- 22 Aralık 2014
- 957
- 654
- 113
Sevgilin çok ama çok hatalı. Benimde erkek arkadaşımın benle çıkmadan önce kız arkadaş çevresi çok genişti. Kardeşim ayağına asılan sürüyle kız vardı. Ben rahatsızlığımı dile getirdiğmde hepsiyle görüşmeyi kesti. Ve asla birinin dahi konusunu açmadı. Bir keresinde geçmişinden bir kız özledim diye mesaj attı, sevgilisi olarak yazmama rağmen ısrarlarına ve iğrençliğine devam etti. Erkek arkadaşıma söyledim ve bahsini uzatmadı engelle gitsin dedi. Hepsi o gün tarihe gömüldü. Başkaları ile kıskandırmaya çalışan erkekten bir cacık olmaz arkadaşım. Ben bunu bilir bunu söylerim.
hani şu sevgilinin olması önemli değil diyen kızlar var ya... hayatımda hiç sövmedim ama onlara sövesim var... Allah bildiği gibi yapsın. Bu ne çirkinliktir... bu ne kadar aşağı bir durumdur böyle.
Sevgilinle açık açık konuş. Ben sana sürekli erkeklerden bahsetsem nasıl hissedersin diyebilirsin tabi vereceği tavrı en iyi sen bilirsin.
Sevgiliniz mi diyor bunları,benim de kıbrısta askerlik yapmış tanıdığım var o hiç bahsetmedi böyle şeylerden.
Tek sorun kızlarda değilEn nefret ettiğim erkek modeli
Bu ciddi bir hata ama. Erkek arkadaşının seni kıskandırmak için bunları kullanması da, en az o kızlarınki kadar iğrenç bir durum. Yara alacağını, üzüleceğini düşünür bir insan seviyorsa.. Ve bunları yapmak istemez. Bence erkek arkadaşının bu tavırlarını ciddiye alsan iyi olur. Kıskanılmaya çalışması ego yüksekliğinin ve aşağılık kompleksinin habercisidir.benim erkek arkadasimda iliskisini kesti. yuz verdigini gormedim yazismalarinda. hafta ayni senin dedigin gibi tek gecelik iliski yasamak isteyen oldu dusun sevgilinin olmasinin benim icin onemi yok diyo. o yuzden dedim kizlarin igrenclikleri diye. benim sevglimdeki hata ise bunlari beni kiskandirmak icin diye dusunuyorum ballandira ballandira anlatmasi
Bu ciddi bir hata ama. Erkek arkadaşının seni kıskandırmak için bunları kullanması da, en az o kızlarınki kadar iğrenç bir durum. Yara alacağını, üzüleceğini düşünür bir insan seviyorsa.. Ve bunları yapmak istemez. Bence erkek arkadaşının bu tavırlarını ciddiye alsan iyi olur. Kıskanılmaya çalışması ego yüksekliğinin habercisidir.
Şimdi sevgilisiniz fasa fiso gelir ama evlenince başına ciddi çorap örer, pişman eder bu tür huylar.. İyi düşün taşın, günlük değil, ileriyi düşünerek yaşa. Bir ömür katlanabilir miyim diyerek yaşa. Asla değiştiremeyeceğini bilerek yaşa. Beni sana tavsiyem budur.evet egosu tavan zaten. sadece bu konudada genel bi kendini beenmislik var
Şimdi sevgilisiniz fasa fiso gelir ama evlenince başına ciddi çorap örer, pişman eder bu tür huylar.. İyi düşün taşın, günlük değil, ileriyi düşünerek yaşa. Bir ömür katlanabilir miyim diyerek yaşa. Asla değiştiremeyeceğini bilerek yaşa. Beni sana tavsiyem budur.
Kimse dört dörtlük değil ama dört dörtlüğe o kadar yakın erkekler var ki. Yada kusuru daha çekilebilir olan sürüyle erkek var. Benim sevgilimde belki dört dörtlük değildir ama bana sorsan tek bir kusurunu söylemem sana. 3 yıldır birlikteyiz, 2 yıldır aynı öğrenci evini paylaşıyoruz. Bir kez kırmadı, üzmedi beni. Böylesini bul. Öylesini değil..coook dusunuyorumm canimm. kesinlikleee degismez belli. ama diyorum kim dort dortlukki bu huyuna katlanmayi goze alabilecekmiyim o karari vermem lazim
Kimse dört dörtlük değil ama dört dörtlüğe o kadar yakın erkekler var ki. Yada kusuru daha çekilebilir olan sürüyle erkek var. Benim sevgilimde belki dört dörtlük değildir ama bana sorsan tek bir kusurunu söylemem sana. 3 yıldır birlikteyiz, 2 yıldır aynı öğrenci evini paylaşıyoruz. Bir kez kırmadı, üzmedi beni. Böylesini bul. Öylesini değil..
coook dusunuyorumm canimm. kesinlikleee degismez belli. ama diyorum kim dort dortlukki bu huyuna katlanmayi goze alabilecekmiyim o karari vermem lazim
Sen de sevgılın gelınce mını etekle karsıla:):)
oo ortalığı yıkarr. sevmiyo açık giyineni. ama bana gelmiş mini eteklilerden bahsedebiliyo gülerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?