- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi gamzeanneolmakistiyor
-
kızlar doktor da ishalin erken hamilelik belirtisi olduğunu söyledi. önce bunu söylemek istiyorum. bana gelince hamile değilmişim.testim negatif çıktı
Bence çok panik durumdasınız biraz sakin olun. Burada hiç kimse size kesin hamilesindir ya da değilsindir diyemez ki. Çoğu kişi bebek istediği zaman psikolojik olarak belirti yaşar ya da daha önce farketmediği şeyler gözüne batar bende bebek isteyen biri olarak biliyorum yaşadım çok defa kesin hamileyim dediğim çok zaman oldu ama artık oluruna bırakmayı öğrendim ne kadar kendini dinlersen o kadar zarar. Bazılarının göğüsleri hamileliği öğrendikten birkaç hafta sonra şişer bazısının hemen şişer bazısı kabız olur bazısı ishal ama her ishali hemen gebeliğe yormak, her göğüs şiştiğinde acaba mı demek sizi de eşinizi de yıpratır ne zaman rahat olursanız bebekte o zaman gelir yani burada kim ne yorum yaparsa yapsın havada kalır nety bir şey diyemeyiz doktor bile diyemez. O yüzden sadece test bunu size söyleyebilir. Umarım hamilesinizdir ama değilseniz de üzülmeyin kafanıza takmayın rahat olun.
Hangi doktor bunu size söyledi ve size boşa umut verdi söyler misiniz. Belki de ishal yapacak bir şey yediniz ya da iklim koşullarından öyle oldunuz bir anlık bir şey olabilir ki negatif çıkmış zaten ben böyle gebelik belirtisi olabilir diyen doktorları sevmiyorum her ne olursa olsun. Göğüslerde bir reglid şişmez öbüründe şişer, psikolojik mide bulantısı, aşermeler bile olur doktorun direkt erken gebelik belirtisi demesi tuhaf çünkü boşa ümit vermiş oluyor. Bariz gebelik belirtisi dediğimiz şeyleri bile yaşasanız doktorun psikolojik etkileri göz önüne alması testi görmeden yorum yapmaması lazım. İnternete bakarsak birçok şey gebelik belirtisi az mı dedim ben kesin hamileyim diye o yorumlara bakarak ama artık kendimi dinlememem gerektiğini öğrendim. Bir daha ki ay da kabız olsanız internete baksanız emin olun o da var gebelik belirtilerinde dr sorsanız size bu seferde evet kabızlıkta erken gebelik belirtisidir der yani bitmez en iyisi kafanızı boşaltın. Çoğu arkadaşım hep belirti ararken en belirtisiz zamanda gebe olduklarını öğrendiler.
kızlar merhaba eminim duyanınız yada bileniniz vardır diye düşünüyorum o yüzden size sormak istedim
geçen ayın 3 ünde adet oldum yılardır ya aynı gün oluyorum yada 1 gün öne geliyor bu ay ovulasyon testi aldım ve tam yumurtlama olduğu gün sabah ve akşam birlikte oldum.dün gece 2 damla kadar kan geldi ok dedim hasta oluyorum pet taktım sabah uyandığımda kan falan yoktu kahverengi bi akıntı var ve hala hafif hafif devam ediyo sizce hamilemiyim umutlaniyim mi yarın yada öbür gün doktora gidicem ama anlarsınız sizde zaman geçmiyor hiç lütfen cvp yazın çok sevinirim
Büyük ihtimal hamilesiniz.
ağzın bal yesin inş. öyleyimdir çok istiyorum allahım herkese versin banada
Yani ben kesin konuşacak en son merciyim burada da, bende öyle oldu. Hatta ben doğum kontrol hapını bırakalı 20 gün olmuştu, hapı bıraktım ondan böyle oldu falan diyerek üstüne düşmedim. İş yerinde arkadaşım , tutunma kanaması bu, benden söylemesi hamilesin dedi. test aldım yaptım negatif çıktı, 1-2 gün sonra tekrar yaptım silik çizgi çıktı, adetim 1 hafta geçince de net bir şekilde hamileydim
anladımm ne güzel...bn sanki hasta olucam gibi hissediyorum sancı var ama glen giden yok bide normalde bn gece hasta oliyim sabah ezanında ağlayarak uyanır deli gibi ağrı kesici ararım bu yıllardır böyle hiç değişmedi ama dün minik bi kan geldi devamı yok sadece kuru bi sancı ve kahve rengi akıntı doktorumu aradım şans oda hastaneden ayrılmış cebini aradım büyük ihtimal hamilesin dedi kahverengi akıntıda tutunma akıntısıdır dedi ama akıntın devm ederse yarında git bi iğne vurdur bi serum taksınlar iyic tutunsun dedi bebek dinlen uzat bacağını dedi ama çalışıyorum imkanımda yok napcam bilmiyorum aklım hep orda başka bişiy düşünemiyorum çok istiyorum çok inş. hamileyimdir
evet kızlar yine ben. her ay aynı konuyla sizi sıktığımın farkındayım ama hamilelik bölümüne yazdım kimse cevap vermedi. ama inanın cevap almazsam çatlayacağım artık. benim adetime 2 gün var. göğüslerim öyle bir şişti ki ilk kez böyle oluyor. hatta kimyasal gebelik yaşadığımda bile böyle olmamıştı. bir de 2 gündür ishal oldum. çok halsizim rapor aldım 2 gün işe gitmeyeceğim. hamilelikten önce ishal olan var mı.? sizce hamilemiyimidir? akşam acilde kan verdim hamilelik için. sonucunu yarın öğlen alıcam. bekleyemiyorum çok kötü oluyorum. bir fikir verseniz benle aynı durumu yaşayan var mı gebelik öncesi
Bence doktorunu dinle, bu akşam acile bile gidebilirsin. Test yaparlar 1 saatte çıkar sonuç, varsa bir durum iğne, serum yaparlar. Varsa bir hamilelik tehlikeye atma bence. Sıkı sıkı tutunsun bebişinBende doktor gibi oldum burada
canım bende snein gibi herşeyi hamileliğe yoruyorum 3 yıldır
göğüs ağrısı bazen adet önceside oluyoor malesef adet belirtileride hamilelik belirtilerine benziyor oyüzden net bişey söylemek çok zor inşllh hamilesindir tahlilde varsa çıkar zaten kasma kendini biliyorum zor takmamak ama ben 3 yıldır kafaya taka taka sinirleirm yıprandı allah yardımıcımız olsun
amin canım benim. inşallah en hayırlı zamanda bizler de anne oluruz.haklısın adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı sanırım. böyle belirtilere kafa yormaktan başka da yapacak bir şey yok ki sen de biliyorsun. Allah güzel günler göstersin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?