Kızları sil dedim benı sildi.

Bırısıyle tanıştım sosyal medyadan (ins) baktım kımseyı takıp etmıyordu çokta yakışıklı bır çocuk ama cok egolu herkes pesınde koşuyormuş daha önce nısanlanmıs nısanlısı asagılıyormus ayrılmış madur olduğunu söyledi hep ılıskılerınde neyse benimle cok güzel zaman gecırdı buluştuk ama hemen elımı tutmaya öpmeye kalktı yakınlaşmaya çalıştı pek ızın vermedim ama bır kere boynumdan öptü sureklı bır yakınlaşma çabasındaydı eve geçtim yazdı etti sorun ama bır baktım üç beş kışı takıp edıyor kız hıc kız takıp etmeyen adam bende dedim benle konuşurken kımseyı takıp etmenı ıstemıyorum bana saygı duy çünkü bende kımseyı takıp etmıyordum ,kendısı benimle ciddi konuştuğu soyledı çünkü bende ondan o yüzden saygı ıstedım bana sen takıntılısın benı de hep takıntılılsr buluyor bılerek kızları sılmedım aylar kaybetmemek için seninle Dedı ve bana yazma dedı benı heryerden anında engelledı anlam veremedim kendısı 29 yaşında bekcı görüntüsü de cok ıyıydı ben bırde buna pıknık yapalım dedı dıye kek börek hazırlamıştım anında benı sildi attı heryerden neden ? Bana üç günde verdıgın tepki cok Dedi sadece saygı ıstemıstım .
Keki böreği kendin ye, bekçiyi unut😐

Karışmasam sıl demesem ne olacaktı hemen ılk buluşmadan bana yakınlaşmaya çalışıyordu bırde gelmıs sen cok ıradelısın diyor ben olsam çoktan kucağındaydım diyor kahkaha atıyor bıde
Bu lafı söyleyince sizi övdüğünü sandınız,aha evlenecek benle dediniz hemen kekler ,börekler yetmez tabi ki onu sil bunu sil demeler.Bir süre ilişki yaşamayın,çünkü ilişki nedir,nasıl yaşanır, sınırlar nerede biter, nerede başlar hiç bilginiz yok.kendinizi geliştirin ...

Başlığı okuyunca hem güldüm, hem de aşırı hak verdim kusura bakmayın… 😂

ecnebilerde bi laf var "çöp kendi kendini dışarı çıkardı" ondan olmuş işte negzel 😂

Bir kezo ve bir kamil hikayesi.
Konu sahibi 2 yıllık MYO bitiren,oraya da aile baskısından kaçıp giden okumakla alakasiz kapkara saçını bok sarısı yada kızıl yapan tulum peyniri kokulu.haftada bir duş yapan,özel bölge temizliği bilmeyen arti pispis ter kokan selam veren erkeğe "ne zaman evleniyoruz "diye darlayan.biri olduğuna eminim ispatlayamam.
Farzedelim ki evlendi bu kezo aşağıdaki senaryo gerceklesiyor

Evliligi kaçış olarak gören,calismayan keyfi calismayan işte begenmez bu kezolar çoğu zamanda kaçarak evlenen sonra 2.ayda hamile kalan boktan evliliğinde çocukları evlilik kurtarıcısı olarak gören ve her türlü işkenceye rağmen boşanmayan"ama cocuklarim babasız buyur ohihujujuu diye ağlayan .buradaki ve reelde %80kezo kadınlar böyle çok aziniz çok azimiz kalitelidir emin olun.Turkiyede 37 yaşındayım binlerce belki milyona yakın kadın tanıdım karşıdan gelirken daha anlıyorum fraksiyonunu.Cogu yarıdan fazlası böyle yani tanıdığınız her 10 kadından 5 i ve fazlası bu kezo gibidir etrafa bakın biliyorsunuz.

Ha karşısındaki kamil ayrı bır hikaye onu da başka entry de anlatirim.

birde kek börek yapmış ya la ilk görüşmeye mal ahahahahahaterbıye

Bu lafı söyleyince sizi övdüğünü sandınız,aha evlenecek benle dediniz hemen kekler ,börekler yetmez tabi ki onu sil bunu sil demeler.Bir süre ilişki yaşamayın,çünkü ilişki nedir,nasıl yaşanır, sınırlar nerede biter, nerede başlar hiç bilginiz yok.kendinizi geliştirin ...

