Kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var

braindamage

Bayan Beyin
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
6.205
14.952
498
Merhaba kızlar,

İnternetten tanıştığım bir bey var ve yaklaşık bir aydır birlikteyiz.(internetten olması bana hala garip gelse de). Tabi ilk zamanlar tanıma süreci derken baya bir sancılı geçti, öncesinde farklı bir forum sitesindeydik (iki ay kadar) orda insanlarla olan diyaloğu ve muhabbeti sayesinde tanışmadan bile aa ne kadar iyi birine benziyor demiştim içimden.
Tanıştıktan sonra sosyal medyadan ekleştik falan derken telefon alıp yazışmalardan sonra kendimizi arkadaşlıktan farklı bir boyuta taşıdık. Ayrı şehirlerdeyiz bu yüzden bir aylık bir süreçte görüşebilme imkanımız hiç olmadı. Kendisi küçük bir yerde büyümüş, eğitimi bana göre düşük seviyede(bunların benim için zerre önemi yok çünkü onun kalbindeki iyi niyeti herşeyin önünde duruyor). Ben ise hem eğitim, hem büyüdüğüm yer gereğince onun gözünde sanırım kendisinden farklı şekilde görünüyorum.
Kendisi zaman zaman mesajlara geç cevap verdi, bazen vermedi ben dellendim ama çok az sayıda bu olaylar. Ben de tezcanlıyım sanırım sürekli bir atışma pozisyonuna giriyorum. Çok güzel iltifatlar ediyor, bana hitabı falan çok iyi ama ben onun gibi olamadım hiç. İlk başlarda önemli değil ne zaman kendini rahat hissedersen o zaman diyordu ama son zamanlarda sanırım bunlara takılmış ki hiç güzel konuşmuyorsun, çok soğuksun bu yüzden sana yaklaşmıyorum ben de diyor. Yapım bu dersen de böyle devam eder falan dedi.
En son da ben tatile gittim ve bu vatandaşın beni daha çok merak etmesi gerekirken merak eşiğini düşürdü ya da öyle hissettirdi, beni sosyal medyadan takip ediyormuş zaten orda paylaşıyormuşum falan geziyorsun zaten ne diyeyim ki ne dememi bekliyorsun gibi sitemkar konuşmalar yapınca en son ben de tamam artık hiçbirşey deme dedim. Ve bir gündür de hiçbirşey demiyor. Ben de telefon numarası hariç bütün sosyal medyadan kaldırdım onu Yaptığım ergence evet ama bir anlık sinir ile oldu. Yazıştığımız zaman sürekli birbirimizi yanlış anlıyoruz ama sesli konuşunca herşeyi unutuyoruz, neden tartıştığımızı bile unutuyoruz ki genelde o tartışmıyor sürekli beni sakinleştirme çabasında alttan alma çabasında. Ve şuan da ne olduğumuz belli değil, böyle durumlarda aradan biraz zaman geçince yazıyor sen biraz sakinleş diye kendi haline bıraktım diyor ama bu sefer ben sabredemiyorum.

Sizden isteğim bana bu yazdıklarım neticesinde bir yorum yapmanız, çünkü iş stresinden doğru düzgün hiçbirşeyi yorumlayamaz hale geliyorum saçma düşüncelere bürünüyorum. Uzun oldu şimdiden kusurabakmayın..

İlişkiyi kavga etmek,trip atmak ve naz yapmaktan ibaret sanmadigin zaman daha mutlu ilişkiler kuracağına inanıyorum.
Adam senden , muhtemelen forumdaki yazılarından etkilenmiş. Oluruz diye dusunmus. Ama karşısında çocuk gibi devamlı mizmizlanan, neden yazmadin-neden aramadin-neden beni merak etmedin diye ilgi dilenen birini bulmuş.
Yetmemiş bir sinir anında saygısızca engellenmiş.
Bu saatten sonra sizinle devam ederse zaten o adamdan bir cacık olmaz çünkü kendine saygı duymayan bir insandır ve kendisine saygısı olmayan insanın kimseye uzun vadede yararı olmaz

