Kızlarım biz pes ettik artık tüp bebek yaptıracağız.

Teşekkür ederim peki ince eleyip sık dokuyan biri midir zor zamanlarda ulaşması kolay mıdır
evet benim 4. denemem olacak, benim sorunum çok fazla amh çok düşük tüplerim alındı genetiği temiz embriyo oluşturamadım falan. konu benimle ilgili yani. ama bi görüşün kesinlikle ısınacaksınız güvende hissedeceksiniz, iletişim konusunda hiç sorunum olmadı. ayrıca ekipte çok sayıda hemşire ve bir doktor daha var Berkem hoca. o da dünya tatlısı ama işlemlerime hiç o girmedi, prof olarak hep cem hocayı gördüm ben ben profum diğer hoca muayene etsin tavrı yok adamda. ocaktan bari tedavideyim berkem hoca bir kere muayeneme girdi sadece onda da cem hoca burada değildi

Aldım randevu umarım güzel olur her şey sizin için de benim için de sağlıkla alalım kucağımıza inşallah bebeklerimizi

Aldım randevu umarım güzel olur her şey sizin için de benim için de sağlıkla alalım kucağımıza inşallah bebeklerimizi
aminn inşallah 4. tedavim her tedavide üstüne koya koya ilerledi. dediğim gibi çok zor vakayım, her denememizde ilerleme kaydettik ve en sonunda hamile kaldım. 8. haftada kalbi durdu :/ bunun üzerine daha kapsamlı testler istedi bağışıklık gibi, olur deyip geçmedi. herkesin başına geliyor deseydi merkez değiştirecektim

Ben fulya bahceci prof özkaan özdamara gidiyorum kurumdan da kendisinden memnunum

Şişli Memorial

Kesinlikle Cem Çelik öneririm. İlk transferimde tutmuştu, oğlumu kucağıma aldım.

Nefret ediyorum o cümlelerden ben de

Merhaba umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsınız, ben de tedavi sürecindeyim bahçeci Fulya tüp bebek merkezinde , şuan memnunum ama ben başka bi yere gitmedim ilk kez oraya gittim ilgi alakaları güzel ve başarılı bir klinik doktorları iyi , düşünebilirsiniz belki

Canım aynı durumu banaca dedıker bende pcosum ılk gebelık kimyasal gebelık olmustu ben kendımde pıhtılasma olduguna suphr ettım doktor bu dusuk sayılmaz tekrar duserse yap dedı ve ben 6 haftalık dusuk yaptım sacma kı ne sacma sonr sgeneyıı test yaotım ve gercekten oıhfılasma varmıs 3-4 genımde egerkı baslamdıysan genuz muhakkak yaptır dınleme doktoru

Birde tuo bebek oncesı rahık fılmı cektırdın mı hıc cektırmedıysen hem rahmınde sıkıntı varnı net anlarsın hemde 3 ay ıcınde gebelık snası yuksek oluyor ben yaptırdıgım ay hamıle kaldım 2. Hamılelıgıme 6 haftalık dustu ama dedıgım gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…