- 24 Mayıs 2014
- 1.434
- 761
- 83
olumsuz yorum yaptım diyemi ayıp ha evet sen bir çocuk annesi olarak adamın pesinden o istemedigi halde koş msj at taciz et,beş defa işten ayrıl ki adam patron konumunda tekrar tekrar işe aldır kendini bunların totali gurursuzluk degilmidir taş yerinde agırdırO nasıl bir hitap şeklidir .. Yaşamadan bilemezsiniz ki bir insana böyle yaklaşılmaz yaptığınz ayıp ama
Yani hakli derken uslup yanlis ama ezigim yaaaa valla napcam benHaklımı?
Hanimefendi soylediginiz seyler dogru olabilir farkindaysaniz bende farkindayim sadece uslubunuze dikkat edebilirsinizolumsuz yorum yaptım diyemi ayıp ha evet sen bir çocuk annesi olarak adamın pesinden o istemedigi halde koş msj at taciz et,beş defa işten ayrıl ki adam patron konumunda tekrar tekrar işe aldır kendini bunların totali gurursuzluk degilmidir taş yerinde agırdır
Kesinlikle haklisiniz. Cok dogru soyluyosunuz. Ne bilim ya ben nasil solim. Cidden kendimi ovme maksatli degil. Kendime son derece dikkat eden bakimli ve hos bir bayanim normalde cok agir basli birisiyim. Buna o sekilde davrandigim icin kendimi kotu hissediyorum ve durumu toparlamak istiyorum
Bunları sen söylüyosun ezigim bilmem neyim küçültüyorum kendimi diye be hakaretvari bişey yada agzımı bozup uslubün dışına çıkmadım gurur nasıl bir meziyetse gurursuzlukta keza öyleHanimefendi soylediginiz seyler dogru olabilir farkindaysaniz bende farkindayim sadece uslubunuze dikkat edebilirsiniz
Anladim haklisiniz tsk ederimAma bu durumu toparlamak için bile karşı tarafın gelmesini bir şeyler yapmasını bekliyorsunuz. Bakın dediğim gibi yetişkin insansınız. İnsanlar hata yapabilir. Hepimiz ikili ilişkilerde saçma sapan şeyler yaptık. Ben de misal bir adamın beni 3 kere reddetmesine sebep oldum. Ama geçti gitti. Mühim olan geride bırakabilmek. Hatayı kabul edip öyle de devam edebilmek.
Geri dönüp özür dilese ne olacak. Yani böyle filmlerdeki kitaplardaki gibi senaryolar hayal ediyoruz ama olmuyor öyle. Özür dilese yine aklınıza girme ihtimali var. Daha da kötü olur.
Biliyorum incindiniz, gurur da yaptınız ama özür dilese bu sefer siz onu reddetseniz falan bunlar çözüm değil.
Hanimefendi soylediginiz seyler dogru olabilir farkindaysaniz bende farkindayim sadece uslubunuze dikkat edebilirsiniz
Bunları sen söylüyosun ezigim bilmem neyim küçültüyorum kendimi diye be hakaretvari bişey yada agzımı bozup uslubün dışına çıkmadım gurur nasıl bir meziyetse gurursuzlukta keza öyle
Önce kendinize saygı sevgi gösterin ki size değer verilsin bs yeriniz olsn böyle haksızlık yapmayn kendini ze siz annesiniz artıYani hakli derken uslup yanlis ama ezigim yaaaa valla napcam ben
Yok hayir evlilik disi birliktelik dusunen birisi degil bi ara denemistim onu kabul etmemisti. Oyle serseri birisi degil ama en buyuk ihtimal ailesi gibi geliyo. Cunku gercekten beni kazanabilmek icin cok sey yapti. Ben bekar birisiyle yapamazdim. Bunu soylememe ragmen herseyi goze almisti. Sonradan ne oldu bilmiyorum. Hala deli kiskaniyo. Sevdigini soyluyo vs. Ama acik bi sekilde net olarak tamamen beni bitiremedi."minnoş " ne ya kedi mi seviyor? Dengesizin teki işte seninleyken evli ve çocuklu olmanın üstesinden gelebileceğini sanmış olmamış şimdi de ne senden cayabiliyor ne sana gelebiliyor ama evlilik harici birlikteliğe yeşil ışık yaksan koşa koşa gelir ....siz
ya sevgilisi nişanlııs var ya da evliBen evlenip ayrildim ve bir cocugum var. Yasim 25. Karsima hic ummadigim anda birisi cikti. Gercekten cok sevdim. Yalniz kendisi bekar.beninle niyeti son derece ciddiydi. Gelinliginden tutunda evine kadar her seyi kendi aramizda konustuk hayalet ettik. Sonra birden beni terk etti. Sebebini sordum manen farkliyiz dedi. Aradaki farkin benim evlenip ayrilmis olup olmadigindan mi diye sordum. Hayir alakasi bile yok dedi. Ve biz onunla ayni isi yapiyoruz. Onun urunlerinin satislarini evden yapiyorum. Yuzyuze bakmiyoruz ama muhatap oluyoruz. Beni terkettikten sonra sonra defalarca ayrildim isten geri dondum. Bi 5 kere filan isten ayrilip geri donmusumdur. Oda her defasinda beni ise geri aldi. Beni terkettikten sonra acik konusiyim cok kostum pesinden. Aradim mesajlar attim. Ama beni yorma yorma artik dedi. Beni seviyomusun diye soruyorum evet diyo. Ozledin mi diyorum cok diyo. Bi gun hic ummadigim anda minnos dedi. Sonra yanlis anlamayasin dedi. Neden boyle bi sey soyledigini sordumm tepkini merak ettim dedi. Cok dengesiz ve cok tutarsiz. Hem sevdigini soyleyip hemde istemedigini soyluyo ve elle tutulur bi sebep de gostermiyo. Bana pisman olup geri donmesini cok istiyorum. Sanirim sevgiden ziyade biraz hirsda yapmis olabilirim. Cunku kendimi cok kuculttum. Resmen ezik gibiyim. Bu durumu mu toparlamama bana yardimci olabilirmisiniz? Ne yaparsam pisman olup gelip benden ozur diler ?
ya sevgilisi nişanlııs var ya da evli
sizi yedeğe almak ıstemıs ama olmamıs
sizi yedekte tutmak ıstemeseHayir ya ne degisik yoruml
Hayir ya ne alakasi var gordum tabiki kimligini neyini arkadaslarimiz var ortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?