Ya bana sigara böreği yap dedi bende kırmadım yaptım yoksa bayılmıyorum demı ıok buluşmada yemek yapmaya cok kırıcısınız 🥹

Arkadaşım evlıkık yaşadım ben daha önce bılıyorum yol yordam anlamıyorsun sorunu ,bak bana gelip bır erkek tek senle konuşuyorum dıyorsa dıger kızları silecek üç gün beş gün farketmez devır cok bozuk bılıyorsun hele sosyal medyadan bana yazan adam on kısıye yazar dedım bende bu kızlara da yazıp yazmıyor mu dıye aslında ttest attım ortaya anladın mı en baştan belli olsun dıye demekkı o begendıgıyke görüşüyor kafasına yatanla da devam ediyor . Benle belkı bes ay altı ay benle beraber on kısıyle daha konuşacaktı kesın bence ben nıyetını anlamak istedim malmdegılım üç günden kız sil demem ama konuştukları ıle yaptıkları uymuyordu hem sadece tanıdık var bende dıyıp madem tanımıyorsun sil dedim yanı bu oda beni sildi onlarla devam etti yanı onlarla konuşmasa onemsemeseydı ,onları silerdı zaten .onlar sonrakı duraktı emındım buna ben o duraktan ayrılmayı sectim başta tepkı koyarak oda cıddı olmadığını gösterdi zaten sorun cıddıyet de değil dıyelım onları sıldı benle hemen evlensın değil konu ,belkı sorunlu bırı demı benim nıyetım konuşacaksa tek benle konuşsun olmasa anlaşamazsak ne bok yerse yesin yanı buydu

Bırısıyle tanıştım sosyal medyadan (ins) baktım kımseyı takıp etmıyordu çokta yakışıklı bır çocuk ama cok egolu herkes pesınde koşuyormuş daha önce nısanlanmıs nısanlısı asagılıyormus ayrılmış madur olduğunu söyledi hep ılıskılerınde neyse benimle cok güzel zaman gecırdı buluştuk ama hemen elımı tutmaya öpmeye kalktı yakınlaşmaya çalıştı pek ızın vermedim ama bır kere boynumdan öptü sureklı bır yakınlaşma çabasındaydı eve geçtim yazdı etti sorun ama bır baktım üç beş kışı takıp edıyor kız hıc kız takıp etmeyen adam bende dedim benle konuşurken kımseyı takıp etmenı ıstemıyorum bana saygı duy çünkü bende kımseyı takıp etmıyordum ,kendısı benimle ciddi konuştuğu soyledı çünkü bende ondan o yüzden saygı ıstedım bana sen takıntılısın benı de hep takıntılılsr buluyor bılerek kızları sılmedım aylar kaybetmemek için seninle Dedı ve bana yazma dedı benı heryerden anında engelledı anlam veremedim kendısı 29 yaşında bekcı görüntüsü de cok ıyıydı ben bırde buna pıknık yapalım dedı dıye kek börek hazırlamıştım anında benı sildi attı heryerden neden ? Bana üç günde verdıgın tepki cok Dedi sadece saygı ıstemıstım .
Seni Allah korumuş boş ver silsin o seni tekraradan yoklayacaktır. Bu sevişip sevişip işin sonunu getirmeyenlerdendi ve sende sevişebilecek durum görmediği için bahane buldu. Boş ver seni Allah korumuş.

Daha ilk buluşmalarda adam sizi kullanmaya çalışmış siz de yok şöyle yok böyle diyorsunuz daha🤷‍♀️
Bende bunu farkettım zaten ,o yüzden kızları sıl dedim bilerek yaptım nıyetını öğrenmek için arkadaşım tahmin ettıgım şey vardı ,çünkü sureklı görselıme konuşuyor hastayımndememe rağmen hep bel atı konu açmaya çalışıyordu karakterımle değil ,görüntümle ılgılenıyordu mesela lunaparka gıdelım dedım belımden tutarım en azından diyor ,yada senı kucağıma alıp kaldıramadım vs dıyor hep böyle konuşmalar açıyor ama bır yandan da yok senı alcam falan dıyor ya anlatabıldım mı bıseyler garkettım
Seni Allah korumuş boş ver silsin o seni tekraradan yoklayacaktır. Bu sevişip sevişip işin sonunu getirmeyenlerdendi ve sende sevişebilecek durum görmediği için bahane buldu. Boş ver seni Allah korumuş.
ama bana dedıgı ,Ikı sene ıcınde evlenmem lazım diyor çocuk ıstıyorum dıyor banangelmıs sana benzesın dıyor Bursalı arkadaşlar bana yuklendı hep ıkıncı günden karışmışsın oda şutlamıs dıye ,ama ters bıseyler vardı hıssettım davranışlarından🥹

