kızları olupta erkek bebek ıcın asılama yada tup bebek yaptıranlar yada dusunenler

canım banada atarmısın şu formülü şimdiden teşekkürler :)

Merhaba,
Yazını okuyunca bir an ben de umutsuzluğa kapıldım.Bizim ailede de benzer bı durum sozkonusu.Ben de aşılamayı düşünüyorum açıkçası.%70 lerden bahsedildi ama demekki tutmayinca tutmuyor.

kızlar moralim çok bozuk o kadar dua ettimki okadar mücadele ettimki ama olmayınca olmuyor.benden kahverengi az bir kanama geldi doktor ilaçlara devam dedi benim ümidim yok

Ben de Dogus'ta yaptirdim ama tutmadi.Bilemiyorum tesadüf mudur ama benimle birlikte orda aynı gun transfer yapılan 2 kişiyle de görüştük.Birinin iki,digerinin 3. Denemesiydi.3 er embriyo yerleştirilmiş ama tutmadi.Bu arada orada doktorunuza toplam 10 dk.ancak gorusebiliyorsunuz
İs biraz seriye bağlanmış gibi ,bekleniyorlar ,kimse yanına uğramıyor ,siran gelince alıyorlar.
Benim su an gittiğim Dr.um ikinci kez asla deneme diyor uzun vadede yan etkilerinden dolayı.Esim cok ısrarcı olmasına ragmen ben de istemiyorum.Asilamayi düşünüyorum ama emin değilim.

evet dua kizlar erkek bebek duasi esiniz elini karniniza koyup okunan var ya o dua

merhaba canım uzun vadede yan etkileri demişsin neyin ne gibi yan etkisi oldu birde aşılama için hangi yöntemi kullanıyorlar

kocamla dalga gecenserefsız adı kopekler ne var lan 3 tane pırlantam var daha neee ınsanı gıcık etmeyın adılerrrrrrrrrrrr

kocamla dalga gecenserefsız adı kopekler ne var lan 3 tane pırlantam var daha neee ınsanı gıcık etmeyın adılerrrrrrrrrrrr

kocamaa ne dıolar orkıdem ya 3kız mı ohooo senın hayatın bıtmıs bılmem nee yazık sana sen daha calısma damatmı yıcek, aaaa 3 kızzınmı varr neyse bendede damatların varr
4uncude belkı tutarr sen 5ıde yaparsın ,sızde aılenızı yok edeceksınız soyunuz bıttı nerdeyse,babanın 3 oglu senınse 3 kızınoldu hahaaa ....................vs daha sayayımmıı hee bırde amann erkekte neymıss bende var amann olsun dıyen acıyarak bakan okuzlerrrre kızıyorum ısteee onlar yuzundenn kocamın yuzu gulmuo yaaa zaten degıstı adam kabullenemıo ıyıce sapıttıı yanı bı tatlı soze muhtacım sankı arkadasıyım gıbı saygıda kalmadı yaa napcam bılemıorumm sadece malum yerde aklına gelıorum oda olesıne bukadar cok boktan oldu hayatımm ahh kendım ettım kendım buldummm

cesur ol canım öyle diyenlere yüzünü eğme gözlerinin içine bakarak Allahımın takdiri bizim için böylesi hayırlıymış de allah onlara bu lafları yanına bırakmaz merak etme sen babamın 4 kızı varken amcam evlendi ve ilk seferde buldu oğlan amaaaaaannnnnn bi tantana bitantana eee allahım anamın ahını yere koyar mı yıllar geçti devran döndü yengemin bi daha çocuğu olmadı oğlan mı özel okullarda özel üniversitelere gitti üniversiteler diyorum gittiği hiçbi okulu bitirmedi ben bunu yapamam bu bana göre değil o bu derken 2. üniversiteyide 2. sınıfta bıraktı sebep ne biliyor musun karikatürist olmak istiyormuş okumak ona göre değilmiş yedi bitirdi babasını eee bize noldu ben öğretmen ,kardeşim üst düzey yönetici,bir diğeri mağaza müdürü ,en son muhasebeci ailemize biz baktık oğlu kazık kadar oldu 26 hala baba parası yiycem diye uğraşıyor yengem mutsuz depresyon ilaçları alıyor bu senin, benim .birden fazla kızı olanların imtihanı ama canım yanlız değiliz rabbim bizi görüyo bizim yanımızda ilerde son gülen Allah'ın izniyle biz olacağız sen merak etme.....

