danimarka yapımı RİTA adında bir dizi izledim netflix de.kadın özgürce sex yapan tabulara karşı kafası çok modern bir öğretmendi.o bile sevişinn demiyordu yahu hiç bir öğrencisine
37 sine kadar vur patlasın çal oynasın bir hayat yaşamış bi de bakmış ki biyolojik saat çalalı çok olmuş, şimdi de vay efendim kandırıldık kullanıldık bilmem ne.
Size kim seks hikayeleri anlattı bize kimse anlatmadı da :)
Artık o genç kız değilsiniz. Olgun bir bayan siniz silkelenin kendinize gelin. Herkes evleniyor. Neden aldatasınız ki . Güvenin kendinize ve tedavi olun böyle yaşanmaz. Çok mutlu afiyette ve iyi huylar diliyorum kardeşim
danimarka yapımı RİTA adında bir dizi izledim netflix de.kadın özgürce sex yapan tabulara karşı kafası çok modern bir öğretmendi.o bile sevişinn demiyordu yahu hiç bir öğrencisine
Aynada yüzüme baktığımda, kavgadan çıkmış boksör gibi bir surat görüyorum. güzel gözler ve bebek gibi yüz gitmiş, erkeklerin peşinde koştuğu o kız gitmiş, yerine korku filmlerinde gibi bir hortlak kalmıştı. Günahların her türlüsü, suratımda bekliyordu...
Hangi öğretmen öğrencilerine cinsellik yaşayın diye tavsiye vermiş. Saçmalığın daniskası.
İlla bir suçlu arıyorsanız ciddi bir ilişki yaşama becerisinden uzak olduğunuz için kendinizi suçlayın.