kızlar yine ben

canım arkadaşında dediği gibi sürekli düşünme eğer negatif çıkarsada üzülme inan onunda bi vakti saati vardır senin için hayırlısı olsunn canım

ah canım keşke atabilsem kafamdan negatif çıkarsa ilk başta bi üzülür ağlarım her zaman ki gibi.. sonra 'insanlar ne acılar yaşıyor' der kendimi avuturum yine ...

canııııım çok mutlu ettin beni duaların için teşekkür ederim. inşallah Allah kabul eder.benim ki büyük ihtimal psikolojik galiba. kimyasal gebelik yaşadığımda doktorum bir sorun olmadığına sevinmelisin demişti. benim artık kadın doğum doktorundan önce bir psikoloğa gitmem gerek sanırım. sağol desteğin için...

Canım ben bekarım hiç hamile kalmadım ama bazen benimde adetime yakın gögüslerim şişer hatta dokunsam acır hamile olmasanda olabilir. Ama bu kadar kafana takma sstresten uzak dur ki hamile kalman kolaylaşsın canım. Buarada inşallah hamilesindir :)

haklısın ben olmasını çok istediğim için her belirtiyi ona yoruyorum sanırım.. inşallah hamileyimdir.olursam buradan yazacağım canım...

acilden bakıldıysa 1 saatte çıkması lazım :26: yani benim öyle olmuştu

hakkınızda hayırlısı olsun. rabbim gönlünüze göre versin inş.

evet öyle oluyor normalde ama burası bir tıp merkeziydi.onların laboratuvarı yokmuş. o yüzden yarın alacağım sonucu. amin inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin

Evet bak bir sorun yokmuş yani her an hamile kalabilirsin Neden olmasın psikoloğa da gidebilirsin belki daha çok faydasını görürsün.. Sorun belki de budur yani sürekli bunu düşünmen bile engelleyebilir.. Biraz atmaya çalış kafandan bu düşüncelerini hiç ummadığın anda olabilirsin Rica ederim her zaman :)

Ben regl olacagim zaman ishal olurum aslinda regl olacaksiniz muhtemelen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet psikolog konusunu düşüneceğim. şimdi yaz geliyor daha çok gezilip tozulacak. inşallah bu şekilde atarım kafamdan bu düşünceyi

evet stres beni bırakmadan ben onu bırakmalıyım sanırım... inşallah olur teşekkür ederim

canım ben hamileliğimde ishal olmuştum işe gidememiştim ertesi gün hamile olduğumu öğrendim ve beklemediğim bişeydi.ama önceki günde zayıflamak için keten tohumuna başlamıştım ondanmı ishal oldum bilmiyorum.ha birde gögüslerimi taşıyamıyordum yürüyemiyordum ağrısından adettekinden farklı bi ağrıydı inşallah seninde sonucun pozitiftir tüm kalbimle diledim bunu bizede haber ver canım

çok sevindim bunları okuduğuma canım. aynen anlattıkların benim durumum işte. bakalım yarın test sonucunu alıcam. sağol güzel dileklerin için canım. mutlaka yazarım buraya iyi veya kötü sonucu. Allah çocuğuna uzun ve sağlıklı bir ömür versin inşallah

inşallah atarsın üzerinden o psikolojiyii ummadığın andada bi bakmişsın hamilesin o yüzden öncelikle kafana takma stres yapmaa hamileysende bebeğede zarar stress

inşallah atarsın üzerinden o psikolojiyii ummadığın andada bi bakmişsın hamilesin o yüzden öncelikle kafana takma stres yapmaa hamileysende bebeğede zarar stress

inşallah dediğin gibi olur canım. bebek inşallah vardır. yarın iyi sonucu alsam stres denen şeyi çıkaracağım hayatımdan

amin canım hepimizin çocuğu sğlıklı ve uzun ömürlü olsun.yaıp yazmamak arasında kaldım önce ümitlendirmemek adına ama adetin geciktiyse evde test yapsan olmzmı.birde ben gidip test yaptımıştım yarım saat sonra çıktı beklememi olurdun başka yere gitseydin.hayırlısı olsun rabbim onunda bi zamanını vermiştir mutlaka hiç canını sıkma...

az önce bet a yabaktırdım adetime 1 hafta degerim 19.2 çıktı hamilemiyim

acill cevap.adetime1 hafta varr beta.19.2 çıktıhamilemiyim

3 hafta 10 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000 bu sonuca göree 5 haftalık hamilesin tabii değerlerin yükselmesi gerekiyo yani bi kaç gün sonra tekrar yap test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…