evet benim 4. denemem olacak, benim sorunum çok fazla amh çok düşük tüplerim alındı genetiği temiz embriyo oluşturamadım falan. konu benimle ilgili yani. ama bi görüşün kesinlikle ısınacaksınız güvende hissedeceksiniz, iletişim konusunda hiç sorunum olmadı. ayrıca ekipte çok sayıda hemşire ve bir doktor daha var Berkem hoca. o da dünya tatlısı ama işlemlerime hiç o girmedi, prof olarak hep cem hocayı gördüm ben ben profum diğer hoca muayene etsin tavrı yok adamda. ocaktan bari tedavideyim berkem hoca bir kere muayeneme girdi sadece onda da cem hoca burada değildiTeşekkür ederimpeki ince eleyip sık dokuyan biri midir zor zamanlarda ulaşması kolay mıdır
İnşallah çok teşekkür ederimAmin inşallahsiz de umarım en yakın zamanda sağlıkla bebeğinizi karşılarsınız
Aldım randevuevet benim 4. denemem olacak, benim sorunum çok fazla amh çok düşük tüplerim alındı genetiği temiz embriyo oluşturamadım falan. konu benimle ilgili yani. ama bi görüşün kesinlikle ısınacaksınız güvende hissedeceksiniz, iletişim konusunda hiç sorunum olmadı. ayrıca ekipte çok sayıda hemşire ve bir doktor daha var Berkem hoca. o da dünya tatlısı ama işlemlerime hiç o girmedi, prof olarak hep cem hocayı gördüm ben ben profum diğer hoca muayene etsin tavrı yok adamda. ocaktan bari tedavideyim berkem hoca bir kere muayeneme girdi sadece onda da cem hoca burada değildi
aminn inşallahAldım randevuumarım güzel olur her şey sizin için de benim için de sağlıkla alalım kucağımıza inşallah bebeklerimizi
Ben fulya bahceci prof özkaan özdamara gidiyorum kurumdan da kendisinden memnunumSelamlar kızlarım. Pcos var yok diye sürekli arada kalan zibilyon doktor sonrası olmadığına kanaat getirildi. Eşimde de bende de problem yok. Sebepsiz infertilite ile 2 sene deneme sonucu doğal yollarla hamile kaldım ve mayıs ayında 6 haftalıkken düşük yaptım. Doğal düşük yaptım, 3 hafta kanamayla vücudum kendi kendine attı ve sonlandı gebeliğim. Bu süreç bittiğinden beri 4 aydır deniyoruz ama her ay negatif görmek beni psikolojik olarak çok yıprattı artık. Düşükten sonra çoğu kişiye göre maşallahlık bir şekilde toparlandım ama gerisi gelmeyecek diye korkuyorum. Tüp bebek düşünüyoruz bundan sonrası için. İstanbul’da en iyi tüp bebek merkezi ya da doktoru öneriniz varsa diye post açmak istedim. Ücretinin bir önemi yok, en iyilerle çalışmak istiyorum.
Şişli MemorialSelamlar kızlarım. Pcos var yok diye sürekli arada kalan zibilyon doktor sonrası olmadığına kanaat getirildi. Eşimde de bende de problem yok. Sebepsiz infertilite ile 2 sene deneme sonucu doğal yollarla hamile kaldım ve mayıs ayında 6 haftalıkken düşük yaptım. Doğal düşük yaptım, 3 hafta kanamayla vücudum kendi kendine attı ve sonlandı gebeliğim. Bu süreç bittiğinden beri 4 aydır deniyoruz ama her ay negatif görmek beni psikolojik olarak çok yıprattı artık. Düşükten sonra çoğu kişiye göre maşallahlık bir şekilde toparlandım ama gerisi gelmeyecek diye korkuyorum. Tüp bebek düşünüyoruz bundan sonrası için. İstanbul’da en iyi tüp bebek merkezi ya da doktoru öneriniz varsa diye post açmak istedim. Ücretinin bir önemi yok, en iyilerle çalışmak istiyorum.
