- Konu Sahibi gamzeanneolmakistiyor
-
az önce bet a yabaktırdım adetime 1 hafta degerim 19.2 çıktı hamilemiyim
canııııım çok mutlu ettin beni duaların için teşekkür ederim. inşallah Allah kabul eder.benim ki büyük ihtimal psikolojik galiba. kimyasal gebelik yaşadığımda doktorum bir sorun olmadığına sevinmelisin demişti. benim artık kadın doğum doktorundan önce bir psikoloğa gitmem gerek sanırım. sağol desteğin için...
inşallah hamilesindir seni ancak her ay hamileliği bekleyenler anlar bu duyguyu yaşadım insanlar kafana takma diyordu nasıl takmazsın yumurtlama günü çatladı mı şu belirti mi bu belirti mi ama kızdığım insanların dediği oldu takmadığım ay hamile kaldım nasıl takmadım kolumu çıkardım bir hafta sargılı gezdim annemler geldi yumurtlama günü kaçtı bir hengame içinde unuttum. hamile kaldığım ay şunu yaptım her ilişkiden sonra sağa yatıp dua ettim. canı gönülden diliyorum allah o duyguyu sana tattırsın
Allah gönlünüze göre versin.evet kızlar yine ben. her ay aynı konuyla sizi sıktığımın farkındayım ama hamilelik bölümüne yazdım kimse cevap vermedi. ama inanın cevap almazsam çatlayacağım artık. benim adetime 2 gün var. göğüslerim öyle bir şişti ki ilk kez böyle oluyor. hatta kimyasal gebelik yaşadığımda bile böyle olmamıştı. bir de 2 gündür ishal oldum. çok halsizim rapor aldım 2 gün işe gitmeyeceğim. hamilelikten önce ishal olan var mı.? sizce hamilemiyimidir? akşam acilde kan verdim hamilelik için. sonucunu yarın öğlen alıcam. bekleyemiyorum çok kötü oluyorum. bir fikir verseniz benle aynı durumu yaşayan var mı gebelik öncesi
Canimmm test yaptinmi peki ayrica idrar testi..bunyeden bunyeye degisir.ben adetime uc gun kala idrar testnde ogrenmstm ama ennsagliklisi tabiki kan testi..İnsallah Allahim isteyen herkesle beraber sanada nasip etsin...guzel hayirli haberlerle gel yarin insallahAllah bebeğine sağlıklı mutlu uzun ömürler versin. gerçekten yaşamayan anlayamaz. inşallah tüm isteyenlere nasip eder Allahım
Allah gönlünüze göre versin.
Belirtiler konusunda birşey diyemiyorum siz yanlış yorumluyor olabilirsiniz, yarını beklemekten başka çare yok gibi görünüyor.
Dilerim en kısa zamanda kavuşursunuz yavrunuza.
acilde kan verince 1 saat sonra çıkar ya :44:
Durumu çok acillik görmemişler bence.acilden bakıldıysa 1 saatte çıkması lazım :26: yani benim öyle olmuştu
hakkınızda hayırlısı olsun. rabbim gönlünüze göre versin inş.
Canimmm test yaptinmi peki ayrica idrar testi..bunyeden bunyeye degisir.ben adetime uc gun kala idrar testnde ogrenmstm ama ennsagliklisi tabiki kan testi..İnsallah Allahim isteyen herkesle beraber sanada nasip etsin...guzel hayirli haberlerle gel yarin insallah
Durumu çok acillik görmemişler bence.
Canim bence cikabilit kan testinde ve insallah hamilesindir..degilsende karamsarliga kapilma stressiz bir sekilde devam etmeye caliski hormonlarinda ona gore calissin canim..cokk tesekkur ederim aminnn cnm bnm..insallah yarin sende hayirli haberlerini yaz..aslinda kan testi hemen cikardi ama en gec bir saate.demek yogunluktan yarina kaldicanım idrar testi yapmadım zaten çıkmazdı muhtemelen çünkü adetime 2 gün var. kan testi yaptırdım yarın alıcam. doktor adetine 2 gün varken kanda bile çıkmaz dedi ama ben inanmadım. çıkar dimi kanda? güzel dileklerin için teşekkür ederim bu arada.senin de Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. uzun mutlu sağlıklı bir ömrü olsun yavrunun
Canim bence cikabilit kan testinde ve insallah hamilesindir..degilsende karamsarliga kapilma stressiz bir sekilde devam etmeye caliski hormonlarinda ona gore calissin canim..cokk tesekkur ederim aminnn cnm bnm..insallah yarin sende hayirli haberlerini yaz..aslinda kan testi hemen cikardi ama en gec bir saate.demek yogunluktan yarina kaldi
ben aslında acile hamilelik testi için gitmedim tabiki.. serum vereceklerdi. hamilelik şüphem var dedim.içine ilaç koyarlarsa belki zararı olur diye söyledim. doktor da o zaman hamilelik testi yapalım dedi. ama sonucunun 2 gün sonra alınacağını sonradan öğrendim. böyle saçma sapan bir yerdi yani. sadece bir ton para almayı biliyorlar. rapor bile yazamayız dediler. başka yere gidip yazdırdım
sadece sıvı takviyesi yapmışlardır ilaçsız, o yüzden test sonucunun pek bi önemi yok
rapor da özelse belki geçerli olmayabilir.
çok kafana takıyorsun bu işleri biraz oluruna bırak artık.
hamileysen bile muhtemelen ishal tamamen tesadüf
ben aslında acile hamilelik testi için gitmedim tabiki.. serum vereceklerdi. hamilelik şüphem var dedim.içine ilaç koyarlarsa belki zararı olur diye söyledim. doktor da o zaman hamilelik testi yapalım dedi. ama sonucunun 2 gün sonra alınacağını sonradan öğrendim. böyle saçma sapan bir yerdi yani. sadece bir ton para almayı biliyorlar. rapor bile yazamayız dediler. başka yere gidip yazdırdım
evet kızlar yine ben. her ay aynı konuyla sizi sıktığımın farkındayım ama hamilelik bölümüne yazdım kimse cevap vermedi. ama inanın cevap almazsam çatlayacağım artık. benim adetime 2 gün var. göğüslerim öyle bir şişti ki ilk kez böyle oluyor. hatta kimyasal gebelik yaşadığımda bile böyle olmamıştı. bir de 2 gündür ishal oldum. çok halsizim rapor aldım 2 gün işe gitmeyeceğim. hamilelikten önce ishal olan var mı.? sizce hamilemiyimidir? akşam acilde kan verdim hamilelik için. sonucunu yarın öğlen alıcam. bekleyemiyorum çok kötü oluyorum. bir fikir verseniz benle aynı durumu yaşayan var mı gebelik öncesi
İshalin hamilelik belirtisi olduğunu ilk kez senden duydum.
Belirtiler kişisel dahi olsa bağırsak sorunları yaşaman için zaten çok erken olur.
Sen aldığın nefesi hamileliğe yorumlamazsan daha kolay olur.
olur canım daha ya test tetkik yaptırdın mı hiç?sorun sıkıntı olup olmadığıyla ilgili? sitres yapma bu durumu. hatta çocuk düşünmekten vazgeç bir süre. free takılın ama çocuk için değil. zaten yaz geliyor gez eğlen tatile falan git eşinle. sitres bitince bebek gelir merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?