Sanmam bana hepsınden betersin bilerek sılmedım kızları sana zaman harcamamak için Dedı sen takıntılısın ne demek ıstıyor ?? Takıntılısın ne alaka

Ya bana sigara böreği yap dedi bende kırmadım yaptım yoksa bayılmıyorum demı ıok buluşmada yemek yapmaya cok kırıcısınız 🥹
Kırıcı değil gerçekçiyim,adamı test etmek için bunu yapmanız kabul ,sonrasında dertlenip neden diye sormanız ilginç. .. Adam sınavınızı geçememiş cinsellik isteyen abaza diye yola devam edebilirdiniz.Bu olayı saygı istemiştim, neden beni sildi ,o çok yakışıklıydı , piknik yapacaktık diye sonlandırmak yerine . ......Kızlar ben adamı denedim zort oldu,ileriyi düşünen varsa benim gibi yapsın bağlanmadan adamın niyetini öğrenirsiniz deseydiniz yaptığınızın arkasında durduğunuzu o dik duruşu görürdük...

Kırıcı değil gerçekçiyim,adamı test etmek için bunu yapmanız kabul ,sonrasında dertlenip neden diye sormanız ilginç. .. Adam sınavınızı geçememiş cinsellik isteyen abaza diye yola devam edebilirdiniz.Bu olayı saygı istemiştim, neden beni sildi ,o çok yakışıklıydı , piknik yapacaktık diye sonlandırmak yerine . ......Kızlar ben adamı denedim zort oldu,ileriyi düşünen varsa benim gibi yapsın bağlanmadan adamın niyetini öğrenirsiniz deseydiniz yaptığınızın arkasında durduğunuzu o dik duruşu görürdük...

Çünkü bu kadar keskın bir şekilde engellenmek ve bu lafları duymak zoruma gıttı sana zaman harcamadım bılrek sılmedım takıntılısınndemesi cok zoruma gitti ve anlamadım ne demek istediğini daha önce kimse bana böyle şeyler dememıstı üçüne oturdu

Kırıcı değil gerçekçiyim,adamı test etmek için bunu yapmanız kabul ,sonrasında dertlenip neden diye sormanız ilginç. .. Adam sınavınızı geçememiş cinsellik isteyen abaza diye yola devam edebilirdiniz.Bu olayı saygı istemiştim, neden beni sildi ,o çok yakışıklıydı , piknik yapacaktık diye sonlandırmak yerine . ......Kızlar ben adamı denedim zort oldu,ileriyi düşünen varsa benim gibi yapsın bağlanmadan adamın niyetini öğrenirsiniz deseydiniz yaptığınızın arkasında durduğunuzu o dik duruşu görürdük..

Bırde sureklı yanmaya hazırım vs diyor,alev aldım yukseldım vsvs konuşma seklı hep bu

Çünkü bu kadar keskın bir şekilde engellenmek ve bu lafları duymak zoruma gıttı sana zaman harcamadım bılrek sılmedım takıntılısınndemesi cok zoruma gitti ve anlamadım ne demek istediğini daha önce kimse bana böyle şeyler dememıstı üçüne oturdu
Kırılmanız ilk anda normal,sıkıntı bunu dert etmeniz......"Adamın niyeti ben dahil bir çok kadınla iletişim kurup yatmakmış,aklımı seveyim zarar görmeden kurtuldum bu şerefsizden" demek varken, şaşırdım bana onu dedi bunu dedi diyorsunuz.Ağzı olan neler der,yeri gelir hırsız der, namussuz der kalbi kötüyse herşeyi der.... Kaale almak almamak sizin tercihiniz bu adamı seçmek sizin tercihiniz, sınırları belirlemek sizin tercihiniz, onu denemek sizin tercihiniz .....

Back
X