Kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var...Yanlış mı yaptım !!

yaa çok merak ettim maile cvp geldimi.bilmiyorum bir çok insan tekrardan olmaz demiş.belki haklılar olmaz ama içimdeki his olmasını istedi nedense.sınav haftasındayım ders çalışıyordum birara açtım bu sayfayı ara verdiğimde ve senin konuna takıldım kaldım.cok ilginç.Allah gönlüne göre verir umarım seni tanımıyorum ama içim cok ısındı

Canim benim cok tesekkur ederimm...Bende arkadaslar gibi tekrardan olmayacagini dusunuyorum,sadece nasilsin diye bir mail gonderdim suana kadar gelen bir cevap yok,geldiginde mutlaka sizlerle paylasacam

Amin arkadasim aminn,Allah herkesin kalbine gore versin,ben evlenmeden once de evlendikten sonra kotu bisey yapmadim ama hep kotu seyler yasadim,birgun bunlarin karsiligini alacagima inaniyorum er ya da gec.Bu ya eski esimden ya da baska birinden,hayirlisi olsun her zaman...
Sana da sinavinda basarilar canimmm opuyorumnanaktan

Bende hatırlıyorum konunuzu burda bilgisayar başindayken konuya uzakken bile ağlamiştim.Bence hayatta herşey ikinci şansı hakkeder hem niye mutlu olmayasınız ikinizde ders aldıktan değerini kıymetini bildikten sonra hem artık ikinizde hayata karşi daha olmuşsunz.

Bence o maili artık kontrol etmiyor olabilir.kendine yeni hesapta açmiş olabilir mail bekleyeceğinize numarasına ulaşin ve arayıp konuşun.Hatta ben olsam karşisina bile cıkardım ne kaybetceksiniz ki size hayır olmaz ben artık yolumu cizdim dese bile kardır.Daha guclenirsiniz hedeflerinize karşi.Sadece oturup sohbet etseniz olmayacağını bilerek ayrılığı konuşsanız bu konuşma bile defteri kapatmanıza yardımcı olur ben her zmn derim msjla maille biten ilişkiler bitmiş sayılmaz ayrılacak iki kişi herşeyi konuşup inanıp oyle ayrılmalı.

inanıyorumki eger mailini kapatmadıysa er yada gec sana cvp yazacaktır.ama arkadasın dediği gibi maille olmaz bu işler eger sayet duygularından eminsen yap bişeyler.ne kaybedeceksinki en azından içinde böyle gelgitler yasamazsın.belki hayat sizin için ikinci bir sans veriyor nerden bilebilirizki..

Arkadaşım özel mesajdan sana ulaşmaya çalıştım ama özel mesajın kapalı. Açarsan özeldn görüşmek istiyorum..

Tesekkurler arkadaslar,2 yil gibi bir zamandan sonra neden ona ulasmak istedim bilmiyorum....Elimde sadece mail adresi var ve yurt disina gittigini biliyorum.Onun disinda ulasabilecegim herhangi bir numara ya da baska bisey mevcut degil.Evet belki baska mail adresi almistir ama benim baska sansim da yok.Acikcasi gun gectikce mail atmakla hata yaptigimi dusunmeye basladim.O birkac defa bana ulasti ama konusmalarimiz hep kisa oldu ve hep de kiriciydi.
Cok zormus arkadaslar cokkkk,gun gunu aratir oldu,keske elimden biseyler gelse...

O sizin numaranızı 3 defa değiştirmenize rağmen nasıl araştırıp bulduysa sizde onu araştırın muhakak burdan birileri ile internet ya da telefon ile iletişim içindedir.Konuşmalarımız hep kırıcıydı demişsiniz ama konuşmanın yonu karşidan gelen bir cumle ile değişebiliyor.belki ikinizde birbirinizden beklediniz o cumleyi.belki de gelmiştir geri ben kadere,6.hislere inanırım buaralar aklınıza düştüyse ona ulaşabilceksiniz.Bi kere konuşun ortamı yoklayın niye aradın derse buaralar hep seni düşünüyorum,merak ediyorum derseniz.insan eski eşini düşünemez mi bunda yadırgancak kucumsencek en ufak birşey yok.

Yildizlarvegece, ortak arkadaslarimiz var numarami onlardan almis ama ben o arkadaslarla cok fazla gorusmedigim icin boyle bi talep de bulunamadim.Onun bahaneleri vardi,en son dedigim Digiturk karti gibi...Ama ben ne diye isteyecegimi bilemedim.Gercekten de merak ettim nasil oldugunu,baska birsey gecmedi aklimdan arkadaslar,yemin ederim.

Merak etmen cok normal bence, ayrıca numarasını isterken bence açıklama yapmak zorunda da değilsin ki boyle bir durumda kimse sana hayırdır diye de sormaz patavatsızlık olur onları ilgilendirmez. direk verip kapatırlar konuyu bence

Anladim canim demek istedigini,tesekkur ederim.Bakalim birkac gun su mailin cevabina belki gelir...Dedigim gibi face sayfasinda da hareketlilik yok henuz....Belki henuz gormemistir,gorduyse de artik ne yapalim kendi bilir...

evet gelen bir cevap yok ama face sayfasina baktim bugun hareketlilik vardi.Mailimi gordume eminim artik ama sanirim cevap yazma zahmetinde bile bulunmadi bana.Cok uzuldum gercekten artik dusunmeyecegim onunla ilgili birsey,bir daha asla ne mail ne de baska bir yolla ona ulasmayacagim.Face de ki sayfasinda da ayni maili var.Sonucta hala kullaniyor.Neyse ben bunu hak ettim arkadaslar,aptallik yaptim ona mesaj yazmakla,cok ama cok uzuldum kendimi o kadar kucuk hissettim ki anlatamam.Bir daha adini bile agzima almayacagim emin olun.
Tesekkurler tum yorumlariniz icin kizlar...

