Kızları sil dedim benı sildi.

Inanki özel bolgeme aldığım kulodum bile senden değerlidir ve dünyaya katkısı vardır
Kaybol
Üzüldüm senin adına. Kim bilir reel hayatında ne kadar ezik ne kadar pasif birisin de orada söyleyemeyeceğin şeyleri burada yazıyosun. Bi travman var belli ki bu konu da onu tetiklemiş. Millete küfür hakaret ederek iyileşemezsin bi terapi şart. Senin yaşadığın kuyruk acılarının sebebi biz değiliz.

Son düzenleme:
Dedi tembel herifle evlenmek icin konu acan kezo baskan

Ben sosyal medyadan biriyle tanışmam normalde ama ortamım da yok tanışayım dedim buluştum benle bir şeyler yaşamak isteyen erkeği anında silerim sen izin vermişsin ben asla izin vermem ağır başlıyım 1 tane sevgilim oldu ondan ayrılınca da kimseyle olmadım ilk tanışmada senle Bi şeyler yaşamaya çalışırsa kendine olan saygın için asla izin verme 3 ay sevgili olsanız da izin verme bana kalsa evleninceye kadar ben kabul etmem saf mısın ben olsam iter giderdim yanından boş biri kendini öylelerinin seviyesine niye getiriyorsun kadınsın vıcudun değerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…