- 25 Mart 2012
- 1.185
- 362
- 323
- Konu Sahibi yenieleman
-
küçük de değilmiş ya ergenler yapar bunu anca...
Tam konuya cevap yazıcakken bu yorumu okudum. Şeytan bırakmadı işte şimdi denedim bende. Gerçi ben sevgilime güveniyorum karşılaşacağım şeyden emin olduğum için çok rahat yaptım. Tüm şifrelerini bilirim hatta ben istemeden vermişti. Bir ilişkide en önemli şey güvendir. Sürekli aklında acaba şimdi kimle yazışıyor, kimle konuşuyor diye diye kendi kendini yiyip bitirirsin. O kuşku mahveder insanı. Evlenince daha kötü durum. Bence biraz uzaklaşıp kafanı dinlesen, düşünsen ona göre bir karar versen senin için daha sağlıklı olur.
Ben de o yüzden sordum yaşlarını. Şunu söyleyim canım erkekler 27-28'de ancak olgunlaşıyor artık. O zaman bunlardan el etek çekip aile babası olmak ister mi onu da bilmiyorum. Ama o yaşa kadar sen üzülürsün çok yıpranırsın. Bir de o yaşa gelip hala aynı adam olursa yandın. Ayrıl diyemem ama biraz gözünü korkut, sağlam dur, ayrıl gerekirse. Deneme yap demişler o da olabilir.
ben güvenemiyorum ki artık ona.
ben güvenemiyorum ki artık ona.
aynı fikirdeyim.bir de iş babaya kadar gitmiş,yüz göz olunmuş ayıp yani kız babasıyla yok cinsel ihtiyaç yok kızların ilgisi falanyarın öbürgün ne kadar kötü bir intiba bırakır düşünmüyor mu
Bir de baba kısmı var işin. Kızın babası bunu duyunca bu kızlardan maddi, manevi, cinsel çıkarın mı var demiş. Çocuk babadan da korkmamış tam gaz devam ki 23 yaş bana çocuk geliyor aklı havada zaten. Allah vermesin babama nişanlım kızlardan kopamıyor diyeceğim, yüzüğü elinde bulur, eşim kopamıyor desem duvardan parçalarını toplarlarÇocuk çok güveniyor kız bırakmaz diye o yüzden, yoksa kopamadığı falan yok, baya kopmak istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?