Kendinizi küçük hissedecek bir durum yok ki, üzmeyin kendinizi. Son bir kez bile olsa, bir adım atmışsınız, bu da sizi küçültmez, karşıdaki böyle düşünse bile, küçültmez. Bir kez daha gerçeklerle yüzleşmiş oldunuz, bu gerçeklere ihtiyacınız vardı belkide, geriye bakmamak ve ileriye bakmak adına. Zaten onca sıkıntıdan sonra geriye tekrar dönmek, zor iş. Hayırlısı bu demek ki.

Hayatınızda bu sayfayı kapamadığınız için, ileriye bakma şansınız olmamış. Umarım artık kapanır (bütün iletişimi kesmek daha doğru olur bu durumda), sizde hayatınıza girecek bir insanla, tekrar mutlu olursunuz. Şimdi biraz bu durum sizin gözünüzde umutsuz görünüyor olabilir ama sayfaları tamamen kapadığınızda ve ileriye bakdığınızda, zamanı gelince çokta zor olmayacaktır inş.

Allah yardımcınız olsun.

Mail attigin halde hala cevap yoksa,
belki kendini agira cekiyorda olabilir..
Durup duruken 2 sene önce bitmis birsey bir kac msjdan,gelen telefonlardan sonra,
sende bir kipirti olmus,tekrar sevdigini anlamissin.
Egerki karsindakide sana karsi duygularini hala yitirmediyse,
Muhakkak sana geri yazacaktir..Simdi kendine ve ona biraz zaman tani..
Biz seni umutlandirmak istemeyiz cünkü konunun derinligini bilemiyoruz.
Bu evlilikte nekadar yara aldiginizida bilemiyoruz..
Biraz bekleyin derim..

ben de face sayfama bakarım arada ama mailime bakmak aklıma gelmez çoğu zaman kendini üzme lütfen belki görmemiştir.

bence kendinizi üzmeyin bu sayede onunla ilgili içinizde hiç bi ümit kalmamış oldu ve geleceğe daha sıkı tutunabilirsiniz aklınız eskide kalmaz zaten eski eşle tekrar barışmak bence eskiden yaşananalrı değiştirmez yeni insanlar tanıyın unutun onu

soyledikleriniz cok cok dogru haklisiniz hepiniz eskiden yasananlari hicbir sey degistirmiyormus.Dun bana cevap yazmis yeni gordugunu soylemis,uzun bir maillesme olmadi ama 2-3 mailde yine eskisi gibi oldugunu anladim ve hemen strese girdim.1 cumlelik yazdigim birseyi bile anlamadim diye sormaya basladi...Her zaman ki gibi yani.Soguk,uzak ve tanimadigim biri gibiydi.En son artik yanlis anlama maili dedim hayir dedi,peki dedim ve bitirdim.Eski eskiymis,bunu anladim.ıcimde en azindan bu kalmadi,acaba gitti artik.Ama neye uzuldum insan uzun yillar gorusmedigi sevgilisine bile mail atınca tesekkur eder nasıl oldugunu herseyin yolunda olup olmadigini sorar ama bu bana tsk sen demis...Vayy bee demek ki 2 cumlelik hatirim bile yokmus artik bunu ogrendim,diyorum ya hata yapa yapa gercekleri ogreniyorum.ıste benim uzulduklerim bunlar,bugune kadar kimin icin yas tutmusummm...Bitti artik benim icinde son mesajimdan sonra yeni adimlar atmam gerektigini daha iyi anladim.
Sevgiyle kalin kizlar hepinize tesekkurler.

Biz kadınlar böyleyiz işte..Aslında içimizde büyüttüğümüz,niteliklerini kendimiz belirlediğimiz kişileri seviyoruz,bunuda O kişi sanıyoruz..Eger elinde onunla ilgili herhangi bir obje vs.bişey varsa yırt at parçala..Herşeyi yok et şimdi..Bak nasıl rahatlıycaksın..We bittiğine ozaman emin olacaksın..

Artık aklında bi soru işareti de kalmadı.Bunun için sevinmelisin..Karşına çıkan insanlara bi şans ver artık..Umarım hherşey gönlünce olur..Çok sever ve sevilirsin..

kesinlikle bir soru isaretim yok kendime ofkem var.Hala bugune kadar anlayamadigim icin kiziyorum kendime,hala kızıyorum,nasil boyle biriyle onca zamani gecirdim diye ve hala elle tutulur birseyi yokken neden birseyler bekledim diye.Sevgisinden suphe etmemistim ama artik ona da inanmiyorum sevgi yokmus.Sadece bende kalmis birseyler simdi de senin dedigin gibi o anilarin hepsini yırtıp atacagim...Bu benim icin artik daha kolay olacak.
Cok tesekkurler guzel arkadasim,Allah herkesin kalbine gore versin ben bu yasadiklarimi haketmedigimi biliyorum ama hersey bizler icin.Bundan sonra hersey guzel olur insallahhhh...

bence tekrar geri dönmeyin çünkü olmuyorsa bişey onu uzatmanın anlamı yoktur bı bakıma işkence çemek gibi birşeydir boşver bence sen ileri yaşantına bak onuda unutmaya çalişopuyorumnanaktan

evet herşeyi bütütn hatıraları yırtman atman sana yardımcı olacaktırkaydirigubbakcemile3 ayrıcada gez dolaş o nu unut tamamam oooo daha kimler çıkar karşınaa :dance::dance::dance::dance::dance::dance::icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…