Kızları sil dedim benı sildi.

Üslubunuzun leşliği saygısız.

Aşkım “aylar kaybetmemek için” demek, ne demek? “Senden isterim, vermen uzun sürerse başka kızlar elimin altında olsun” demek. Biraz kaba yazdım vermek falan ama onun zihninde bu iş böyleymiş. Ucuz kurtulmuşsun boşver.

İğrençsin. Senin ne kadar kaliteli olduğun da kullandığın yazı dilinden ve imlandan belli.

Başlığı yazan ve ardından yazılarıma saldıranlara toplu cevaben.

kezolar ne oldu zorunuza mı gitti hele başlığı açan kezo yaratık demiş bana inan bilinçli yaratık olmak bilinçsiz zekasız kezo olmaktan iyidir :)hele sen soruma cevap ver evlenecek çocuk yakacak donanımın var mı senin ?o çocuğa neler verebilirsin ? gerçekleri söyleyince nasıl zorunuza gidiyor iki fotoğraf koyup yamuk burnunuzu suratınızj filtreleyip abazalardan naber mesaji alınca zevkten dört köşe olup börek çörek hazırlayıp pikniğe kosuyorsunuz sonra tekmeyi yiyince agliyorsunuz :) evlilik meraklisi kezolar sizi .burada hemcinsinjz size acı gerçekleri söyleyince rerororoeoe yok öyle ya ma :))

önce okuyun kendinizi geliştirin,zekanızı geliştirin kendi ayaklarınız üzerinde durun ondan sonra evlilik düşünün sizin gibiler yüzünden elinde telefon dolu cocuk ortalık.Anne baba ilgisinden mahrum telefonlara dadilik yaptıran ebeveyn bozuntuları dolu ortalık sebep bu başlıktaki kezo gibiler koca meraklisi hop evlendim hopp çocuk yapmam lazım çocuk yaptim eee donanm nerde donanım??sen hangi kapasiteyle evlenmeyi düşünebiliyorsun
neden kapasitesiz birisi evlenirse o çocuğa bakabilecek meziyet yoktur.
Yazık çocuklara.

Nasıl bir varoş bu ya ,hemcinsimiz bile olamaz, ne üslup ne terbiye ne zekâ

Yahu bu nasıl rezil bir üslup? Hayır yani kızlara kendi ayaklarının üzerinde durmadan evlenmeye çalışan kezolar derken insan bir durup düşünür, kendi hayatını bir ölçer tartar.

Eski açtığın konularda sevgilinin tembelliğinden, işsiz güçsüz olmasından, askerliğini bile 30 yaşına gelince senin zorunla yapmasından, açıktan üniversiteyi bile hala bitirememesinden bahsetmişsin. Sen bu adamla evlenmek isterken o bahsettiğin evlilik meraklısı kezolardan değil miydin yani?

Eşin maddi olarak babasına bağımlıymış ve bu yüzden kayınpeder her şeyinize karışmasına rağmen bir şey diyemiyormuşsunuz. Maddi olarak babasından bağımsız olmayan bir adamla evlenmekte bir beis görmemişsin ama maddi olarak bağımsız olmayan kızların evlilik peşinde olmasını eleştiriyorsun. Bunları sen kendin anlatmışsın. Sanırım senin kafa yapına göre kendi ayakları üzerinde durmadan evlenmemesi gereken tek kişi kadınlar. Şu aynı hakaretleri ve iğrenç üslubu eşine de kullanıyor musun?

Son düzenleme:
kezo kezo kezo, bir şeyler anlatmaya çalışmışsın kendince ama o kadar belli ki o kezolardan biri ölüp bittiğin adamı elinden almış yanman bu yüzden öff duman geliyo bu tarafa az ötede yan

tabii ki kullanamıyor çünkü normal hayatında hakkını savunamayan, kendini geliştirememiş gayet pasif ve ezilen biri. kezolarla da derdi var ya kocası aldattı ya sevdiği birini kaptırdı

tabii ki kullanamıyor çünkü normal hayatında hakkını savunamayan, kendini geliştirememiş gayet pasif ve ezilen biri. kezolarla da derdi var ya kocası aldattı ya sevdiği birini kaptırdı
Farazi ithamlarda bulunmak istemiyorum, aldatmış aldatmamış bilemem. Ancak burda millete hakaretler yağdırdığı hemen hemen her şeyi kendisi yapmış. Eski konularına bakınca evlilik meraklısı kezo dediği kişilerden çok farklı bir profil gibi durmuyor. Eski konularının okunabildiğinin farkında değil mi acaba?

canı sıkılmıştır milleti banlatmak için saçmalamıştır. biri daha vardı burda milleti banlatıp eğlenen. halbuki herkesin hayatı sadece burası değil, 2 gün ceza yitince kimse karalar bağlamıyo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…