- 27 Şubat 2013
- 6.205
- 14.952
- 498
- Konu Sahibi braindamage
-
Sürekli bu dediklerinizi yapmıyorum, forumda da genel olarak yazan taraf oydu ben sadece okuyan taraftaydım. Yani ben aslında onun görüşlerinden dolayı oluruz diye düşünmüştüm. Birkaç fevri hareketim var evet ama çok fazla değil, bunlar da zaten iş stresinden dolayı verdiğim tepkilerdi ki kendisi de bunu bildiği için alttan aldı ve uzatmadı hatta ben kendisinden özür diledim. Dediğiniz gibi biri değilim yani,İlişkiyi kavga etmek,trip atmak ve naz yapmaktan ibaret sanmadigin zaman daha mutlu ilişkiler kuracağına inanıyorum.
Adam senden , muhtemelen forumdaki yazılarından etkilenmiş. Oluruz diye dusunmus. Ama karşısında çocuk gibi devamlı mizmizlanan, neden yazmadin-neden aramadin-neden beni merak etmedin diye ilgi dilenen birini bulmuş.
Yetmemiş bir sinir anında saygısızca engellenmiş.
Bu saatten sonra sizinle devam ederse zaten o adamdan bir cacık olmaz çünkü kendine saygı duymayan bir insandır ve kendisine saygısı olmayan insanın kimseye uzun vadede yararı olmaz
Karsınızdakı kişi için, egıtım durumu ıcın benım ıcın aslında onemlı degıl temalı bısey demıssınız konuda, neden onemlı degıl? Bence onemlı olmalı..
Aa ne kadar iyi bırı, kendısı yuksek yaparken ilkokul terk adamı seviyor evlenecek denmesi pek isinize yaramaz (bu bir ornek tahsil)
Gorusmek ıcın cabalaması lazımken tanısma flort asamasında dahi ilgisiz adam, otesınde ne olur kı sızce? Hıcbısey.
İnternette tanısılan kısıyle sadece yazısmak gıbı temiz bir dil varken, sancılı gecmesı falan da baya enteresan. Tatilinize keyfinize bakın, bu adamı da takmayın derım
Vermeli de vermeyene sankı ıyı ınsan madalyası takılıyor, senın de dedıgın gıbı davul bıle dengi dengıne.Önemli değil diyor ama konuda da belirtme ihtiyacı hissediyor içten içe kendininde bu konuya önem verdigini düşünüyorum konu sahibinin
Eğitim şöyle ki direk okul olarak bakılan eğitime karşıyım, ilkokul mezunu bir adam bile kendisini çift üniversite bitirmiş birinden daha iyi yetiştirebilir diye düşünüyorum örneklerini yaşadım.Karsınızdakı kişi için, egıtım durumu ıcın benım ıcın aslında onemlı degıl temalı bısey demıssınız konuda, neden onemlı degıl? Bence onemlı olmalı..
Aa ne kadar iyi bırı, kendısı yuksek yaparken ilkokul terk adamı seviyor evlenecek denmesi pek isinize yaramaz (bu bir ornek tahsil)
Gorusmek ıcın cabalaması lazımken tanısma flort asamasında dahi ilgisiz adam, otesınde ne olur kı sızce? Hıcbısey.
İnternette tanısılan kısıyle sadece yazısmak gıbı temiz bir dil varken, sancılı gecmesı falan da baya enteresan. Tatilinize keyfinize bakın, bu adamı da takmayın derım
Tatile gittıgınde etmedıgı merak durumu daha da azalmış, sımdı sana bunu ben sorsam bana dersin?Eğitim şöyle ki direk okul olarak bakılan eğitime karşıyım, ilkokul mezunu bir adam bile kendisini çift üniversite bitirmiş birinden daha iyi yetiştirebilir diye düşünüyorum örneklerini yaşadım.
İlgisiz mi yoksa benim bu tavrımdan dolayı mı ondan emin olamıyorum çünkü ben yakın davranınca o da gayet yakınlaşıyor (kendisi böyle dedi çünkü sen soğuksun o yüzden ben de böyleyim tarzında)
Sadece yazışmıyoruz aslında telefonda da konuştuk kendimizi aslında öyle daha güzel ifade ediyoruz, yazışınca sanırım yanlış anlaşılmalar oluyor ve bir aylık süreçte zaten görüşebilme imkanımız olmadı yanıma gelecekti bu ara ama tabi bu durumlardan dolayı ne olacak bilmiyorum
Siz düşünedurun, ben kendimi biliyorum. Benim için önemli değil yeter ki kendini okumadığı dönemde bir şekilde geliştirmiş boş durmamış olsun. Nice mühendisler var şuan diplomasıyla boş oturan, okumak artık çok mühim bir olay değil çıtayı yükseltmiyor yaniÖnemli değil diyor ama konuda da belirtme ihtiyacı hissediyor içten içe kendininde bu konuya önem verdigini düşünüyorum konu sahibinin
ne alakası var hanfendi benim arkadaşım ilk okul menzunu nişantaşında avcılar ve bakırköyde üç butiği var dil kursuna gitti ingilizcesi var okumakla adam olunmuyor ne yazıkkiKarsınızdakı kişi için, egıtım durumu ıcın benım ıcın aslında onemlı degıl temalı bısey demıssınız konuda, neden onemlı degıl? Bence onemlı olmalı..
