• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarım için bazı şeyleri saklamak zorundayım

mesy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
25
0
36
İstanbul
Ben 30 yaşındayım ve iki evlilik yaptım ilk evliliğimden 11 yaşında ikinci evliliğimdense henüz altı aylık iki kızım var ama ilk kızımı şu an oturduğum çevreden ikinci kızımı ise ailemin oturduğu çevreden saklamak zorundayım ve bu durum beni çok yoruyo. iki kızımı da çok seviyorum herşeyim onlar benim ama hayat beni bu pozisyonda bıraktı. bazen çıldırıcak gibi oluyorum ama kızlarım için şimdilik bişeyleri saklamak zorundayım kimseye bişey anlatamadığım için buraya yazmaya karar verdim. benim pozisyonumda birileri varmı çok merak ediyorum. umarım yoktur çünkü çok zor bi durum :(

niye saklamak zorundasınız ki ikinci evlilik yaptığınız ilk kızınızı ailenizse ikinci evliliğinizi mi bilmiyor eğer öyle ise niye sakladınız

Pardon saklamak derken, varlıklarından haberleri yok mu?

EVET detayli bir aciklama bekliyoruz canim anlamadik:50:

ortada bir tehdit durumu vs mi var, neden 2. çocuğunuzu ailenizin çevresinden saklamak durumundasınız?

Neden saklamak zorundasınız ki onu anlamadım. Neticede bakacak olan da o zorluğunu çekecek olan da sizsiniz. Başkaları ne der diye düşünmeyin bence. Sonuçta ortada 11 yaşında aklı her şeye erecek yetişkin bir birey var. Size sormayacak mı anne beni neden saklıyorsun, Neden kimse senin kızın olduğumu bilmiyor diye ... Belkide annem benden utanıyor o yüzden beni saklıyor diye psikolojik sorunlar ile boğuşmak zorunda kalacak (Allah korusun)
Sonradan anlaşılacağına baştan anlaşılsın daha iyi. Ne var yani iki evlilik yapmışsınız olabilir, yüretememişsiniz bu da olabilir.
Bence boşuna kendinize sıkıntı yapıyorsunuz. Gerçi başına gelmeyene konuşmak kolaydır ama saklamakta bana mantıklı gelmedi.
Allah yardımcınız olsun.

Adam benle evlenmez diye mi saklama gereği duydunuz yazık kızınız için üzüldüm neden böyle oldu?

anladığım kadarı ile şu an oturduğun çevren 2. evliliğin olduğunu bilmediği için ilk evliliğinden olan kızından haberdar değil ve bu yüzden saklama gereği hissediyorsun ....e iyi de küçük kızını neden ailenden saklaman gerekiyor ki? yoksa onlar da şimdiki evliliğinden haberdar değiller mi?
bişey söyleyim mi arkadaşım hayatta hiç birşey gizli kalmaz ki! sen neyi saklamaya çalışırsan inadına ortaya çıkar ve çok zor durumda kalırsın... bence ailene dürüst olmakla işe başlave mümkünse yaşadığın çevreyi bir an önce değiştir ve yeni taşınacağın yere gerçeklerinle birlikte git

anladığım kadarı ile şu an oturduğun çevren 2. evliliğin olduğunu bilmediği için ilk evliliğinden olan kızından haberdar değil ve bu yüzden saklama gereği hissediyorsun ....e iyi de küçük kızını neden ailenden saklaman gerekiyor ki? yoksa onlar da şimdiki evliliğinden haberdar değiller mi?
bişey söyleyim mi arkadaşım hayatta hiç birşey gizli kalmaz ki! sen neyi saklamaya çalışırsan inadına ortaya çıkar ve çok zor durumda kalırsın... bence ailene dürüst olmakla işe başlave mümkünse yaşadığın çevreyi bir an önce değiştir ve yeni taşınacağın yere gerçeklerinle birlikte git

küçük kızını ailesinden değil, ailesinin çevresinden saklıyor..

ikinci eşim ve ailesi tabiki biliyo ama arkadaş çevresinden falan saklıyoruz. zamanla tabiki duyulucak ama şimdilik öle gerekiyo. küçük kızımıda eski eşim hala evlendiğimi bilmediği için ve dengesiz biri olduğu için saklıyorum..:( herşey karmakarışık ama büyük kızıma bazı şeyleri yansıtmıyorum tabikide

Artık kk'deki kadınlar seni yerden yere vururlar

Büyük kızınız dengesiz babasının yanında mı pek?

ya kimbilir ne zor bi durumdur.. neler yaşıodur bilemiyoruzki..
öyle gerekiodur öyle olmuştur...

yalnız çocuklarınız ilerde travma yaşarlar
kızınız 11 yaşında ergenlikte sizden kopar gider
bence bir an önce gizlemeyi s0klamay0ı bırakın
o ne der bu der değil çocuklarımın ruh sağlığını nasıl koruy0bilirim idye düşüünün
kızınıza anlatın durumu
eğer bir şeyleri böyle saklatarak sizi zor durumda bırakan toplum yada eski eşiniz hatta ailenizse onlarla da savaşın

Son düzenleme:
Büyük kızınız dengesiz babasının yanında mı pek?

ewet ama dengesiz bi baba diil ve 1 senedir onun yanında inşallah bu sene yanıma almayı düşünüyorum ama ewlendiğimi duyarsa babası asla göndermez o yüzden saklıyorum zaten yoksa benim kimseden çekindiğim yok

ewet ama dengesiz bi baba diil ve 1 senedir onun yanında inşallah bu sene yanıma almayı düşünüyorum ama ewlendiğimi duyarsa babası asla göndermez o yüzden saklıyorum zaten yoksa benim kimseden çekindiğim yok

İnşallah alabilirsiniz ama şuraya takıldım.Eşiniz ve ailesi diğer kızınızı bilip kabul ediyorsa çevreden niye saklıyosunuzki onlara ne?

ikinci evliliğimi resmi olarak boşanmadan yaptım herşey bu yüzden oldu aslında. mahkeme 5 sene sürünce artık hiç bitmicek diye düşünmüştüm ama bitti büyük kızım onu sakladığımı asla düşünmüyo çünkü şu anki eşimle ve ailesiyle gayet iyi anlaşıyo ama eşim arkadaş çevresi yanlış yorumlar diye herkese söylemek istemiyo bazıların asaçma gelebilir ama durum böyle

Back
X