Kizlar yorumlarinizi bekliyorum

O nasıl bir hitap şeklidir .. Yaşamadan bilemezsiniz ki bir insana böyle yaklaşılmaz yaptığınz ayıp ama
olumsuz yorum yaptım diyemi ayıp ha evet sen bir çocuk annesi olarak adamın pesinden o istemedigi halde koş msj at taciz et,beş defa işten ayrıl ki adam patron konumunda tekrar tekrar işe aldır kendini bunların totali gurursuzluk degilmidir taş yerinde agırdır

ya diyelim evlenmiş olmanı takıyor diyelim başka bi sebep var... ne bilelim. adamın beynini açıp okuyamayız ya... bitmiş gitmiş işte.

Hanimefendi soylediginiz seyler dogru olabilir farkindaysaniz bende farkindayim sadece uslubunuze dikkat edebilirsiniz

Ama bu durumu toparlamak için bile karşı tarafın gelmesini bir şeyler yapmasını bekliyorsunuz. Bakın dediğim gibi yetişkin insansınız. İnsanlar hata yapabilir. Hepimiz ikili ilişkilerde saçma sapan şeyler yaptık. Ben de misal bir adamın beni 3 kere reddetmesine sebep oldum. Ama geçti gitti. Mühim olan geride bırakabilmek. Hatayı kabul edip öyle de devam edebilmek.
Geri dönüp özür dilese ne olacak. Yani böyle filmlerdeki kitaplardaki gibi senaryolar hayal ediyoruz ama olmuyor öyle. Özür dilese yine aklınıza girme ihtimali var. Daha da kötü olur.
Biliyorum incindiniz, gurur da yaptınız ama özür dilese bu sefer siz onu reddetseniz falan bunlar çözüm değil.

Hanimefendi soylediginiz seyler dogru olabilir farkindaysaniz bende farkindayim sadece uslubunuze dikkat edebilirsiniz
Bunları sen söylüyosun ezigim bilmem neyim küçültüyorum kendimi diye be hakaretvari bişey yada agzımı bozup uslubün dışına çıkmadım gurur nasıl bir meziyetse gurursuzlukta keza öyle

Anladim haklisiniz tsk ederim

Yeni üye olduğunuzdan bilmiyorsunuz ama haddini aşan terbiyesiz bir mesaj varsa mesajın altında K.İ.B var. Bu Kötü İçerik Bildir demek. Buna tıklayın ve şikayet edin mesaj sahibini. Herkes de saygı çerçevesinde yazmayı öğrenir böylelikle. Negatif yorum ayrı terbiyesizlik ayrı bir şey çünkü. Arada da baya kalın bir çizgi var.

Minnoş mu?
Tepki ölçmek için hem de... Enteresan..

Hiç ezmeyin kendinizi, evlenip ayrılmış olmak eziklik değildir, nasip...
Ezmeyin ama mantıklı olun, böyle saçma işlerle uğraşmamalısınız. Daha önce kötü bir tecrübe yaşamış biri olarak şimdi daha sağlıklı adımlar atmanız gerekir.

Ayrılın işten, silin engelleyin, uzak durun.. Belliki mutluluk yok o.. tarafta

"minnoş " ne ya kedi mi seviyor? Dengesizin teki işte seninleyken evli ve çocuklu olmanın üstesinden gelebileceğini sanmış olmamış şimdi de ne senden cayabiliyor ne sana gelebiliyor ama evlilik harici birlikteliğe yeşil ışık yaksan koşa koşa gelir ....siz

Yok hayir evlilik disi birliktelik dusunen birisi degil bi ara denemistim onu kabul etmemisti. Oyle serseri birisi degil ama en buyuk ihtimal ailesi gibi geliyo. Cunku gercekten beni kazanabilmek icin cok sey yapti. Ben bekar birisiyle yapamazdim. Bunu soylememe ragmen herseyi goze almisti. Sonradan ne oldu bilmiyorum. Hala deli kiskaniyo. Sevdigini soyluyo vs. Ama acik bi sekilde net olarak tamamen beni bitiremedi.

İletişim ağlarını kopar. Görüşmeyi kes bence bu adamla.
Pişman olsa ne olucak senle evleniceginimi sanıyorsun.
Tüm sıkıntısı boşanmış ve cocuklu olman.

ya sevgilisi nişanlııs var ya da evli
sizi yedeğe almak ıstemıs ama olmamıs

Hayir ya ne degisik yoruml

Hayir ya ne alakasi var gordum tabiki kimligini neyini arkadaslarimiz var ortak
sizi yedekte tutmak ıstemese
ayrılmıssınız kapanmıs konu hala senı sevıyorum ozluyorum falan demez
net olur ve bitti der
sevıyor ve özluyorsa neden ayrısınız sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…