Evet haklisiniz bende dengim birisi istemistim. Ama bast cidden cok ugrasti. Beni cok istedi. Ama birden kendini geri cekti. Whatsapptan flan engellemiyo. Sordum yok oyle bi sey sorun degildi evlenip ayrilmis olmn diyo. Belkide ailesi istememis oda gurur yaptigindan yalan soylemisde olabilir. Ama bana donmesini cidden cok istiyorum. Barismak yada evlenmek icin degil. Sadece icinde bulundugum ezikligi degistirmek istiyorum.Evlenip boşanmış ve çocuğunun olması sorun bence. Ailesine anlatmış olabilir belki istememişlerdir. O da o yüzden ayrılmak istemiştir. Ama bence denginiz biriyle evlenmeniz daha uygun olur.
Ne kadar gurursuzsunuz!evet kendini küçültmüş ve eziksin ciddenBen evlenip ayrildim ve bir cocugum var. Yasim 25. Karsima hic ummadigim anda birisi cikti. Gercekten cok sevdim. Yalniz kendisi bekar.beninle niyeti son derece ciddiydi. Gelinliginden tutunda evine kadar her seyi kendi aramizda konustuk hayalet ettik. Sonra birden beni terk etti. Sebebini sordum manen farkliyiz dedi. Aradaki farkin benim evlenip ayrilmis olup olmadigindan mi diye sordum. Hayir alakasi bile yok dedi. Ve biz onunla ayni isi yapiyoruz. Onun urunlerinin satislarini evden yapiyorum. Yuzyuze bakmiyoruz ama muhatap oluyoruz. Beni terkettikten sonra sonra defalarca ayrildim isten geri dondum. Bi 5 kere filan isten ayrilip geri donmusumdur. Oda her defasinda beni ise geri aldi. Beni terkettikten sonra acik konusiyim cok kostum pesinden. Aradim mesajlar attim. Ama beni yorma yorma artik dedi. Beni seviyomusun diye soruyorum evet diyo. Ozledin mi diyorum cok diyo. Bi gun hic ummadigim anda minnos dedi. Sonra yanlis anlamayasin dedi. Neden boyle bi sey soyledigini sordumm tepkini merak ettim dedi. Cok dengesiz ve cok tutarsiz. Hem sevdigini soyleyip hemde istemedigini soyluyo ve elle tutulur bi sebep de gostermiyo. Bana pisman olup geri donmesini cok istiyorum. Sanirim sevgiden ziyade biraz hirsda yapmis olabilirim. Cunku kendimi cok kuculttum. Resmen ezik gibiyim. Bu durumu mu toparlamama bana yardimci olabilirmisiniz? Ne yaparsam pisman olup gelip benden ozur diler ?
Ben evlenip ayrildim ve bir cocugum var. Yasim 25. Karsima hic ummadigim anda birisi cikti. Gercekten cok sevdim. Yalniz kendisi bekar.beninle niyeti son derece ciddiydi. Gelinliginden tutunda evine kadar her seyi kendi aramizda konustuk hayalet ettik. Sonra birden beni terk etti. Sebebini sordum manen farkliyiz dedi. Aradaki farkin benim evlenip ayrilmis olup olmadigindan mi diye sordum. Hayir alakasi bile yok dedi. Ve biz onunla ayni isi yapiyoruz. Onun urunlerinin satislarini evden yapiyorum. Yuzyuze bakmiyoruz ama muhatap oluyoruz. Beni terkettikten sonra sonra defalarca ayrildim isten geri dondum. Bi 5 kere filan isten ayrilip geri donmusumdur. Oda her defasinda beni ise geri aldi. Beni terkettikten sonra acik konusiyim cok kostum pesinden. Aradim mesajlar attim. Ama beni yorma yorma artik dedi. Beni seviyomusun diye soruyorum evet diyo. Ozledin mi diyorum cok diyo. Bi gun hic ummadigim anda minnos dedi. Sonra yanlis anlamayasin dedi. Neden boyle bi sey soyledigini sordumm tepkini merak ettim dedi. Cok dengesiz ve cok tutarsiz. Hem sevdigini soyleyip hemde istemedigini soyluyo ve elle tutulur bi sebep de gostermiyo. Bana pisman olup geri donmesini cok istiyorum. Sanirim sevgiden ziyade biraz hirsda yapmis olabilirim. Cunku kendimi cok kuculttum. Resmen ezik gibiyim. Bu durumu mu toparlamama bana yardimci olabilirmisiniz? Ne yaparsam pisman olup gelip benden ozur diler ?
