAHATSIZ OLUYORUM bana yorum yazmanı istemiyorum.
valla ece hanım kıl oluyorsa ki yorumlarınız kıl olunmiyacak gibi değil.önce tahrik et sanane manene gibi sonra SENDEN RAHATSIZ OLUYORUM DE yok yaa hala son lafı diyip susturuyum peşindesin amann yaa

Back
X