Kızlar yorumlayın

Gelin gorumce evden gitsin az kafa dinleyeyim diyor burada haksiz tabiki kimse kim gelip gidiyor yonetemez
Gorumce hakli bulunmus herkesce
Ama burda yillarca ailemden uzak olamiyorum hergun gidiyorum diye konu acanlar bombardimana tutuldu kendi evini yurdunu bil kocan hergun anasina gitse iyi mi olurdu dendi vs vs
Gorumce de evliyse evini yurdunu bilmeli yani hergun hergun annede kalmak sacma degil mi
Burayi bazen anlamiyorum
Gelin hakli demiyorum
Gorumcenin evi yok mu diyorum

Eşi uzaktan çalışıyormuş. Benim anladığım kadının eşi zaten evde yok. E kadın da evde tek oturmaktansa annesine gidiyor. Temizliğini vs de yapıyor.

Eşi uzaktan çalışıyormuş. Benim anladığım kadının eşi zaten evde yok. E kadın da evde tek oturmaktansa annesine gidiyor. Temizliğini vs de yapıyor.
Hergun ne temizligi yapiyor ki?
Baska sehirde otursa esi asker olsa goreve gitse ne yapacakti?
Ki oyle bi konu acilmisti burda
Kizin esi goreve gitmisti
Esi annemlere git kal diyordu
Kiz da kvsine gitmek istemiyordu kendi annesine gitmek istiyordu
Herkes yazmisti otur iste evinde koskoca kadinsin illa bi yerde mi kalman lazim diye
1 kisi bile aksini yazmamisti
Bu konudaki gelin mesela haksiz
Karisamaz
Gorumce gitsin kafa dinleyelim diyemez
O ayri bi mesele
Ama hergun hergun babaevine gitmek sacma bana gore
Niye evleniyor bu tür insanlar acaba

Yani detayları bilmiyoruz ama benim eşim başka şehirde otursa ben de sık sık anneme gider otururdum. Evimde tek kalamamaktan değil, ama annemle aram iyiyse, çocuklarım da varsa, çalışmıyorsam da, neden gitmeyeyim? Kendi evimi, kocamı, çocuğumu anneme gideceğim diye ihmal etmiyorsam anneme sık sık gitmekte bir beis görmem yani. Yapı meselesi demek ki.

Bu konudaki kisinin kocasi baska sehirdeymis
Ama kocasiyla ayni evde yasayip yatmadan yatmaya evine giden cok var cevremde
bana bu tur insanlarin aile yapilarinin cok saglam olmadigi hissi geliyor
Evini benimseyememe, cocuklar da bu sekilde buyuyorlar
Bilemedim
Anne evine gitmek elbette kolaylik saglayan birsey sevgi saygi da cabasi ama hergun hergun gitmek pek dogru degil bence

Dert diye konu açan gelin. Onun dışında herkes mutlu

Görümce " anneme sık sık gidiyorum normal mi" dese "normal değil diyebiliriz " ama kimse bir insanın annesinin evine gitmesine karışamaz. Hele o gitsin ben rahat edeyim diyemez. Eşi belki vardiyalı çalışıyor, belki evde tek kalmaya korkuyor bilemeyiz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…