Kızlar yorumlayın

Arkadaşlae neyi yorumliyoruz biri bana da soyliyebilir mi banım yeni açıldı adapte olamiyorumda

Arkadaşlae neyi yorumliyoruz biri bana da soyliyebilir mi banım yeni açıldı adapte olamiyorumda
Aaa çok normal bir istekti nasıl anlayamadınız. Gelin hanım, kayınvalidesinin evinde görümceyi istemiyormuş. Evin kızı, gelin gelecek diye gelmesinmiş annesinin evine.
Hadsiz görümce işte. Gelin geliyor ziyarete. Annenin evinde ne işin var.

Ayy sen yoktun bayadir yaa en sevdiğim üyelerdensin sen gelin hanım kayinaile evinde görümceyi istemiyormus kocişine kardeşinin kayınvalidesine gitmesini istiyormus konu bu

Kusura bakma da görümcenin anasının evi o ev. Sana ne yapmış ki kadın sen kendi totonun keyfini düşünüyorsun? Çocuğunun yaramaz olması görümcenin sorunu değil. Herkesin çocuğu uslu olmuyor. O yaramaz dediğiniz çocuklar yetişkin çağına gelince çok efendi olabiliyor. O yüzden lütfen çocukları yaramaz diye yaftalamayın. Adı üstünde çocuk. Görümcenin iş yapmasina takılmışsın bu da seni ilgilendirmez. Çok rahatsız olan kv'nin evine gitmez.
Görümcenin eşi uzakta çalışıyorsa kadın ne yapsın yalnız kalmamak için belki de anasının yanına gidiyor. Bana göre bu doğal bir şey. Kimseyi zorla bir yere gönderemezsiniz. Çok rahatsız olan gitmesin.

Ay size ne yahu. Baya rahatonıza düşkünsüniz belli zaten . R kocanız da birşey demiyor. Bayramda ugrayın akşam evinize dönün. Size ne kadın durur istediği kadar

Saçma bir istek olmuş.
Siz kv evinde misafirsiniz. O eve girene çıkana karışamazsınız. İsteyen gelir isteyen gelmez. Siz de beğenmiyorsanız gitmeyin bayramda. Bakın bu hafta sonu gitmemişsiniz ne güzel.

Millet ana babasının evine istediği zaman gider gelir şayet Kraliçe Elizabeth değilseniz kimse sizin rahatlığınızı bu kadar çok önemsemek zorunda değil.

Yazının sonuna kadar görümceden vurucu bir falso bekledim en son temizlik yaparken diyince hah dedim herhalde süpürgeyi kafalarında kırıyor. Hasbama bak gerilmemek için kendisi bayramda kayınvalide evini şereflendirdiği süre içerisinde görümce gelmeyecekmiş hiç çekemezmiş onlar sana bayılıyordur eminim

insan anasının evine istediği zaman gider de bayram zaten birarada olmak için değil mi

İyi ki erkek kardeşim yok iyi ki görümce değilim düşünsenize baba evine gelinden izinli gideceğim falan...hadsizlik başka bir şey değil

Emredersiniz prenses hazretleri. Başka emirleriniz varsa eşinizi ulak olarak kullanın tüm emirleri verin. Ne kadar ayıp ya. Kendi annesinin, babasının evine giderken insanlar gelinden izin mi alacaklar? Birde kadın hızlı hızlı temizlik yapıyormuş, prenses geriliyormuş. Eeeee siz yapın i otursun. Çok hadsiz bir konu olmuş.

Sizin erkek kardeşiniz gelip annene gitme dese ne tepki verirsiniz?

Şimdi annem bana gein geliyor gelme diyecek öyle mi?Bu nasıl saçmalık yani orası annesinin evi siz rahatsız olabilirsiniz hakkınız o zaman siz gitmeyin .1 yaşıma daha girdim

Eşime dedimki görümcem en azından biz geldiğimizde biraz kayınvalidesine gitse daha rahat olacak bana dedim
Bu nasıl bir had bilmezlik yahu :) dünya sizin etrafınızda dönmüyor hanfendiciğim :) size daha rahat olacak diye insanlara müdahale etme hakkınız yok :)

Görümcenizi sevmemenin başka nedenleri de var mı? Mesela ben eşimle evlenmeden önce ailesiyle tanışmaya gittiğimde beni geçmişime dair sorguya çekmişti o gün bugündür ısınamadım bayramda birarada olunca bile hoşuma gitmiyor ama belli etmemeye çalışıyorum elimden geldiğince.. Eşim ablasının geçmişte psikolojik olarak onu nasıl zorbaladığını anlatırdı ben de gıcık olurdum ama şimdi birşey desem laf dedirtmez. Erkekler böyledir biraz.. O yüzden benden tavsiye eşine sakın onu kötüleme..

Yengemin rahatı için babamın evinden gitmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…