kızlara zaafı olan bir sözlü... :'(

Canım sözlünü sıkmak falandan bahsetmişsin ama öyle bir şey yok kesınlıklee....
Sözlün ya senın sözlün sevgılılıkten boyut atlamış sözlün yanı.Nasıl kızlarla konuşuyor ??
Senın gordugunu bıldıgını halde nasıl konusabılıyor..Maalesef ben dayanamzdım ve ayrılırdım.Ne saçmalıyor ,ne saçmalık yapıyor ..Seni ceptee görüyor ..Sen ona çok yuz vermışşsın bence bu böyle yürümez..
Ya adam olsun yada çekip gitsin.Karşılıklı konuş düzgünce anlamıyor halen kendı kafasına gore davranıyorsa yol ver gıtsın.Sen aynı şeyi yapsan erkek arkadaşların olsa konuşşan yakışıklı bır erkeğin fotosunun altına çok yakışıklııı fln desen o da bunları görse
sence ne yapardı??? Ay sevgılımın arkadaşı ne olcak kı fln mı derdı..Resmen seni cepte görüyor nasılsa gidemez ben gönlümü eğlendirim diyor..Canım bıraz sert oldu ama gerçekten sınırları çizmezsen ,sınırın dışında kalan sen olacaksın.Kendi değerini göster ona.Herşey onun paşa gönlüne göre olmasın.Kendine gelsin bence sözlün gelsin gerçekten .Sen kendini harap etme.Kendi değeriniii göster ona.
Git konuşş adamsa anlar ve bır daha yapmaz ama değilse yol ver gitsin.Sevmek yetmiyor maleseff zaten o seni gerçekten sevseydiii kızlara bakmaz gıtmez konuşma ıhtıyacı hıssetmezdii.Zafııı diyorsun ama bu zaff değil..
Sapıklık demek adam olamamış demek...

Bence kızlar doğru söylüyor..zaman kaybetmeden denemelisin.ama ilk anda görüşelim buluşalım hayatında biri var mı deme anlamasın.birkaç gün sohbet et hem konuştuğu kızlarla sohbeti nereye kadar götürdüğünü görürsün.elinde sağlam bir delil olur sana ne var bunda diyemez..yoksa bu şüpheyle ne kadar devam edebilirsin buna hakkı yok..sonrası sana kalmış ama anlamanın tek yolu bu...

denemek istiyorum ama sanırım karşılaşacağım şeyleri tahmin ettiğim gibi çıkmasından korkuyorum galiba

Ayrılma cesaretini göstereceksin kendinde, o da bunu görecek. Eğer seni gerçekten sevdiğine eminsen, peşinde koşmaya devam edecek, seni ikna etmek için elinden geleni yapacaktır. Şayet peşinden koşmuyor, olduğu yerde bırakıyorsa... var gerisini sen düşün

Karakteri bozuk ,ahlaksız ve aç erkek tipi böyle tiplerden hayır gelmiyor eninde sonunda malesef boynuz geliyor arkadaşım yol yakınken dön diyeceğim ama bu kadar şeye rağmen hala ayrılmadıysan ve bu huyunu biliyorsan bence siz evlenirsiniz bu çocukla.

kim ne derse. desin
okadar avrupai olmaya gerek yok
onlar okadar medeni oluyor da ne oluyor
en yakın arkadaşlarının eşleri ile birlikte oluyorlar
evlensen de devam eder budurum

Ben bunu bilir bunu söylerim
evli erkeğin samimi kadın arkadaşı
evli kadının birebir görüştüğü erkek arkadaşı olamaaaaaz

benim eşimin ben haricii kadınlar ile paylaşacağı ne olabilir ki
ne merak ediyorsa bana sorsun
olay arkadaşlıksa erkekler çuvala mı girmiş
yol ver bu adama çok üzülürsün

Nişanlı olmasam, ver face ini ben hallederim diyeceğim ama
yok ya empati falan kolay şey değil, direk konuya dalacaksın..

nasıl ders verebilirim bıktım usandım artık yoruldum çünkü

dedim kaç kez. bazen diyor ki konuş ben sana güveniyorum. bazen de hayır istemem diyor. bi kez yanında üç erkeğe msj attım saçma buldu bağırdı büyük tepki verdi gitti

