kızlar yine ben

inşallah hamilesindir seni ancak her ay hamileliği bekleyenler anlar bu duyguyu yaşadım insanlar kafana takma diyordu nasıl takmazsın yumurtlama günü çatladı mı şu belirti mi bu belirti mi ama kızdığım insanların dediği oldu takmadığım ay hamile kaldım nasıl takmadım kolumu çıkardım bir hafta sargılı gezdim annemler geldi yumurtlama günü kaçtı bir hengame içinde unuttum. hamile kaldığım ay şunu yaptım her ilişkiden sonra sağa yatıp dua ettim. canı gönülden diliyorum allah o duyguyu sana tattırsın

Allah bebeğine sağlıklı mutlu uzun ömürler versin. gerçekten yaşamayan anlayamaz. inşallah tüm isteyenlere nasip eder Allahım

Allah gönlünüze göre versin.
Belirtiler konusunda birşey diyemiyorum siz yanlış yorumluyor olabilirsiniz, yarını beklemekten başka çare yok gibi görünüyor.
Dilerim en kısa zamanda kavuşursunuz yavrunuza.

Allah bebeğine sağlıklı mutlu uzun ömürler versin. gerçekten yaşamayan anlayamaz. inşallah tüm isteyenlere nasip eder Allahım
Canimmm test yaptinmi peki ayrica idrar testi..bunyeden bunyeye degisir.ben adetime uc gun kala idrar testnde ogrenmstm ama ennsagliklisi tabiki kan testi..İnsallah Allahim isteyen herkesle beraber sanada nasip etsin...guzel hayirli haberlerle gel yarin insallah

evet başka çare yok ve beklemek çok zor.. teşekkür ederim güzel dilekleriniz için..

canım idrar testi yapmadım zaten çıkmazdı muhtemelen çünkü adetime 2 gün var. kan testi yaptırdım yarın alıcam. doktor adetine 2 gün varken kanda bile çıkmaz dedi ama ben inanmadım. çıkar dimi kanda? güzel dileklerin için teşekkür ederim bu arada.senin de Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. uzun mutlu sağlıklı bir ömrü olsun yavrunun

Durumu çok acillik görmemişler bence.

ben aslında acile hamilelik testi için gitmedim tabiki.. serum vereceklerdi. hamilelik şüphem var dedim.içine ilaç koyarlarsa belki zararı olur diye söyledim. doktor da o zaman hamilelik testi yapalım dedi. ama sonucunun 2 gün sonra alınacağını sonradan öğrendim. böyle saçma sapan bir yerdi yani. sadece bir ton para almayı biliyorlar. rapor bile yazamayız dediler. başka yere gidip yazdırdım

Canim bence cikabilit kan testinde ve insallah hamilesindir..degilsende karamsarliga kapilma stressiz bir sekilde devam etmeye caliski hormonlarinda ona gore calissin canim..cokk tesekkur ederim aminnn cnm bnm..insallah yarin sende hayirli haberlerini yaz..aslinda kan testi hemen cikardi ama en gec bir saate.demek yogunluktan yarina kaldi

laboratuvarları yokmuş canım başka ilçeye yolluyorlarmış. yarın sonucu yazarım inşallah güzel haberler olur

sadece sıvı takviyesi yapmışlardır ilaçsız, o yüzden test sonucunun pek bi önemi yok
rapor da özelse belki geçerli olmayabilir.
çok kafana takıyorsun bu işleri biraz oluruna bırak artık.
hamileysen bile muhtemelen ishal tamamen tesadüf

haklısın çok kafama takıyorum... bir kaç kişiden duymuştum bazen ishal hamilelik belirtisi olabiliyormuş diye. inşallah benimki o cinstendir

Benimde kasiklarimda agri ve normalde hiç olmayan goguste hassasiyet oldu hamilelik belirttim. 6 haftalık hamileyim. Inşallah sizde hamilesinizdir.

İshalin hamilelik belirtisi olduğunu ilk kez senden duydum.
Belirtiler kişisel dahi olsa bağırsak sorunları yaşaman için zaten çok erken olur.
Sen aldığın nefesi hamileliğe yorumlamazsan daha kolay olur.

olur canım daha ya test tetkik yaptırdın mı hiç?sorun sıkıntı olup olmadığıyla ilgili? sitres yapma bu durumu. hatta çocuk düşünmekten vazgeç bir süre. free takılın ama çocuk için değil. zaten yaz geliyor gez eğlen tatile falan git eşinle. sitres bitince bebek gelir merak etme.

inşallah olur canım... 1 temmuzda güzel bir tatile çıkıyoruz. umarım iyi gelir ikimize de. tetkik yaptırdık.ikimizde de sorun çıkmadı. doktor zamanını bekliyor dedi. ileride bu kadar üzüldüğünü hatırlayıp güleceksin dedi.. ama bakalım kısmet diyelim.

Bence çok panik durumdasınız biraz sakin olun. Burada hiç kimse size kesin hamilesindir ya da değilsindir diyemez ki. Çoğu kişi bebek istediği zaman psikolojik olarak belirti yaşar ya da daha önce farketmediği şeyler gözüne batar bende bebek isteyen biri olarak biliyorum yaşadım çok defa kesin hamileyim dediğim çok zaman oldu ama artık oluruna bırakmayı öğrendim ne kadar kendini dinlersen o kadar zarar. Bazılarının göğüsleri hamileliği öğrendikten birkaç hafta sonra şişer bazısının hemen şişer bazısı kabız olur bazısı ishal ama her ishali hemen gebeliğe yormak, her göğüs şiştiğinde acaba mı demek sizi de eşinizi de yıpratır ne zaman rahat olursanız bebekte o zaman gelir yani burada kim ne yorum yaparsa yapsın havada kalır nety bir şey diyemeyiz doktor bile diyemez. O yüzden sadece test bunu size söyleyebilir. Umarım hamilesinizdir ama değilseniz de üzülmeyin kafanıza takmayın rahat olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…