evet herşeyi bütütn hatıraları yırtman atman sana yardımcı olacaktırkaydirigubbakcemile3 ayrıcada gez dolaş o nu unut tamamam oooo daha kimler çıkar karşınaa :dance::dance::dance::dance::dance::dance::icecream:
sanirim haklisiniz bana yeni bir ask lazimmmmm :kedi: yoksa boyle gidecek hayatim...Hem bekledigim seyde beklemeye deger degilmis...Umarim bundan sonra yanilmam kizlarrrrr ve gercekten sevgiyi aski bilen birini tanirim...Eski defteri kaldirdim rafa!!!Yasasin bahar umarim bu bahar bana guzel gelir :Saruboceq:
yaşandı ve bitti.artık kendine yeni bi sayfa açmanın zamanı.çok gençsin ve eminimde çok güzelsin.daha iyileri karşına çıkacak.hadi toparlan
Sevgili arkadaşım. Ben bu konuyu bir yerden hatırlıyorum. Hatta bir kaç gün sonrasında mutfak masasında konuşmuştuk :) Düşüncelerime gelince,bu dönemleri hep birlikte yaşadık. Onun seni ne kadar sevdiğini tüm çevren gördü. Maile cevap gelirse bir dakika bile düşünme derim. Sen en çok onunla mutlu olacaksın gibi geliyor bana. Olmazsa da hakkında hayırlısı. Dualarım,kalbim seninle...
:)))
maile cevap geldi Pelincim ama aramızda soguk rüzgarlar esti,o eski günleri,ayrılık günlerini tekrar yasadıgımı hissettim birden,en son mailine cevap vermedim,zaten onemli birsey de degildi,bosuna uzatmak olacaktı.O da yazmadı tekrar ama icimde kalmadı keske mail yazsamıydım yazmasamıydım diye dusunmek gerekmiyor artık ama bazen keske yazmasaydım dedigim de oluyor.Ama bana gelen o yanlıs mesajların arkasında hala onun oldugunu dusunuyorum gecen hafta yine tarzda mesaj geldi bu defa gormemezlikden geldim.
Ah o gunler omrumden giden gunler,az aglamadım size...Canlarım benim sizi seviyorum.
Ben onu unutmadan mutlu olamam bir baskası varmıs yokmus umrumda degil,onunla da tekrar olmaz bunu sen en iyi bilenlerdensin.
Hayat bize hep oyun oynuyor bizde bu oyuna geliyoruz,ben sansımı kaybettim tatlım,tekrar bir evlilik dusunmek bile bana o kadar uzak ki... Neyse; senin icin ve bebegin icin hep dua edecegim,sen hep güzellikleri hak ediyorsun.
Keşkelerden kurtuldun, iyikilere bak.... Haklısın evlilik çok uzak bir düşünce, önce güven ve huzur gerekiyor. Herşeyin en güzelini hak ediyorsun, geçecek ama ne zaman yada nasıl bilmiyorum yaşayıp göreceğiz....
Herşeyin hayırlısı. İnsanların,düzenin,hayatın ve en önemlisi sevginin en güzelini hakediyorsun. Er ya da geç bulacak tüm güzellikler seni...
yazdıklarından iyi niyetli ve duygusal biri oldğun anlaşılıyor
eşin sana büyük haksızlık yapmış.
o msjı yeğeni diyen kişiye belki ağzını aratmak için yapmıştır
eşin bile atsa o msj aldırma.birleşseniz bile hep aklında olcak yapılanlar
belli yurtdışında gezmiş,tozmuş.döndü ya da dönecek
tutunacak dal arıyor
aşk varsa eğer gelir bulur seni :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?