Gerçekçi olmakta fayda var.Sanırım ayrılmayı düşünmüyorsun.Eğer ayrılmayacaksan sakın sözlünü deneme ''bilmemek mutluluktur'' demişler.Senin hatan yaptığın blöfleri sonuna kadar götürememek sanırım.İstediği kadar bağırsın sen baırınca o vazgeçiyor mu? hayır.O zaman sen de vazgeçmeyeceksin.

nasıl ders verebilirim bıktım usandım artık yoruldum çünkü

üzülme seni kaybetmekten korkup o üzülsün.kimsenin hayatı hakkında karar almak kimseye düşmez ama ilerde daha büyük sorunlarla karşılaşman kuvvetle muhtemel.bu yüzden sahte bir hesap aç birkaç kişi ekle birkaç paylaşım yap ve onu ekle.sohbet et,daha sonra herşeyi anlatır kararını verirsin.seni kaybetmekten korkuyorsa inan tekrar yapmaya cesaret edemez.seni kaybetmekten korkmuyorsa zaten yapar,bırak gitsin eninde sonunda dağılacaktır tek kişinin çabasıyla olmaz...

denemek neden? zaten yapıyor işte, reddetmiyor bile öyle pişkinleşmiş.

telefon ayrıntısında benim numaram zor görünüyor diyorsun, daha neyi deneyeceksin ki?

Neden hala duruyosun oyüzügü parmağından çıkarmadın ? kaç defa yakaladığın adamdan hayır gelirmi size
kopamıyosanız bunlara göz yumacaksınız ömür boyu
Evli olan bayanlar bile sizin kadar törelans tanımıyorlar eşlerine,size hayret ettim
bir kızım var Allaha büyük konusmuyorum eşim bana senin sözlünün yaptığının yarısını yapsın kapıyı çarpar çıkarım o evden.inanın arkama bakmaya dahi ihtiyaç duymam
Kendinize çok yazık ediyosunuz,kafanızı taşa vuracaksınız ama iş işten geçince evlenince ozamanda evliyim diye kopamassınız

forumda bu tarz yorumlar pek yapmam ama bu adamdan koca olmazz. daha sözlüyken bile gözü başka kızların üstünde olan adam evlenip sana doyunca ne olacak bir de bunu düşün. böyle tipler her çiçekten bal almak isterler. ve bahsettiğin tarzdaki konuşmaları hafife alırlar. oysa ciddi ilişkiler de böyle başlar öyle değil mi?

Seni seviyormuş ya cidden zamane sevgileri böyleyse beni hiç kimse sevmesin...

Hele ki babaya kadar gitmiş konu!
Bu ne utanmazlık sözlüdeki anlayamadım...

Hayatım boyunca hep kişisel sınırları savunmuşumdur ancak yaşadığınız şey , kendi alanları olma konusu değil.

Sözlün saygı sınırlarını aşmış artık, hiç denemeye falan gerek yok, denedikçe uğraştıkça üzülürsün, işler yolunda gitmeyebilir eline sana karşı kullanabileceği kozlar geçebilir. En iyisi açıkça konuşmak olmuyorsa yol vermek

Niye ? Nefes almanızı o mu sağlıyor ? Ondan önce de bir hayatınız yok muydu ? O zaman nasıl yaşıyordunuz ?

İnsanlar ana-babalarını,evlatlarını kaybediyor ve hayatlarına devam edebiliyorlar.

Alışmış kudurmuştan beterdir.Adam edemezsin sen bunu...Yol yakınken dön derim ama nefes alamıyormuşsun.

O yüzden çocuğa da çok kızmadım açıkçası,ne yapsa terk edilmeyecek çünkü...

Tam konuya cevap yazıcakken bu yorumu okudum. Şeytan bırakmadı işte şimdi denedim bende. Gerçi ben sevgilime güveniyorum karşılaşacağım şeyden emin olduğum için çok rahat yaptım. Tüm şifrelerini bilirim hatta ben istemeden vermişti. Bir ilişkide en önemli şey güvendir. Sürekli aklında acaba şimdi kimle yazışıyor, kimle konuşuyor diye diye kendi kendini yiyip bitirirsin. O kuşku mahveder insanı. Evlenince daha kötü durum. Bence biraz uzaklaşıp kafanı dinlesen, düşünsen ona göre bir karar versen senin için daha sağlıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…