- Konu Sahibi gamzeanneolmakistiyor
-
evet kızlar yine ben. her ay aynı konuyla sizi sıktığımın farkındayım ama hamilelik bölümüne yazdım kimse cevap vermedi. ama inanın cevap almazsam çatlayacağım artık. benim adetime 2 gün var. göğüslerim öyle bir şişti ki ilk kez böyle oluyor. hatta kimyasal gebelik yaşadığımda bile böyle olmamıştı. bir de 2 gündür ishal oldum. çok halsizim rapor aldım 2 gün işe gitmeyeceğim. hamilelikten önce ishal olan var mı.? sizce hamilemiyimidir? akşam acilde kan verdim hamilelik için. sonucunu yarın öğlen alıcam. bekleyemiyorum çok kötü oluyorum. bir fikir verseniz benle aynı durumu yaşayan var mı gebelik öncesi
evet kızlar yine ben. her ay aynı konuyla sizi sıktığımın farkındayım ama hamilelik bölümüne yazdım kimse cevap vermedi. ama inanın cevap almazsam çatlayacağım artık. benim adetime 2 gün var. göğüslerim öyle bir şişti ki ilk kez böyle oluyor. hatta kimyasal gebelik yaşadığımda bile böyle olmamıştı. bir de 2 gündür ishal oldum. çok halsizim rapor aldım 2 gün işe gitmeyeceğim. hamilelikten önce ishal olan var mı.? sizce hamilemiyimidir? akşam acilde kan verdim hamilelik için. sonucunu yarın öğlen alıcam. bekleyemiyorum çok kötü oluyorum. bir fikir verseniz benle aynı durumu yaşayan var mı gebelik öncesi
sen adet olacaksın bence. ne bileyim belirtiler onu gösteriyor.kızlar internetten araştırıyorum bazı bünyelerde ishal belirti olabilir diyor. ara sıra kasık batması var. ama galiba ben çok istediğim için her şeyi belirti olarak görüyorum. offf((
acilde kan verince 1 saat sonra çıkar ya :44:
idrar testi yapsan?
çıkmaz diye yapmadım. aslında 1 tane test var sanıyordum evde ama yokmuş.az önce yapayım dedim testi bulamayınca vazgeçtim. merkeze de uzak oturuyorum gidip alma şansım yok. of beklemek çok kötü
tüh ya, beklicez o zaman, hadi hayırlısımerakla bekliyorum canım Allah gönlüne göre versin
gamze anne olmayı çok istiyorsun bunu her şekilde anlayabiliyoruz.
ama biraz oluruna bıraksan?
sanki 7/24 bunu düşünüyormuşsun gibi izlenim alıyorum ben yorumlarından.
bir arkadaşım çok fazla istiyor ve hiçbir sorun olmamasına rağmen 3 aşılama 1 tüp bebeği tutmadı.
doktor stres yüzünden olduğunu söyledi ve denemelere 6 ay ara verdiler.
bence biraz sakin ol ve lütfen beni yanlış anlama.
seni kırdıysam da özür dilerim şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?