Kızlar... Yine size ihtiyacım var...

eftelya5434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2008
153
0
96
45
İstanbul
slm kızlar benim açtıgım konuları bılen vardır belkı ama kısaca soyle ozetlıyeyım bzım borcumuz vardı 15 bın lıra annem kredı cekıp bıze verdı evını ıpotek edıp yoksa ıcra gelcektı neyse asıl konu su esım bana bunu odemekte cok zorlancaz en ıyısı annemlerle beraber yasayalım evde annesı bırde ablasının kızı var kızı allah dusmanınım basına vermesın nefret edıyorum ondan annesı zaten baska bı alem neyse ben olmaz ıstemem dedım o benı dınlemedı tabı annesıyle konusmus durumu yıgenı ıstememıs tabı annesıde abısıde dedıkı bıze gelırsınız ozaman dedı esımde tabı balıklama atladı bana sormadan bıle kızlar ev ustune ve olmaz bu cok dogru ben hıc ıstemıyorum kırası daha uygun bır eve cıkalım dedım yok dedı ılla onun dedıgı olacak ya ya ben hiç ıstemıyorum onlarla yasamayı bıde tam 2 sene az da deıl sonucta onların evı onların duzenı onlara tabı kalcaz herzaman bı sure sonra batamaya baslıcak yaptıklarımız ben emınım tamam ıyı ınsanlar ama olmaz yanı ve ben hıcte ıstemıyorum bır sure sonra mutlaka evlılıgıme yansıcak bence bıde hayvan sevenler bılır benım kedım var ve ona cok baglıyım oda bana abısı sız gelın ama kedıyı verın gıtsın demıs nasıl verırım ben oglumu bunuda onlar anlamaz tabı esım herseye tamam dıyo ben dedım bak gel adapazarına gıdelım ben adapazarlıyım orda cevremızde var ıs de ev de buluruz orda hayat cok daha ucuz burdan dedım onada yanasmıyo delırcem kızlar ya bıde malum yenı evlıyım butun esyalarım yenı hepsı harab olacak esyalarıda koyarız herhengı bı yere durur dıyorlar oyle sığıntı gıbı gıdıp orda kalaca cok zoruma gıdıyor sızce ben haksızmıyım...
bide bunu daha anneme soylemedım annem cok uzulur kadın benım rahatım ıcın evını bıle ıpotek ettı nasıl derım sımdı ona ben
bıde esımın abısının hanımın ailesi cok kalabalık ve genelde her aksam ordalar ben buna nasıl dayancam bıde o var tabıı... allah aşkına yardım edın ne yapcam ben..??? çok mutsuzum...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Eminim eşinizin abisinin hanımıda istemiyordur. Erkekler kendi kendine karar vermişler...
Başka bir çözüm yolu bulmak için eşinize ısrar edin ve net bir şekilde hayır diyin, önce bu kapıdan umudunu kessinki başka fikirlere açık olabilesiniz...

bence git annene söle annenle konuş bizimdeböle srunlarımız vrdıı geçende annem çıkardı borcumuzu ödedii
bişi olsa annen baban nerdeydi biz burda aglanırken diom zaten de örüşmüyoruzzz annenin yanına yerleşsen olmazmı canımmm eger tek yaşıyosaa eşine de ailen bize yardım etmediki ne malum orda edceggiii
erkeklerin aileside yardım etmez bunuda unutmasın bi kaç gün sonra ee burda yiyosunuz içiyosunuz şunu al bunu öde derlerrr
ben çoookk iyi bilirim bende evlenirken olmaz paranız yok evlenmzsiniz kaynananla otur dediler oturmama dedim stemiyorumm dedim otumadımm daaa

Olacak iş degil..tembel erkeklerden koca olmuyor işte ...
eşiniz artık yuvasını kurmuş bir adamsa size ve evine gerekirse eşek gibi çalışıp baksın bence sorumluluktan kurtulacak..kötü bir kulübede yasamaya bile razı olurdum ama baskasıyla oturmak cok zor bi durum..olmaz bu işin sonu hayır değil bence.yüz göz olacagınız kesin..

hayretle okudum herkes kaynanası ile geçinemio birde elti yani kesin tavrını koy derim asla yanaşma sonra çok pişman olursun onlarada yazık sizede yani

mümkün olduğunca sakin ve serin bir duruşla ama mutlaka kesin bir tavırla konuşun..
çok zor bişey..
evliliğinize olumsuz yansıması çok mümkün.
hayırlısı olsun.

İşiniz oldukça zor görünüyor. Bunun çözümü eşinizde, inşallah ikna edersiniz ama anladığım kadarıyla ikna olacağada benzemiyor eşiniz.
Allah kolaylık versin size.

işiniz gerçekten zor...
mecbur eşinizi ikna edeceksiniz...
başka yolu yok bunun...
allah yardımcınız olsun...

