- 15 Şubat 2013
- 26.329
- En iyi cevaplar
- 1
- 101.846
- 798
Keki böreği kendin ye, bekçiyi unutBırısıyle tanıştım sosyal medyadan (ins) baktım kımseyı takıp etmıyordu çokta yakışıklı bır çocuk ama cok egolu herkes pesınde koşuyormuş daha önce nısanlanmıs nısanlısı asagılıyormus ayrılmış madur olduğunu söyledi hep ılıskılerınde neyse benimle cok güzel zaman gecırdı buluştuk ama hemen elımı tutmaya öpmeye kalktı yakınlaşmaya çalıştı pek ızın vermedim ama bır kere boynumdan öptü sureklı bır yakınlaşma çabasındaydı eve geçtim yazdı etti sorun ama bır baktım üç beş kışı takıp edıyor kız hıc kız takıp etmeyen adam bende dedim benle konuşurken kımseyı takıp etmenı ıstemıyorum bana saygı duy çünkü bende kımseyı takıp etmıyordum ,kendısı benimle ciddi konuştuğu soyledı çünkü bende ondan o yüzden saygı ıstedım bana sen takıntılısın benı de hep takıntılılsr buluyor bılerek kızları sılmedım aylar kaybetmemek için seninle Dedı ve bana yazma dedı benı heryerden anında engelledı anlam veremedim kendısı 29 yaşında bekcı görüntüsü de cok ıyıydı ben bırde buna pıknık yapalım dedı dıye kek börek hazırlamıştım anında benı sildi attı heryerden neden ? Bana üç günde verdıgın tepki cok Dedi sadece saygı ıstemıstım .