Son düzenleme:

Canimmmm kiyamam delimi senin kocan yaaa inanci yokmu ne demek kafayi yicekk o diyenler allahindan bulsunlar ne ibretlik olaylar duydum yasadim gordum kendi ailemde oglan olmus ickici kumar i tecavuzcu olmus neye yaradi debi neye yaradi. Gecenlerde mugede cikti anneannesine tecavuz edip ormanda oldurmus dedim rabbimmm affett beni hayirlisini ver ne olur
Soymus deseymis ey soysuzlar gul yuzlu efendimizin soyu kimden turemis
Eyyyyy gafilllerrr acin bi okuyunnnnn
Yapma karakedim uzulme kocanada ibretlik olaylari anlat simdiki zamnda kizda bir erkekte ben bunu anladim simdi meleginiz tam sevilme ayinda yerim onun minik agzini valla varsin kizim olsun gecen ruyamda dunya tatlisi melek gibi bir kiz gordum uyandim kokusu burnumdaydi rabbim yeterki evlatsiz birakmasin

ahh kuzum once sen guçlu ol eşine soyle bızlerın elınde olan bışeymı.ban bızde 3 kız kardeşiz en kuçugumuz nasıl sevılır.babamda senın kocandan farkı yokmuştu.en kuçuk kardeşim dogunca çekmış gıtmış erkek olmadı dıye.annem çok aglamış ne olurdu erkek olsaydı allahım dıye.ama llah sevgısını verıyo işte şimdi en çok annemle babama koşan kuçuk kardeşim.babam der keçke 5 kıızm olsaymış der gozlerı dolar pişman sadece..çok memnunum sızden der hep dua eder bıze allah sızede hayırlı evlat nasıp etsın bızım gıbı der.benım ıkı kız oolunca hıç uzulme evladım kız gıbıs yok dedı.benım kocamada yapıyolar 2 kızmı dıye gulen.sen şimdi 3.yude deersın dıye dalga gecen.aunısını yaşıyoruz.bazen kulak asmamaya çaılışıyoruz bazen ınsanın gucune gıdıyo ama heer defasında kocaman anlattım takmasın kafasına .allahın ıznıyle olacak bacım rabbım beklemedıgın anda oglunu versın sana..

merhaba canım uzun vadede yan etkileri demişsin neyin ne gibi yan etkisi oldu birde aşılama için hangi yöntemi kullanıyorlar

Dr.bana tup bebekte bir sürü hormon alıyorsunuz ,ben hiç bir hastaya cinsiyet icin tavsiye etmiyorum dedi.Ama baska bir Dr.da doğal tupbebek denen bı yöntemden bahsetti bunda süreç daha farkliymis.Asilama tr.de yapıyorlarmış.Spermleri ayristirdiklarini söylüyorlar büyük ölçüde ama basarı şansı %75 dedi yapan Dr.gebelik oluşursa tabi.Ben Acikcasi düşünmüyorum asilama falan ,ticarete dökülmüş sanki olay.samimi gelmedi her iki Dr.da bana.Yanlizca yumurta takibi yapıyoruz bakalım ne olucak.Geriye donersek bir kez tup bebeği denedim belki onu bu doğal tup bebek denen yöntemle denerdim ama tutar miydi bilinmez.
Ben bir de sunu merak ediyorum gecmis forumlarda okuduğum özlembay rumuzlu bı arkadas var .onun tuttu mü acaba??

Pgt yöntemi ile ilgilenen arkadaslar,internetten araştırıp ulaştığım Kıbrıs'ta dogus'u denemenizi tavsiye etmiyorum,sonuca ulaşamadığım icin degil asla ama sonradan ne kadar eksik ve bastan savma bir yol izlediklerini diğer Dr.larla konusunca anladım,ayrıca beğenmiyor hiçbir Dr.orayi

allah öyle insanları bildiği gibi yapsın benim 2 kızım vardı su an hamileyim hemde ikiz dün doktorum kıza benziyorlar dedi ilk başta üzüldüm hatta ağladım eşim bana kızdı ama eşimin ailesi onlar çok erkek düşkünü sürekli yüzüme vurup duracaklar düşündümde böyle insanlar için niye üzülüyorum ki allah herşeyin hayırlısını versin 2 prensesim vardı 4 oldular allah onları bana bağışlasın bende o cahiller gibi düşünecek değilim ya senin yerinde olsam tüp bebek falanda yapmam eşin düşünsün hem çok günah diyorlar belki günah olmasaydı bende yapardım her ağızdan bir ses çıkıyor

burda okuduklarım dehşete düşürdü beni ne biçim aileler var allahım ıslah et şu insanları kadınların elindemi sanki kim istemezki her 2 meyvedende tatmayı allah vermiyor işte niye bu kadar üstünüze geliyorlar ya 4 kızım olacak yakında eşim biri bir şey derse kızlarımın b.... yiyin diye cevap ver dedi sizde aynı şekilde cvp verin olmadı ne yapayım artık çocuk yapmayacam ltf kimsenin size bir şey demesine izin vermeyin bunlar insanı bunalıma sokar sinir oldum ya o dalga geçen insanlarda bu onların yanınna kalmaz inanın bir gün siz onlarla dalga geçeceksiniz

arkadaşım merhaba,

özel mesaj atamıyorum ne yazıkki.. bana özelden formulü atarmısın rica etsem.. bu ay çalışmalara başlıycaz şimdiden teşekkürler..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…