kızların iğrençliği ve sevgilimin bunu kullanması ?

hani şu sevgilinin olması önemli değil diyen kızlar var ya... hayatımda hiç sövmedim ama onlara sövesim var... Allah bildiği gibi yapsın. Bu ne çirkinliktir... bu ne kadar aşağı bir durumdur böyle.

Sevgilinle açık açık konuş. Ben sana sürekli erkeklerden bahsetsem nasıl hissedersin diyebilirsin tabi vereceği tavrı en iyi sen bilirsin.

Ben olsam şu andan itibaren iletişimi kopartırdım, sana saygısızlık yapıyor ve buna da sen müsade ediyorsun. Egosunu tavana vurdurmuşsun, nasıl sana değer verecek ki adam kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor. İlişkini bitir demiyorum ama ona kalıcı bir ders ver.

benim erkek arkadasimda iliskisini kesti. yuz verdigini gormedim yazismalarinda. hafta ayni senin dedigin gibi tek gecelik iliski yasamak isteyen oldu dusun sevgilinin olmasinin benim icin onemi yok diyo. o yuzden dedim kizlarin igrenclikleri diye. benim sevglimdeki hata ise bunlari beni kiskandirmak icin diye dusunuyorum ballandira ballandira anlatmasi

Tek sorun kızlarda değil En nefret ettiğim erkek modeli

konustum aynen dedim oyle. kii benim oyle bi olayimda resmen gozu donmustu sinirden. benden hoslanan biri var diye.

ozur diledi ileri gittim dedi. bakalim bidaha olcakmi. orasida cok igrenc bi yermis ya. sevgilimde kizlarin asilmasindan hoslaniyomu yoksa beni kiskandirmak icin mi yapiyo bilmiyorimm.

Sevgiliniz mi diyor bunları,benim de kıbrısta askerlik yapmış tanıdığım var o hiç bahsetmedi böyle şeylerden.

evet herseyi anlatiyo daha anlatma dedim. ustelik daha bi kez cikti carsiya. oyle igrenc seyler ki psikolojim bozuldu sonrada bana teselli veriyo ben baskasina bakarmiyim da seni cok seviyorum da. amann yaa

Senin sevgilin bütün fırsat kapılarını açmış .

Bu ciddi bir hata ama. Erkek arkadaşının seni kıskandırmak için bunları kullanması da, en az o kızlarınki kadar iğrenç bir durum. Yara alacağını, üzüleceğini düşünür bir insan seviyorsa.. Ve bunları yapmak istemez. Bence erkek arkadaşının bu tavırlarını ciddiye alsan iyi olur. Kıskanılmaya çalışması ego yüksekliğinin ve aşağılık kompleksinin habercisidir.

evet egosu tavan zaten. sadece bu konudada genel bi kendini beenmislik var

evet egosu tavan zaten. sadece bu konudada genel bi kendini beenmislik var
Şimdi sevgilisiniz fasa fiso gelir ama evlenince başına ciddi çorap örer, pişman eder bu tür huylar.. İyi düşün taşın, günlük değil, ileriyi düşünerek yaşa. Bir ömür katlanabilir miyim diyerek yaşa. Asla değiştiremeyeceğini bilerek yaşa. Beni sana tavsiyem budur.

coook dusunuyorumm canimm. kesinlikleee degismez belli. ama diyorum kim dort dortlukki bu huyuna katlanmayi goze alabilecekmiyim o karari vermem lazim

coook dusunuyorumm canimm. kesinlikleee degismez belli. ama diyorum kim dort dortlukki bu huyuna katlanmayi goze alabilecekmiyim o karari vermem lazim
Kimse dört dörtlük değil ama dört dörtlüğe o kadar yakın erkekler var ki. Yada kusuru daha çekilebilir olan sürüyle erkek var. Benim sevgilimde belki dört dörtlük değildir ama bana sorsan tek bir kusurunu söylemem sana. 3 yıldır birlikteyiz, 2 yıldır aynı öğrenci evini paylaşıyoruz. Bir kez kırmadı, üzmedi beni. Böylesini bul. Öylesini değil..

ne kadae guzel cook sanslisinn.. devam ederse ayni sekilde biticek gibi duruyor kaldiramam cunku

Dört dörtlük değil hiç kimse ama böyle hayati bir yönden kusuru olmasın yani, başka yönü kusur kalsın...
Sadakatsizliğin şüphesi bile çok kötü, hiç bir kadın ya da erkek buna katlanamaz....

oo ortalığı yıkarr. sevmiyo açık giyineni. ama bana gelmiş mini eteklilerden bahsedebiliyo gülerek

O zaman mini etekliler dikkatini çekmiş gibi, başka muhabbet yokmuş gibi anlatmasın. Ne saçma yahu, sen erkek arkadaşların olsa ona yazan kızlar gibi sana yazılsa, sen anlatsan burada şöyle erkekler var böyle erkekler var diye bakalım ne yapacak. Zor canım zor böyle bir insanla, çok gözünü kulağını kapatman gerekir...

En sevdiğim erkek tipi.

Sevgilim açık (açık da ne demekse, neye göre kime göre) giyinmesin, sevgilim başka erkeklerle görüşmesin. Ama ben onun huzurunu kaçırabilecek her b.ku yiyeyim, her mini etek giyenin bacağında, her v yaka giyenin gögsünde bi gözüm olsun.

Tam tersi örnegi düsünün bi. Siz Kıbrıs'a gitmissiniz. Orada sonbaharın sonlarında bile genis omuzları, kocaman kollarıyla kısa kollu tshirtlerle kaprilerle gezen bi ton taş gibi turist ve Kıbrıslı adam var. Girne sahildeki erkek popülasyonu hele yazın bir baska oluyo Gidip görmüşlügüm var ordan biliyorum

Siz sevgilinize bu adamlardan gülerek bahsetseniz, ay burda adonisi olmayanı dövüyolar deseniz o bunu kaldırır mıydı? Şu sorunun cevabına göre de verin kararınızı.

aklınca seni kıskandırıp kendini kıymete bindiriyor.
kısasa kısas yap canım. biraz yauşuklu yağız delikanlı erkeklerden bahset ona. aklı başına gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…