- 20 Ocak 2010
- 47.196
- 175.178
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi berlingoes
-
Aaa çok normal bir istekti nasıl anlayamadınız. Gelin hanım, kayınvalidesinin evinde görümceyi istemiyormuş. Evin kızı, gelin gelecek diye gelmesinmiş annesinin evine.Arkadaşlae neyi yorumliyoruz biri bana da soyliyebilir mi banım yeni açıldı adapte olamiyorumda
Ben de bunu yazacaktım şimdiGörümcenin tüm forumca haklı bulunduğu bir konu. Ben şok
Ayy sen yoktun bayadir yaa en sevdiğim üyelerdensin senArkadaşlae neyi yorumliyoruz biri bana da soyliyebilir mi banım yeni açıldı adapte olamiyorumda
Kusura bakma da görümcenin anasının evi o ev. Sana ne yapmış ki kadın sen kendi totonun keyfini düşünüyorsun? Çocuğunun yaramaz olması görümcenin sorunu değil. Herkesin çocuğu uslu olmuyor. O yaramaz dediğiniz çocuklar yetişkin çağına gelince çok efendi olabiliyor. O yüzden lütfen çocukları yaramaz diye yaftalamayın. Adı üstünde çocuk. Görümcenin iş yapmasina takılmışsın bu da seni ilgilendirmez. Çok rahatsız olan kv'nin evine gitmez.Merhabalar
Eşimin ailesi bizden 1 saat gibi uzakta ilçede.
Geçen hafta sonu kv burdaydı beraberdik.arada geliyorlar. Birde görümcem var onunda eşi uzakta çalışıyor.Görümce çoğunluk ailesiyle.Bu hafta eşimde annemlere gidelim dedi.Dedim zaten bayramda full oradayız hafta içi de yoğun çalışıyorum evde durmak istiyorum dedim. Sağolsun tamam dedi.kızımla beraber gittiler
Eşime dedimki görümcem en azından biz geldiğimizde biraz kayınvalidesine gitse daha rahat olacak bana dedim.görümcemin çok yaramaz çocuğu var bayramda da beraber olacağımız için şimdiden yorulmayayım dedim. Birde görümcemde şöyle bişey var mesela temizlik yapacak hızlı hızlı yapıyor böyle kendi kendine geriliyor falan
Yani çekemicem kimseyi
Sizce kayınvalidenin ve görümcenin anlaması gerekmez mi? Kayınvalide kendi görümcesini anlatırdı evden çıkmıyor diye aynı kızıda öyle oldu
Ay size ne yahu. Baya rahatonıza düşkünsüniz belli zaten . R kocanız da birşey demiyor. Bayramda ugrayın akşam evinize dönün. Size ne kadın durur istediği kadarMerhabalar
Geçen hafta sonu kv burdaydı beraberdik.arada geliyorlar. Birde görümcem var onunda eşi uzakta çalışıyor.Görümce çoğunluk ailesiyle.Bu hafta eşimde annemlere gidelim dedi.Dedim zaten bayramda full oradayız hafta içi de yoğun çalışıyorum evde durmak istiyorum dedim. Sağolsun tamam dedi.kızımla beraber gittiler
Eşime dedimki görümcem en azından biz geldiğimizde biraz kayınvalidesine gitse daha rahat olacak bana dedim.görümcemin çok yaramaz çocuğu var bayramda da beraber olacağımız için şimdiden yorulmayayım dedim. Birde görümcemde şöyle bişey var mesela temizlik yapacak hızlı hızlı yapıyor böyle kendi kendine geriliyor falan
Yani çekemicem kimseyi
Sizce kayınvalidenin ve görümcenin anlaması gerekmez mi? Kayınvalide kendi görümcesini anlatırdı evden çıkmıyor diye aynı kızıda öyle oldu
Ayy sen yoktun bayadir yaa en sevdiğim üyelerdensin sengelin hanım kayinaile evinde görümceyi istemiyormus kocişine kardeşinin kayınvalidesine gitmesini istiyormus konu bu
Şimdi annem bana gein geliyor gelme diyecek öyle mi?Bu nasıl saçmalık yani orası annesinin evi siz rahatsız olabilirsiniz hakkınız o zaman siz gitmeyin .1 yaşıma daha girdimMerhabalar
Yani çekemicem kimseyi
Bu nasıl bir had bilmezlik yahu :) dünya sizin etrafınızda dönmüyor hanfendiciğim :) size daha rahat olacak diye insanlara müdahale etme hakkınız yok :)Eşime dedimki görümcem en azından biz geldiğimizde biraz kayınvalidesine gitse daha rahat olacak bana dedim
Yengemin rahatı için babamın evinden gitmezdim.Merhabalar
Yani çekemicem kimseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?