Evet su an yeni bi is bakiyorum. Hayirlisi. Arayip sormuyorum. Umursamadigim anda bizimle calisicaksiniz diyo. Ne istedigini cidden bilmiyorum. Acik ve net olsaen iyi cevap arayıp sormamak umursamamak hayata kaldığınız yerden devam etmek
Belki başka bir iş bakarak kendinize yeni bir fırsat açmış olabilirsiniz.
O nasıl bir hitap şeklidir .. Yaşamadan bilemezsiniz ki bir insana böyle yaklaşılmaz yaptığınz ayıp amaNe kadar gurursuzsunuz!evet kendini küçültmüş ve eziksin cidden
Sorun degil hakli. Ama sizin dediginizde dogru yasamadan kimse bilemezO nasıl bir hitap şeklidir .. Yaşamadan bilemezsiniz ki bir insana böyle yaklaşılmaz yaptığınz ayıp ama
Ben evlenip ayrildim ve bir cocugum var. Yasim 25. Karsima hic ummadigim anda birisi cikti. Gercekten cok sevdim. Yalniz kendisi bekar.beninle niyeti son derece ciddiydi. Gelinliginden tutunda evine kadar her seyi kendi aramizda konustuk hayalet ettik. Sonra birden beni terk etti. Sebebini sordum manen farkliyiz dedi. Aradaki farkin benim evlenip ayrilmis olup olmadigindan mi diye sordum. Hayir alakasi bile yok dedi. Ve biz onunla ayni isi yapiyoruz. Onun urunlerinin satislarini evden yapiyorum. Yuzyuze bakmiyoruz ama muhatap oluyoruz. Beni terkettikten sonra sonra defalarca ayrildim isten geri dondum. Bi 5 kere filan isten ayrilip geri donmusumdur. Oda her defasinda beni ise geri aldi. Beni terkettikten sonra acik konusiyim cok kostum pesinden. Aradim mesajlar attim. Ama beni yorma yorma artik dedi. Beni seviyomusun diye soruyorum evet diyo. Ozledin mi diyorum cok diyo. Bi gun hic ummadigim anda minnos dedi. Sonra yanlis anlamayasin dedi. Neden boyle bi sey soyledigini sordumm tepkini merak ettim dedi. Cok dengesiz ve cok tutarsiz. Hem sevdigini soyleyip hemde istemedigini soyluyo ve elle tutulur bi sebep de gostermiyo. Bana pisman olup geri donmesini cok istiyorum. Sanirim sevgiden ziyade biraz hirsda yapmis olabilirim. Cunku kendimi cok kuculttum. Resmen ezik gibiyim. Bu durumu mu toparlamama bana yardimci olabilirmisiniz? Ne yaparsam pisman olup gelip benden ozur diler ?
Hayir kesinlikle ben uzun sureli florte bile karsi birisiyim. Benimle evlenmek icin cirpinan birisiydi. Gozlerime bi bakislari vardi.bi beraberlik yasadınız mı ? cınsel anlamda
Kesinlikle haklisiniz. Cok dogru soyluyosunuz. Ne bilim ya ben nasil solim. Cidden kendimi ovme maksatli degil. Kendime son derece dikkat eden bakimli ve hos bir bayanim normalde cok agir basli birisiyim. Buna o sekilde davrandigim icin kendimi kotu hissediyorum ve durumu toparlamak istiyorumGüzel arkadaşım artık siz 25 yaşında kocaman bir kadın ve bir annesiniz. Bundan sonra yoğurdu üfleyerek yemelisiniz. Böyle dengesizlikleri olan bir insanı en başta sizin istememeniz gerekir. Bundan sonra çocuğunuza daha stabil bir ortam sağlamak adına daha temkinli adımlar atmalısınız. Siz kendinize bir eş seçmenin yanında çocuğunuza da bir rol model seçiyorsunuz.
Artık pişman olsun, benden özür dilesin, burnu sürtsün falan bunları bir kenara bırakın. Önünüze bakın bu adamı artık sallamayın derim ben.
Haklımı?Sorun degil hakli. Ama sizin dediginizde dogru yasamadan kimse bilemez
genelde erkekler cınsel ıcerıklı yaklasmak ısterler ya bosanmıs kadınlaraHayir kesinlikle ben uzun sureli florte bile karsi birisiyim. Benimle evlenmek icin cirpinan birisiydi. Gozlerime bi bakislari vardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?