Karsınızdakı kişi için, egıtım durumu ıcın benım ıcın aslında onemlı degıl temalı bısey demıssınız konuda, neden onemlı degıl? Bence onemlı olmalı..
Aa ne kadar iyi bırı, kendısı yuksek yaparken ilkokul terk adamı seviyor evlenecek denmesi pek isinize yaramaz (bu bir ornek tahsil)

Gorusmek ıcın cabalaması lazımken tanısma flort asamasında dahi ilgisiz adam, otesınde ne olur kı sızce? Hıcbısey.

İnternette tanısılan kısıyle sadece yazısmak gıbı temiz bir dil varken, sancılı gecmesı falan da baya enteresan. Tatilinize keyfinize bakın, bu adamı da takmayın derım

Sürekli bu dediklerinizi yapmıyorum, forumda da genel olarak yazan taraf oydu ben sadece okuyan taraftaydım. Yani ben aslında onun görüşlerinden dolayı oluruz diye düşünmüştüm. Birkaç fevri hareketim var evet ama çok fazla değil, bunlar da zaten iş stresinden dolayı verdiğim tepkilerdi ki kendisi de bunu bildiği için alttan aldı ve uzatmadı hatta ben kendisinden özür diledim. Dediğiniz gibi biri değilim yani,

Önemli değil diyor ama konuda da belirtme ihtiyacı hissediyor içten içe kendininde bu konuya önem verdigini düşünüyorum konu sahibinin

Önemli değil diyor ama konuda da belirtme ihtiyacı hissediyor içten içe kendininde bu konuya önem verdigini düşünüyorum konu sahibinin
Vermeli de vermeyene sankı ıyı ınsan madalyası takılıyor, senın de dedıgın gıbı davul bıle dengi dengıne.
Hani asık olursun, ask kor eder ya ona verırım ama.. Internette tanıstıgın kısı ıcınde tahsili onemlı degıl deme yani.

Eğitim şöyle ki direk okul olarak bakılan eğitime karşıyım, ilkokul mezunu bir adam bile kendisini çift üniversite bitirmiş birinden daha iyi yetiştirebilir diye düşünüyorum örneklerini yaşadım.
İlgisiz mi yoksa benim bu tavrımdan dolayı mı ondan emin olamıyorum çünkü ben yakın davranınca o da gayet yakınlaşıyor (kendisi böyle dedi çünkü sen soğuksun o yüzden ben de böyleyim tarzında)
Sadece yazışmıyoruz aslında telefonda da konuştuk kendimizi aslında öyle daha güzel ifade ediyoruz, yazışınca sanırım yanlış anlaşılmalar oluyor ve bir aylık süreçte zaten görüşebilme imkanımız olmadı yanıma gelecekti bu ara ama tabi bu durumlardan dolayı ne olacak bilmiyorum

Tatile gittıgınde etmedıgı merak durumu daha da azalmış, sımdı sana bunu ben sorsam bana dersin?

Siz düşünedurun, ben kendimi biliyorum. Benim için önemli değil yeter ki kendini okumadığı dönemde bir şekilde geliştirmiş boş durmamış olsun. Nice mühendisler var şuan diplomasıyla boş oturan, okumak artık çok mühim bir olay değil çıtayı yükseltmiyor yani

ne alakası var hanfendi benim arkadaşım ilk okul menzunu nişantaşında avcılar ve bakırköyde üç butiği var dil kursuna gitti ingilizcesi var okumakla adam olunmuyor ne yazıkki

ne alakası var hanfendi benim arkadaşım ilk okul menzunu nişantaşında avcılar ve bakırköyde üç butiği var dil kursuna gitti ingilizcesi var okumakla adam olunmuyor ne yazıkki
Konu sahıbıne yazıyorum size acıklama borcum yok, ıyı geceler

