- 10 Ekim 2011
- 2.883
- 458
- 163
özel bir soru olacak ama aranızda cinsellik yaşandı mı?
E nolcak peki bu belirsizlik nereye kadar sürecek?Yok hayir evlilik disi birliktelik dusunen birisi degil bi ara denemistim onu kabul etmemisti. Oyle serseri birisi degil ama en buyuk ihtimal ailesi gibi geliyo. Cunku gercekten beni kazanabilmek icin cok sey yapti. Ben bekar birisiyle yapamazdim. Bunu soylememe ragmen herseyi goze almisti. Sonradan ne oldu bilmiyorum. Hala deli kiskaniyo. Sevdigini soyluyo vs. Ama acik bi sekilde net olarak tamamen beni bitiremedi.
sizin durumunuzu anlamıyordur kendi bekar olduğu için ya da ailesinin kabul etmeyeceğinden korkmuştur. ama kendinizden taviz vermeyin yaşadığınız şey sevgi değil bence sevilmeye duyulan özlem bu da sizi yanlış kişilere yöneltmesin.
E nolcak peki bu belirsizlik nereye kadar sürecek?
Yorumunuzu cok begendim. Okulumu bitirmeye kendi ayaklarimin uzerinde durmaya karar verdim. İstende ayrildim. An itibariyle bunuda kendisine solemedim. Maasimida abime soledim soyle senin hesaba yatirsin diye. Butun bagimi kopartmaya karar verdim. İntikam almak istiyodum. Ama kendimi taniyorun. Kas yaparken goz cikartabilirim. Allah yolunu acik etsin
Cocukla ne alakasi var?? Sanki tovbe tovbe kotu kotu konusturmayin beni! Sadece yapici davranmaya onu kaybetmemek icin ugrastim. Bunu iyi niyetimden yaptim. Sakin insanlari bu sekilde asagiliyici konusmayin. Birinin ahina denk gelirsiniz fena oluradam dengesiz hadi de sen hiç mi çocuğundan utanmıyorsun
anne olsanız önceliğiniz bir adama yalvarıp gururunuzu ayaklar altına almak olmaz. siz annesiniz önce bir adam için yerlerde sürünen biri değlCocukla ne alakasi var?? Sanki tovbe tovbe kotu kotu konusturmayin beni! Sadece yapici davranmaya onu kaybetmemek icin ugrastim. Bunu iyi niyetimden yaptim. Sakin insanlari bu sekilde asagiliyici konusmayin. Birinin ahina denk gelirsiniz fena olur
Canim ne hatası yaptın ki düzeltmeye çalıstın?Benim onceligim zaten cocugum. Merak etmeyin elin adami degil. Onada zaten cocuguma sahip cikicagi icin guvendim. Bunu bana hissttirdi. Hatalar insanlar icin kimsenin kapisinda yatmadim. Yalvarmak derken yaptigim hatalari duzelmekten bahsettim. Hayatimda hic bi zaman yikici dokucu bi insan olmadim her zaman alttan alan ve yapici kisi oldum. He sonunda kaybetmis olabilirim. Ama ne cocuguma nede kendime ben yanlis yapmadim!
Canim ne hatası yaptın ki düzeltmeye çalıstın?
Adamin başka bir sorunu var. Belki ailesi baskı yapiyordur. Evlenip ayrildigin için ve cocugunda var. Seve seve ayrilmistir belki. O yuzden senden uzaklasamiyordur.
Ama senin artik yapman gereken şeyler var. Mesela böyle hareket etme. Sen liseli bir genç kız değilsin. Kimseye geri dön deme. Dönmüyorsa ugraşma. Çiktigin işede geri dönme. Dönmüşsun. Ama en kısa zamanda kendine bir iş bul ve çıkmaya calış. Belki maddi acidan iyi hemde evden yapiyorsun. Senin için avantajli bir iştir. Bilemiyorum. Ama yapilabilecek en iyi sey bu gibi. Yoksa adam yarın başkasıyla birlikte olsa daha çok üzülürsün..
InsallahYok ayrildim isten yarinda maasimi alicam ins bi aksilik olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?