Kesinlikle Cem Çelik öneririm. İlk transferimde tutmuştu, oğlumu kucağıma aldım.Selamlar kızlarım. Pcos var yok diye sürekli arada kalan zibilyon doktor sonrası olmadığına kanaat getirildi. Eşimde de bende de problem yok. Sebepsiz infertilite ile 2 sene deneme sonucu doğal yollarla hamile kaldım ve mayıs ayında 6 haftalıkken düşük yaptım. Doğal düşük yaptım, 3 hafta kanamayla vücudum kendi kendine attı ve sonlandı gebeliğim. Bu süreç bittiğinden beri 4 aydır deniyoruz ama her ay negatif görmek beni psikolojik olarak çok yıprattı artık. Düşükten sonra çoğu kişiye göre maşallahlık bir şekilde toparlandım ama gerisi gelmeyecek diye korkuyorum. Tüp bebek düşünüyoruz bundan sonrası için. İstanbul’da en iyi tüp bebek merkezi ya da doktoru öneriniz varsa diye post açmak istedim. Ücretinin bir önemi yok, en iyilerle çalışmak istiyorum.
Nefret ediyorum o cümlelerden ben deaminn inşallah4. tedavim her tedavide üstüne koya koya ilerledi. dediğim gibi çok zor vakayım, her denememizde ilerleme kaydettik ve en sonunda hamile kaldım. 8. haftada kalbi durdu :/ bunun üzerine daha kapsamlı testler istedi bağışıklık gibi, olur deyip geçmedi. herkesin başına geliyor deseydi merkez değiştirecektim
Teşekkür ederimBen fulya bahceci prof özkaan özdamara gidiyorum kurumdan da kendisinden memnunum
Doktor öneriniz de var mı duymuştum şişli memorial ıŞişli Memorial
Çok teşekkür ederim araştırıyorum hemenKesinlikle Cem Çelik öneririm. İlk transferimde tutmuştu, oğlumu kucağıma aldım.
Ben gönül hanım'a gitmiştim ama şu an ayrıldı kendisi Yücel Hoca var zaten ekip halinde çalışıyorlarDoktor öneriniz de var mı duymuştum şişli memorial ı
Çok teşekkür ederimBen gönül hanım'a gitmiştim ama şu an ayrıldı kendisi Yücel Hoca var zaten ekip halinde çalışıyorlar
Merhaba umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsınız, ben de tedavi sürecindeyim bahçeci Fulya tüp bebek merkezinde , şuan memnunum ama ben başka bi yere gitmedim ilk kez oraya gittim ilgi alakaları güzel ve başarılı bir klinik doktorları iyi , düşünebilirsiniz belkiSelamlar kızlarım. Pcos var yok diye sürekli arada kalan zibilyon doktor sonrası olmadığına kanaat getirildi. Eşimde de bende de problem yok. Sebepsiz infertilite ile 2 sene deneme sonucu doğal yollarla hamile kaldım ve mayıs ayında 6 haftalıkken düşük yaptım. Doğal düşük yaptım, 3 hafta kanamayla vücudum kendi kendine attı ve sonlandı gebeliğim. Bu süreç bittiğinden beri 4 aydır deniyoruz ama her ay negatif görmek beni psikolojik olarak çok yıprattı artık. Düşükten sonra çoğu kişiye göre maşallahlık bir şekilde toparlandım ama gerisi gelmeyecek diye korkuyorum. Tüp bebek düşünüyoruz bundan sonrası için. İstanbul’da en iyi tüp bebek merkezi ya da doktoru öneriniz varsa diye post açmak istedim. Ücretinin bir önemi yok, en iyilerle çalışmak istiyorum.
Canım aynı durumu banaca dedıker bende pcosum ılk gebelık kimyasal gebelık olmustu ben kendımde pıhtılasma olduguna suphr ettım doktor bu dusuk sayılmaz tekrar duserse yap dedı ve ben 6 haftalık dusuk yaptım sacma kı ne sacma sonr sgeneyıı test yaotım ve gercekten oıhfılasma varmıs 3-4 genımde egerkı baslamdıysan genuz muhakkak yaptır dınleme doktoruEvet kromozom kaynaklı olabilir dendi bize de ama ben ihmal olduğunu düşünüyorum çünkü 1.5 hafta lekelenmem olmasına rağmen düşük yaptığım gün progestan başlattı doktor :) acıbadem altunizade doktorlarından
Birde tuo bebek oncesı rahık fılmı cektırdın mı hıc cektırmedıysen hem rahmınde sıkıntı varnı net anlarsın hemde 3 ay ıcınde gebelık snası yuksek oluyor ben yaptırdıgım ay hamıle kaldım 2. Hamılelıgıme 6 haftalık dustu ama dedıgım gıbıTüm testlerimizi yaptırdık 1 sene dolduğunda ikimiz de son derece sağlıklıyız. Sadece düşük sonrası tıbbi genetik ya da pıhtılaşma gibi testleri yapmadı gittiğim hiçbir doktor, ilk düşük normal olabilir bir daha tekrarlarsa yaparız diyorlar saçmalığın daniskası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?