- Konu Sahibi karakedi84
-
benim de özelime atar mısın arkadaşım zahmet olmazsa ? 100 msjım yok, ben özelden yazamıyorum:
Kızlar isteyen herkese gönderdim, olmaz Demeyin bence cunku kim denediyse oldu. Tabi Allah'ın dediği olur ama deneyenleride gördüm . Gerçi benim kişisel fikrim eğer ailenizde huzursuzluk yoksa oluruna bırakmak en iyisi.. Benimki mesela spiralle hamile kaldım, hiç istemediğim bir donemde hiç aklımda yokken.. Bebek buyudukce tek sorduğumuz saglıgı idi ama doktor erkek deyince çok şaşırdım.. Hep korktum saglıgı iyi olsun istedim inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı sihhatli dogar
merhaba arkadaşım seni en ama en çok derinden anlayacak kişi benim.biz 3 kız kardeşiz ablamın 3 diğer ablamın 1 benimde 2. kızım yolda.düşünebiliyormusun ailemizde hiiiç erkek yoktamam Rabbim tabiki sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin ama insani duygularla istiyoruz işte:) bizim yapmadığımız uygulamadığımız yöntem kalmadı aklına gelebilecek herşey hatta onca para döküp sırf erkek olsun diye aşılama bile yaptırdım.neredeyse kesin diyorduk hatta rus,çin alman her takvime göre de erkek çıkıyor ama kız.15. haftada öğrendim kız olduğunu ve dünya başıma yıkıldı.çok mutlu başlayan hamileliğim zehir oldu.kimse bişey demiyor ama ben çok takıntı yaptım.bu kadar üzüleceğimi bilseydim direk gider tüp bebek yaptırırdım.ne olur yargılamayın yaşamayan bilemez.biz bütün kardeşlerimiz erkek umuduyla yapılan çocuklarız ve çocuklarımızda bile erkek çıkmadı.eğer son şansım diyorsanız gidin tüp bebk yaptırın hiçbirşeyin garantisi yok Allah nasib etmezse erkek evlat tüp bebekte dünyaya gelmez.bence günah değil asıl bebeklerini aldıranlara en büyük günah.sonra o insanlar günah diyor bu iş için.herkezin düşüncesi farklı imkanın varsa git yaptır arkadaşım.tedbir bizden nasibi Allahtan.
kızlar moralim çok bozuk o kadar dua ettimki okadar mücadele ettimki ama olmayınca olmuyor.benden kahverengi az bir kanama geldi doktor ilaçlara devam dedi benim ümidim yok
arkadaşım şu yöntemi bana da gönderirmisin?
Ben de Dogus'ta yaptirdim ama tutmadi.Bilemiyorum tesadüf mudur ama benimle birlikte orda aynı gun transfer yapılan 2 kişiyle de görüştük.Birinin iki,digerinin 3. Denemesiydi.3 er embriyo yerleştirilmiş ama tutmadi.Bu arada orada doktorunuza toplam 10 dk.ancak gorusebiliyorsunuz
İs biraz seriye bağlanmış gibi ,bekleniyorlar ,kimse yanına uğramıyor ,siran gelince alıyorlar.
Benim su an gittiğim Dr.um ikinci kez asla deneme diyor uzun vadede yan etkilerinden dolayı.Esim cok ısrarcı olmasına ragmen ben de istemiyorum.Asilamayi düşünüyorum ama emin değilim.
kocamla dalga gecenserefsız adı kopekler ne var lan 3 tane pırlantam var daha neee ınsanı gıcık etmeyın adılerrrrrrrrrrrr
kocamla dalga gecenserefsız adı kopekler ne var lan 3 tane pırlantam var daha neee ınsanı gıcık etmeyın adılerrrrrrrrrrrr
kocamaa ne dıolar orkıdem ya 3kız mı ohooo senın hayatın bıtmıs bılmem nee yazık sana sen daha calısma damatmı yıcek, aaaa 3 kızzınmı varr neyse bendede damatların varr
4uncude belkı tutarr sen 5ıde yaparsın ,sızde aılenızı yok edeceksınız soyunuz bıttı nerdeyse,babanın 3 oglu senınse 3 kızınoldu hahaaa ....................vs daha sayayımmıı hee bırde amann erkekte neymıss bende var amann olsun dıyen acıyarak bakan okuzlerrrre kızıyorum ısteee onlar yuzundenn kocamın yuzu gulmuo yaaa zaten degıstı adam kabullenemıo ıyıce sapıttıı yanı bı tatlı soze muhtacım sankı arkadasıyım gıbı saygıda kalmadı yaa napcam bılemıorumm sadece malum yerde aklına gelıorum oda olesıne bukadar cok boktan oldu hayatımm ahh kendım ettım kendım buldummm
kocamaa ne dıolar orkıdem ya 3kız mı ohooo senın hayatın bıtmıs bılmem nee yazık sana sen daha calısma damatmı yıcek, aaaa 3 kızzınmı varr neyse bendede damatların varr
4uncude belkı tutarr sen 5ıde yaparsın ,sızde aılenızı yok edeceksınız soyunuz bıttı nerdeyse,babanın 3 oglu senınse 3 kızınoldu hahaaa ....................vs daha sayayımmıı hee bırde amann erkekte neymıss bende var amann olsun dıyen acıyarak bakan okuzlerrrre kızıyorum ısteee onlar yuzundenn kocamın yuzu gulmuo yaaa zaten degıstı adam kabullenemıo ıyıce sapıttıı yanı bı tatlı soze muhtacım sankı arkadasıyım gıbı saygıda kalmadı yaa napcam bılemıorumm sadece malum yerde aklına gelıorum oda olesıne bukadar cok boktan oldu hayatımm ahh kendım ettım kendım buldummm
merhaba canım uzun vadede yan etkileri demişsin neyin ne gibi yan etkisi oldu birde aşılama için hangi yöntemi kullanıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?