Emin misin?
Şu cümlelerin hiç öyle demiyor ama

*Kendisi zaman zaman mesajlara geç cevap verdi, bazen vermedi ben dellendim
* tezcanlıyım sanırım sürekli bir atışma pozisyonuna giriyorum.
*Çok güzel iltifatlar ediyor, bana hitabı falan çok iyi ama ben onun gibi olamadım hiç.
*tatile gittim ve bu vatandaşın beni daha çok merak etmesi gerekirken merak eşiğini düşürdü ya da öyle hissettirdi,
*O sitemkar konuşmalar yapınca en son ben de tamam artık hiçbirşey deme dedim.
* bir gündür de hiçbirşey demiyor. Ben de telefon numarası hariç bütün sosyal medyadan kaldırdım onu
* sürekli birbirimizi yanlış anlıyoruz
* genelde o tartışmıyor sürekli beni sakinleştirme çabasında alttan alma çabasında.
*sen biraz sakinleş diye kendi haline bıraktım diyor ama bu sefer ben sabredemiyorum.

Sorununu gercekten çözmek istiyorsan önce kendine karşı dürüst olmayı dene ki sorunu gorebil. Sorunu bildiğin zaman ortasan kaldirmak daha kolay olur

Kendini geliştirmek ayrı denk olmak ayrı bir şey.

hem yazıyor soğuk yapıyorsun yazmayınca delleniyorum diyorsun anormal davranışlardan vazgeçersen sağlık iletişim kurabilirsin
Bu konuda haklı olabilirsiniz evet, teşekkür ederim
Davul bile dengi dengine der susarim.
Dengi dengine derken eğitim olarak aşırı bir farkımız yok o benden bir tık daha altta yani büyük uçurum yok ama onun gözünde öyle görünüyor olabilir
Tahsil dediğiniz şey şu dönemde önemli değil, iki mühendislik dalı bitirmiş arkadaşım şuan işsiz. Yani bu ülkede artık diplomanın çok büyük bir artısı yok çünkü iş yok. Kendini farklı bir alanda geliştirmiş insanlar eğitimlilere taş çıkartıyorlar. Ben bu halde günde 15 saat çalışıyorum güya tahsilliyim. Ayrıca bizim aramızda müthiş bir fark yok bu arada onu belirtmedim sanırım
Tatile gittıgınde etmedıgı merak durumu daha da azalmış, sımdı sana bunu ben sorsam bana dersin?
Merak durumu şöyle, arkadaşımla gittiğim için rahatsız etmek istemiyorum dedi ama konuştuk yine de. Sosyal medyadan sürekli paylaşım yapmama biraz içerlemiş bu yüzden de yaptı sanırım
Yüzyüze görüşmeden ilişki olmaz önce bi yüzyüze görüşün diyeceklerim bu kadar.
Evet bunu biliyorum teşekkür ederim konuşacağım bu durumu
Benim babam da ilkokul mezunu çift diplomalı mühendisleri cebinden çıkarır :) o yüzden benim için önemli değil bu durumlar

Evet o cümleler sadece iki adet tartışma için geçerli çünkü başka bir tartışmamız olmadı. Eksik yazmış olabilirim acele ile, dellendiğim zamanlarda da kendi içimde dellendim ona birşey belli etmedim. Ben soğuk biriyim bunu defalarca söyledim hemen alışamam diye, o yüzden iltifatların karşılığını hemen alamayacağının da bilincindeydi ama son zamanlarda o da söylendi bu duruma.
Yanlış anlamaların sonunda bir kavga etmedik, sorunu hep çözdük ha öyle mi tamam falan gibi uzatmadık yani.
Şu ana kadar iki kez tartıştık dediğim gibi sonuncusu da buydu, tatile gittiğimde de merak eşiğinin azalması zaten saçma bir durum çünkü normal seyrinde gitmesi gerekir azalması anlamsız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…