canım söyle çok kesin bi kararla yapamam evliliğimiz için başka bi yol bulmamız lazım de yoksa çok mutsuz olacağım de çünkü gerçekten mutsuz olursun hele bide gönlün yok çok zor başkasının evinde eşinde çok yanlış yapıyor ne o öyle kendi başına bu kadar mühim bi konuda kararı vermiş kestirip atmış ya borç ödenir gider daha küçük daha ucuz bi eve çıkarsın ben ilk zamanlar bi yatak odası bi oturma odası olan 46 metre karelik evde oturdum öyle kolay olmuyo herşey sen de iki sene para konusunda eşine destek olursun bence otur her ihtimali konuş ama benim için abinlerle yaşamak gibi bi ihtimal yok de istemiyorsan.. ama çok karalı ol tavrını koy tabi kavga etmeden olumlu konuşarak hallet hep evliliğinizden ve ikinizin arasındaki ilişkinin yıpranmasını dile getir ki yeni evliyseniz belki o da sana hak verir inşallah tatlıya bağlanır herşey seni üzmedena.s.

erkekler bazen gercekten cok düsüncesiz olabiliyor... esinizle tekrar tekrar konusarak bunun ne kadar yanlis oldugunu anlatmaniz gerek. bahsedilen sekilde 2 ailenin birarada yasamasi sadece sizin degil, her iki ailenin de evliligini zedeler... ayrica aile birligini de zedeler zamanla. muhtemelen hem siz hem de abinin esi bundan mutsuz olacak ve bu sorun evliliklerde huzursuzluk yaratacak. en sonda da her iki aile birbirini suclayacak ve kardeslerin de arasi bozulacak ...

her ne kadar kardesler birbirine bagli olsa da ayni evde o sekilde olmaz :1no2:

ooooh ne güzel iki erkek konuşmuş,karar verilmiş:mymeka: eltinle sana da uygulamak kalmış.Bu nasıl bi iş yaa :uhm: bakalım eltin kabul edecek mi?evinde sana verebileceği bi odası var mı?ne biçim mantık ne biçim düşünce butavrını kesin ve net olarak koy ikna olmazsa "annemlere gidelim o zaman" de bakalım ne diyecek. bir erkeğin evli kardeşinin evinde kalmayı kabul etmesine inanamıyorum...bir odanız olsun sizin olsun canım yaa başkasının üstünde olmaz baba eviniz bile olsa olmaz siz tatile mi gidiyonuz çok saçma kötükedihüso

bu erkek milletinin düşüncesizce hareket etmesine bide inatla üzerinde durmasına anlam veremiyorum...iş malesefki eşinizde bitiyo onu ikna etmelisiniz eğer büyük diye anneni dinlerse annenizi devreye sokun...kardeş elti yanında kalmaktansa annenin yanında kalmak daha mantıklı... eşiniz bu kadar bencil olmasın lütfen olaylara birazda sizin açınızdan baksın...

Erkeklere laf anlatmak zordur bence karşı çık beraber olmaz ucuz bir ev bulun oturun kurulu düzeninizi dağıtmayın boşuna allah yardımcın olsun canım

hayatımda böyle saçma fikir duymadım.kayınvalidenin evinde bile bi şekilde olurda eltinin evinde hayatta olmaz.
ayrıca senin onayını almadan böyle bir işe kalkışmış olmasıda ilginç.
eminim eltinde bu durumdan memnun değildir.
kesin bir dille kabul etmeyeceğini,bu kadar çaresiz durumdanız bir müddet annende kalmak istediğini söyle.eşinde bu arada abinde kalsın.
nasılsa sayılı gün çabuk geçer(eminim ikna etmek için böyle diyodur eşin.:mymeka:),o halde bu sayılı günlerde böyle idare edin.
katiyen başka türlüsünü kabul etme.
her şey geçip borçlar bittiğinde bir daha evliliğiniz eski haline dönemeyecek kadar yara almış olabilir.

kızlar fıkırlerınız ıcın cok tesekkur ederım ben bu konuyu annemle konustum ve cok kızdı ben sıze maddı yardım ederım bıraz daha ama aynı ev olmaz dedı esımde baktıkı benım ve annemın tavrı kesın net oda vazgectı oyle bır durum olmıcak yanı yıne evımız ayrı olacak kıradayız 750 kıra verıyoruz daha az kırası olan bı eve cıkmak lazım ev sahıbı kırayı dusurmuyor cunku ama onun ıcınde azda olsa para lazım bakalım ıste zaman ne gostercek ıns ıyı olur hersey tekrar cok sağolun kızlar :1hug:sizi seviyorum...a.s.:enbuyukkk:

bence olabilirse senin annenlerle yaşayın eğer imkanları var ise bu daha sağlıklı olur

yok asla olmaz istersen eşine bir mektup bile yazarım neler yaşadım neler kirada yaşarken hem çok mutluydum hemde geçinip gidiyorduk. eşyalarımı dağıttım içim hala yanıyor evde sadece kayınvalidem var ama özel hayatımız bitme aşamasında üstelik vajinismus illetinden kurtulma aşamasındayken. hırsız tutmadığı kalmıştı o bile oldu bir de sığıntı gibi yaşamak çok acı bu fikri inşallah tekrar düşünmez eşin.valla düşünürse de bana havale et. hatta eşim bile konuşabilir.neler yaşadığımızı anlatmamız yeterli gelecektir.borç olduğu yerde kalıyor güzelim.bizim borç üstüne ekledi üstelik.ettiğimiz zarar yaptığımız kardan çok daha fazla. kiradayken sorun yoktu ama şimdi kiraya çıkacak halimizde kalmadı

umarım ikna olur ve düzelir..

siz hadi gittiniz ama kediniz de varmış insan ayrılamıyor olmaz ki böyle..

inşallah yengeniz de bu duruma olmaz der de işler yoluna girer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…