Kizlar yorumlarinizi bekliyorum

Sizi istemeyen birinin uzerine dusup gercekten de kendinizi kucuk dusurmeyin
Is yapiyorsanjz sadece is konusu gecsin aranizda yok onuda yapamiyorum doyorsaniz baska is bulup yolunuza bakin
Ailesi evlenip ayrilmis cocugu olan biriyle olmasini istememis ya istemeyecek yapidadir oda cokta umursamamis diretmemistir yani her halukarda yetrrince sevmemistir birakin Allah askina siz evlat aski yasamis bir kadinsiniz bir adamin gayette vazgecilebilir oldugunu biliyorsunuzdur
Sizi seviyorum ozluyorup diyip kandirmasina musade etmeyin derim

Aşkımdan gebersemde gururumda burnum yere düşse eğilip almam. Size de tavsiye ederim. Adamın gözünde gurursuz ezik olmayın ki zaten olmuşsunuz.

E nolcak peki bu belirsizlik nereye kadar sürecek?

sizin durumunuzu anlamıyordur kendi bekar olduğu için ya da ailesinin kabul etmeyeceğinden korkmuştur. ama kendinizden taviz vermeyin yaşadığınız şey sevgi değil bence sevilmeye duyulan özlem bu da sizi yanlış kişilere yöneltmesin.

Yorumunuzu cok begendim. Okulumu bitirmeye kendi ayaklarimin uzerinde durmaya karar verdim. İstende ayrildim. An itibariyle bunuda kendisine solemedim. Maasimida abime soledim soyle senin hesaba yatirsin diye. Butun bagimi kopartmaya karar verdim. İntikam almak istiyodum. Ama kendimi taniyorun. Kas yaparken goz cikartabilirim. Allah yolunu acik etsin

en güzel intikam unutmanız ve affetmenizdir. bundan sonraki hayatınızı çocuğunuza ve kendinize harcayın. güçlü ve dik durabilen biri olun. bu en önemlisi umarım gunun bırınde gercekten sevıp sevıleceğiniz kişiyi de bulursunuz.

adam dengesiz hadi de sen hiç mi çocuğundan utanmıyorsun
Cocukla ne alakasi var?? Sanki tovbe tovbe kotu kotu konusturmayin beni! Sadece yapici davranmaya onu kaybetmemek icin ugrastim. Bunu iyi niyetimden yaptim. Sakin insanlari bu sekilde asagiliyici konusmayin. Birinin ahina denk gelirsiniz fena olur

Cocukla ne alakasi var?? Sanki tovbe tovbe kotu kotu konusturmayin beni! Sadece yapici davranmaya onu kaybetmemek icin ugrastim. Bunu iyi niyetimden yaptim. Sakin insanlari bu sekilde asagiliyici konusmayin. Birinin ahina denk gelirsiniz fena olur
anne olsanız önceliğiniz bir adama yalvarıp gururunuzu ayaklar altına almak olmaz. siz annesiniz önce bir adam için yerlerde sürünen biri değl

Benim onceligim zaten cocugum. Merak etmeyin elin adami degil. Onada zaten cocuguma sahip cikicagi icin guvendim. Bunu bana hissttirdi. Hatalar insanlar icin kimsenin kapisinda yatmadim. Yalvarmak derken yaptigim hatalari duzelmekten bahsettim. Hayatimda hic bi zaman yikici dokucu bi insan olmadim her zaman alttan alan ve yapici kisi oldum. He sonunda kaybetmis olabilirim. Ama ne cocuguma nede kendime ben yanlis yapmadim!

Canim ne hatası yaptın ki düzeltmeye çalıstın?
Adamin başka bir sorunu var. Belki ailesi baskı yapiyordur. Evlenip ayrildigin için ve cocugunda var. Seve seve ayrilmistir belki. O yuzden senden uzaklasamiyordur.

Ama senin artik yapman gereken şeyler var. Mesela böyle hareket etme. Sen liseli bir genç kız değilsin. Kimseye geri dön deme. Dönmüyorsa ugraşma. Çiktigin işede geri dönme. Dönmüşsun. Ama en kısa zamanda kendine bir iş bul ve çıkmaya calış. Belki maddi acidan iyi hemde evden yapiyorsun. Senin için avantajli bir iştir. Bilemiyorum. Ama yapilabilecek en iyi sey bu gibi. Yoksa adam yarın başkasıyla birlikte olsa daha çok üzülürsün..

Arkadaşlar lütfen kimseyi anneliğiyle yargılamayın... Karşınızdaki bir bayan. Yazık değil mi?

ailesi istememistir,o da sizi uzmek icin bunu dile getirmiyordur bu kadar basit.
bence birakin pesini,donseydi simdiye kadar donerdi.
mumkunse baska bi is bulun

Önceki evliliğiniz ve çocuk problem oluyor, her ne kadar aksini iddia etse de.
Daha fazla kendinizi yıpratmayın derim ben.

Yok ayrildim isten yarinda maasimi alicam ins bi aksilik olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…