Konu sahıbıne yazıyorum size acıklama borcum yok, ıyı gecelerne alakası var hanfendi benim arkadaşım ilk okul menzunu nişantaşında avcılar ve bakırköyde üç butiği var dil kursuna gitti ingilizcesi var okumakla adam olunmuyor ne yazıkki
Emin misin?Sürekli bu dediklerinizi yapmıyorum, forumda da genel olarak yazan taraf oydu ben sadece okuyan taraftaydım. Yani ben aslında onun görüşlerinden dolayı oluruz diye düşünmüştüm. Birkaç fevri hareketim var evet ama çok fazla değil, bunlar da zaten iş stresinden dolayı verdiğim tepkilerdi ki kendisi de bunu bildiği için alttan aldı ve uzatmadı hatta ben kendisinden özür diledim. Dediğiniz gibi biri değilim yani,
Siz düşünedurun, ben kendimi biliyorum. Benim için önemli değil yeter ki kendini okumadığı dönemde bir şekilde geliştirmiş boş durmamış olsun. Nice mühendisler var şuan diplomasıyla boş oturan, okumak artık çok mühim bir olay değil çıtayı yükseltmiyor yani
Bu konuda haklı olabilirsiniz evet, teşekkür ederimhem yazıyor soğuk yapıyorsun yazmayınca delleniyorum diyorsun anormal davranışlardan vazgeçersen sağlık iletişim kurabilirsin
Dengi dengine derken eğitim olarak aşırı bir farkımız yok o benden bir tık daha altta yani büyük uçurum yok ama onun gözünde öyle görünüyor olabilirDavul bile dengi dengine der susarim.
Tahsil dediğiniz şey şu dönemde önemli değil, iki mühendislik dalı bitirmiş arkadaşım şuan işsiz. Yani bu ülkede artık diplomanın çok büyük bir artısı yok çünkü iş yok. Kendini farklı bir alanda geliştirmiş insanlar eğitimlilere taş çıkartıyorlar. Ben bu halde günde 15 saat çalışıyorum güya tahsilliyim. Ayrıca bizim aramızda müthiş bir fark yok bu arada onu belirtmedim sanırımVermeli de vermeyene sankı ıyı ınsan madalyası takılıyor, senın de dedıgın gıbı davul bıle dengi dengıne.
Hani asık olursun, ask kor eder ya ona verırım ama.. Internette tanıstıgın kısı ıcınde tahsili onemlı degıl deme yani.
Merak durumu şöyle, arkadaşımla gittiğim için rahatsız etmek istemiyorum dedi ama konuştuk yine de. Sosyal medyadan sürekli paylaşım yapmama biraz içerlemiş bu yüzden de yaptı sanırımTatile gittıgınde etmedıgı merak durumu daha da azalmış, sımdı sana bunu ben sorsam bana dersin?
Evet bunu biliyorum teşekkür ederim konuşacağım bu durumuYüzyüze görüşmeden ilişki olmaz önce bi yüzyüze görüşün diyeceklerim bu kadar.
Benim babam da ilkokul mezunu çift diplomalı mühendisleri cebinden çıkarır :) o yüzden benim için önemli değil bu durumlarne alakası var hanfendi benim arkadaşım ilk okul menzunu nişantaşında avcılar ve bakırköyde üç butiği var dil kursuna gitti ingilizcesi var okumakla adam olunmuyor ne yazıkki
Emin misin?
Şu cümlelerin hiç öyle demiyor ama
*Kendisi zaman zaman mesajlara geç cevap verdi, bazen vermedi ben dellendim
* tezcanlıyım sanırım sürekli bir atışma pozisyonuna giriyorum.
*Çok güzel iltifatlar ediyor, bana hitabı falan çok iyi ama ben onun gibi olamadım hiç.
*tatile gittim ve bu vatandaşın beni daha çok merak etmesi gerekirken merak eşiğini düşürdü ya da öyle hissettirdi,
*O sitemkar konuşmalar yapınca en son ben de tamam artık hiçbirşey deme dedim.
* bir gündür de hiçbirşey demiyor. Ben de telefon numarası hariç bütün sosyal medyadan kaldırdım onu
* sürekli birbirimizi yanlış anlıyoruz
* genelde o tartışmıyor sürekli beni sakinleştirme çabasında alttan alma çabasında.
*sen biraz sakinleş diye kendi haline bıraktım diyor ama bu sefer ben sabredemiyorum.
Sorununu gercekten çözmek istiyorsan önce kendine karşı dürüst olmayı dene ki sorunu gorebil. Sorunu bildiğin zaman ortasan kaldirmak daha kolay olur
Evet katılıyorum, ama şuan denk olmadığımızı anlamamız için çok erken bir zaman diye düşünüyorumKendini geliştirmek ayrı denk olmak ayrı bir şey.
Ayrıca ben o yorumu denklik için değil eğitim için yazmıştımKendini geliştirmek ayrı denk olmak ayrı bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?