- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi braindamage
-
Teşekkür ederim, bu da ihtimal dahilinde biliyorum her zaman bu durum da aklımın köşesinde varBu hikaye bana o kadar tanıdık geldi ki
2 ay boyunca flört döneminde olduğum, kimi zaman cok ilgili kimi zaman cok ilgisiz, ilgisiz olmasının sebebini sürekli benim hareketlerime davranıslarıma bağlayan liste uzar gider.
En son adam bi haftaya yanına geliyorum diyip, sonra peşine arıza cıkartıp gelmemesi ve beni her yerden cıkartıp eski sevgilisiyle barışıp biosuna tarih falan atmıştı.
O yüzden sallama derim. Sanal flörtlerede kapılma, yanımızdaki adamları çözemiyorken bu kadar mesafede ki tipleri hic çözemeyiz
bende bana borcunuz var acıklama yaparak ödeyin demiyorum acıklamanıza eleştiri getiriyorum ki eleştirye tahamülünüz yok. anladık iyi gecelerKonu sahıbıne yazıyorum size acıklama borcum yok, ıyı geceler
Bir ayda iki kavga etmişsiniz hepsi ilgi isteginizden. Üçüncü kavgada yine aynı ilgi isteginizden engellemişsiniz.Evet o cümleler sadece iki adet tartışma için geçerli çünkü başka bir tartışmamız olmadı. Eksik yazmış olabilirim acele ile, dellendiğim zamanlarda da kendi içimde dellendim ona birşey belli etmedim. Ben soğuk biriyim bunu defalarca söyledim hemen alışamam diye, o yüzden iltifatların karşılığını hemen alamayacağının da bilincindeydi ama son zamanlarda o da söylendi bu duruma.
Yanlış anlamaların sonunda bir kavga etmedik, sorunu hep çözdük ha öyle mi tamam falan gibi uzatmadık yani.
Şu ana kadar iki kez tartıştık dediğim gibi sonuncusu da buydu, tatile gittiğimde de merak eşiğinin azalması zaten saçma bir durum çünkü normal seyrinde gitmesi gerekir azalması anlamsız
Tamam bi dahakine ne alakası var yaaa diye soze gırmezsenız ozaman konusuruz.bende bana borcunuz var acıklama yaparak ödeyin demiyorum acıklamanıza eleştiri getiriyorum ki eleştirye tahamülünüz yok. anladık iyi geceler
Evet haklısınız, bende de büyük sorun var ve adil değil bu durum biliyorum yaptığım da şu aşamada yanlıştı ondan da eminim.Bir ayda iki kavga etmişsiniz hepsi ilgi isteginizden. Üçüncü kavgada yine aynı ilgi isteginizden engellemişsiniz.
Yani normalde iyi olabilirsiniz ama iyi olmadiginiz ve ilişkiyi bitirdiginiz nokta da tam burası.
Üstelik sizin konunuzda ilginç olan çocuk da sizden ilgi bekliyor.
Ama siz bunu göremiyorsunuz, 'ay benim yapım soguk' diye kestirip atıyorsunuz ama ondan ilgi beklemeye devam ediyorsunuz.
Üstelik size bunu - yani sizden sevgi gördükçe daha ilgili olacağını hem sözle hem davranışla gösterdiği halde
Elinizi vicdaniniza koyun yani, adil mi bu sizce?
Son olarak şunu da farkindayim; Aslında 'bitti' lafi, engellemek falan...hepsi ilgi isteğinden kaynakli. Karşı taraf sevdiğini göstersin diye yapılan davranışlar. Karşı taraf üstümüze düşsün, kaybetmekten korksun, ne kadar sevdiğini dile getirsin... Hatta bir kadın bir erkekte tam da konuyla alakalı kucuk bir video var
ne alakası var hanfendi demiş amaTamam bi dahakine ne alakası var yaaa diye soze gırmezsenız ozaman konusuruz.
Tamam bi dahakine ne alakası var yaaa diye soze gırmezsenız ozaman konusuruz.
kesinlikle ya sogursun yada baglanirsin uzaktan kavga edip yakında çok iyi de anlaşabilirsinYüzyüze gelmedikçe her şey boş bana göre. Karşılıklı oturunca hislerin değişebilir. Ya daha çok alevlenir ya da aaa bu muydu dersin. O yüzden her şeyi irdelemeden önce bir görüş derim
Teşekkürler evet çok haklısınız, çok ilerlemeden görüşmek gerekiyorYüzyüze gelmedikçe her şey boş bana göre. Karşılıklı oturunca hislerin değişebilir. Ya daha çok alevlenir ya da aaa bu muydu dersin. O yüzden her şeyi irdelemeden önce bir görüş derim
Ben beden diline önem veririm mesela. Sofrada adap bilmemek eksi puandır benim açımdan. Ya da ilk görüşmede temas eder miyiz... şimdilik fazla kaptırma bence, önce görüş belki tiki var da rahatsız olacaksın. Karşı tarafa da çok umut verme bu sebeptenTeşekkürler evet çok haklısınız, çok ilerlemeden görüşmek gerekiyor
Evet belki de ben karşılaşınca farklı hissedeceğim, ya da o bilemiyorum sonuçta birbirimizi sade yazışmalardan ve sesli konuşmadan tanımaya çalışan insanlarız. Karşılaşınca neler olabileceğinin hiç garantisi yok haklısınızBen beden diline önem veririm mesela. Sofrada adap bilmemek eksi puandır bence. Ya da ilk görüşmede temas eder miyiz... şimdilik fazla kaptırma bence, önce görüş belki tiki var da rahatsız olacaksın. Karşı tarafa da çok umut verme bu sebepten
İşte evet en başta zaten internetten olması hala garip geliyor diye belirttiğim de bu yüzden, bunları yaşıyoruz ama zaman zaman aklımda garip bir durum olduğu. Belki de sorun sadece bu yani görüşmemiş olmak. Tek eksik bu bile olabilir yani şuan..Yüzyüze görüşmeden nasıl bir ilişki yaşadığınızı düşünebiliyorsunuz hiç anlamıyorum.
Kanlı canlı görmediğiniz, karşılıklı etkilenip etkilenmeyeceğiniz meçhul olan bir insanın ettiği iltifatın ne kadar gerçekçiliği olabilir mesela.
İnternetten tanışabilirsiniz ama yüzyüze gelmedikçe boşa yaşıyorsunuz şuan ki gelirleri.
ne alakası var hanfendi benim arkadaşım ilk okul menzunu nişantaşında avcılar ve bakırköyde üç butiği var dil kursuna gitti ingilizcesi var okumakla adam olunmuyor ne yazıkki
Eğitim şöyle ki direk okul olarak bakılan eğitime karşıyım, ilkokul mezunu bir adam bile kendisini çift üniversite bitirmiş birinden daha iyi yetiştirebilir diye düşünüyorum örneklerini yaşadım.
İlgisiz mi yoksa benim bu tavrımdan dolayı mı ondan emin olamıyorum çünkü ben yakın davranınca o da gayet yakınlaşıyor (kendisi böyle dedi çünkü sen soğuksun o yüzden ben de böyleyim tarzında)
Sadece yazışmıyoruz aslında telefonda da konuştuk kendimizi aslında öyle daha güzel ifade ediyoruz, yazışınca sanırım yanlış anlaşılmalar oluyor ve bir aylık süreçte zaten görüşebilme imkanımız olmadı yanıma gelecekti bu ara ama tabi bu durumlardan dolayı ne olacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?