yaa çok merak ettim maile cvp geldimi.bilmiyorum bir çok insan tekrardan olmaz demiş.belki haklılar olmaz ama içimdeki his olmasını istedi nedense.sınav haftasındayım ders çalışıyordum birara açtım bu sayfayı ara verdiğimde ve senin konuna takıldım kaldım.cok ilginç.Allah gönlüne göre verir umarım seni tanımıyorum ama içim cok ısındı
Canim benim cok tesekkur ederimm...Bende arkadaslar gibi tekrardan olmayacagini dusunuyorum,sadece nasilsin diye bir mail gonderdim suana kadar gelen bir cevap yok,geldiginde mutlaka sizlerle paylasacam
Amin arkadasim aminn,Allah herkesin kalbine gore versin,ben evlenmeden once de evlendikten sonra kotu bisey yapmadim ama hep kotu seyler yasadim,birgun bunlarin karsiligini alacagima inaniyorum er ya da gec.Bu ya eski esimden ya da baska birinden,hayirlisi olsun her zaman...
Sana da sinavinda basarilar canimmm opuyorumnanaktan
Tesekkurler arkadaslar,2 yil gibi bir zamandan sonra neden ona ulasmak istedim bilmiyorum....Elimde sadece mail adresi var ve yurt disina gittigini biliyorum.Onun disinda ulasabilecegim herhangi bir numara ya da baska bisey mevcut degil.Evet belki baska mail adresi almistir ama benim baska sansim da yok.Acikcasi gun gectikce mail atmakla hata yaptigimi dusunmeye basladim.O birkac defa bana ulasti ama konusmalarimiz hep kisa oldu ve hep de kiriciydi.
Cok zormus arkadaslar cokkkk,gun gunu aratir oldu,keske elimden biseyler gelse...
evet gelen bir cevap yok ama face sayfasina baktim bugun hareketlilik vardi.Mailimi gordume eminim artik ama sanirim cevap yazma zahmetinde bile bulunmadi bana.Cok uzuldum gercekten artik dusunmeyecegim onunla ilgili birsey,bir daha asla ne mail ne de baska bir yolla ona ulasmayacagim.Face de ki sayfasinda da ayni maili var.Sonucta hala kullaniyor.Neyse ben bunu hak ettim arkadaslar,aptallik yaptim ona mesaj yazmakla,cok ama cok uzuldum kendimi o kadar kucuk hissettim ki anlatamam.Bir daha adini bile agzima almayacagim emin olun.
Tesekkurler tum yorumlariniz icin kizlar...
Biz kadınlar böyleyiz işte..Aslında içimizde büyüttüğümüz,niteliklerini kendimiz belirlediğimiz kişileri seviyoruz,bunuda O kişi sanıyoruz..Eger elinde onunla ilgili herhangi bir obje vs.bişey varsa yırt at parçala..Herşeyi yok et şimdi..Bak nasıl rahatlıycaksın..We bittiğine ozaman emin olacaksın..
Artık aklında bi soru işareti de kalmadı.Bunun için sevinmelisin..Karşına çıkan insanlara bi şans ver artık..Umarım hherşey gönlünce olur..Çok sever ve sevilirsin..
kesinlikle bir soru isaretim yok kendime ofkem var.Hala bugune kadar anlayamadigim icin kiziyorum kendime,hala kızıyorum,nasil boyle biriyle onca zamani gecirdim diye ve hala elle tutulur birseyi yokken neden birseyler bekledim diye.Sevgisinden suphe etmemistim ama artik ona da inanmiyorum sevgi yokmus.Sadece bende kalmis birseyler simdi de senin dedigin gibi o anilarin hepsini yırtıp atacagim...Bu benim icin artik daha kolay olacak.
Cok tesekkurler guzel arkadasim,Allah herkesin kalbine gore versin ben bu yasadiklarimi haketmedigimi biliyorum ama hersey bizler icin.Bundan sonra hersey guzel olur insallahhhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?