kızların iğrençliği ve sevgilimin bunu kullanması ?

her şeyi zor herşeyi. yine kavga ettik her kavgamızdada lafı ayrılığa getiriyor.

benim sınavım var ders çalışmak için arkadaşla kütüphaneye gidiyoruz arkadaşım olmuycak bi süre. tek başıma gidemezmişim. bende niye ben senin orda çarşına karışıyo muyum dedim. bu sefer patladı bi kerede bi dediğime hemen tamam de diye

çarşıya bu haftalk bana hediye yollamak için gidicekmiş. ama bundan bahsetmedi hiç bana. ben sende çarşıya çıkıyosun kütüphanenin neresi kötü bi ortam dediğim için suçlu oldum.. ki çarşıyla ilgili neler neler anlattı çok iğrenç şeyler. sokaktaa striptiz yapanlar mini eteklilier daha başka şeylerde var. şimdi haksızmıyım ben

aynen bu şekilde söyledim. o zaman biraz anladı ileri gittim öyle demek istemedim dedi işte. ama yine der. insan görse bile söylemez dimi.

aynen bu şekilde söyledim. o zaman biraz anladı ileri gittim öyle demek istemedim dedi işte. ama yine der. insan görse bile söylemez dimi.

Bu sekilde bi dialogun geçmesi başlı başına yıpratıcı zaten.

Yani sürekli böyle şeyler söylüyosa siz de haklısınız; acaba şu anda hangi kıza bakıyo ya da hangi kız ona bakıyo diye düsünerek paranoyak olursunuz bi süre sonra.

Bence ilgi sevgilinizin özgüveni için önemli bi motivasyon. Size sadakatsizlik etme niyeti yoksa bile begenilen bi adam olmaktan son derece mutlu.

Sizin ilginizi sizi böyle tetikte tutarak, kıskandırarak çekiyo. Sizi tedirgin ettiginin farkında ama sürekli aklınızın onda kalması hoşuna gidiyo.

Diger kızların ilgisini de görüntüsüyle çekiyo belli ki. Bi de üstüne terslemeyip biraz da acık kapı bırakıyosa, egosu okşandıgı için keyifli konusuyosa üzgünüm ama o kızlardan daha çoook çekersiniz.

Yani sevgilinizin biraz olgunlaşması şart. Etrafındaki kadınlara endeksli yasamayı bırakıp biraz saygı duymayı ögrenmeli. Sizin kıyafetinize, sadakat ve güven isteginize saygı duymalı.

Ay kıyafete de ayrıca sinir oldum. Eklemeden geçemicem. O zaman siz de başlayın mesela slim fit gömlek pantolon giymek yok deyin. Boyu posu çok gösteriyo bol giysin beyefendi. Öyle saçını başını da düzeltmesin. Sakal yakısıyosa sinekkaydı tras olsun, yakısmıyosa zorla sultan süleyman sakalı bıraksın. Yok öyle yağma size karısıp da bi de üstüne mini etekli kız muhabbeti yapacak.

aklınca seni kıskandırıp kendini kıymete bindiriyor.
kısasa kısas yap canım. biraz yauşuklu yağız delikanlı erkeklerden bahset ona. aklı başına gelsin.

aman ya ne hali varsa görsün. o öyle pis bi yerde bense burda kütüphaneye gidemezmişim. o erkekmiş ben kızmışım zihniyete bak

kisasa kisasi dene. hayal gücünü kullan
kesinlikle katılıyorum...
sende ona erkek muhabbeti yap bakalım neler olacak... hayali uydur bişeyler... kıskansın...delirsin öfkeden..üstelik askerdeymiş, çatlar sinirinden ... gelemez de.. bişey de yapamaz... yapamadıkça daha çok sinir olur... anlar ozaman yaptığının ne kadar kötü ve soğutucu olduğunu...el mi yaman bey mi yaman..

aynen öyle psikoljim bozulcak daha anlatma bana dedim. ama anltmak istiyo belli yani. bi yandan bak şunu anlatmadım diyerek daha iğrenç bişey anlatıyo ve ben gerçekten kaldıramıyorum artık.

bende onun kıyafetlerine karışıyıyorum canım. giyme dediğimi giymez o konuda sıkıntı yok. hatta ben yapmam onun dediklerini..

Benim eski esimde flort doneminde olsun evlilikte olsun etrafimdaki kizlarin hepsi beni taniyor pesimden kosuyor derdi hatta benim icin intihar edenimi istersin kapima kadar gelip yalvaranimi istersin derdi ugkala ugkala gulumsemeyide ihmal etmezdi etmezdi. Senin yerinde olmak isteyen cok var yat kalk sukret haline derdi kendini bulunmaz hint kumasi zannediyordu galiba bende derdim senin ne ozelligin varki herkes senin pesinden kosuyor derdim ve gercekten hic bir ozelligi yoktu karaktersizin tekiydi ve sacma sapan hayatina benide dahil etti bunu o geri zekaliyla evlendikten sonra cok iyi anladim 've noldu bastim tekmeyi tirnagima kurban olsun gitsin o sacma sapan kizlarin hayatinda bogulsun dedim ve bogulduda ben ondan ayrildiktan sonra igrencliklilerin ardi arkasi kesilmedi ressmen guluyordum haline 've halende guluyorum onada bu yakisirdi ztn. Nedense o kizlarin topu kosmus pesinden ama bir ben kosmadim. Karaktersiz erkeklerin pesinden anca bes kurus etmez kizlar kosar diyorum bende. Belliki seninde sevgilin boyle bir tip olgun degil sana saygisi olmus olsa boyle konusmaz. Kendini ne zannediyorsa artik !!

aslında olumsuz bir şey yazmak istemem ama kendim yaşadığım için biliyorum evlendikten sonra sinir hastası olabilirsin ben oldum çünkü.benimkide sürekli nişanlıyken bunlardan bahseder facebooktaki bir beğeniye bile bak anında beğendi gönderimi derdi.ben anlam veremezdim söylediği şeye.sürekli kızlar şarkı paylaşır, mesaj filan yazardı ben vazgeçirdim bunlardan onu ama bu sinir hastası olmamı engellemedi.kendimi tanıyamaz haldeyim şuanda.evlendik, sürekli şu kız çıtır, bu lolita, erkekler şöyle kadınlardan hoşlanır, şu kız çok tatlıymış falan filan demeye devam etti.sonrasında düzelmiş bile olsa ben artık bu psikolojiyi atlatamadım bir türlü.şimdi ciddi bir güvensizlik var bende ve hayatımı berbat ediyorum bu şekilde.tavsiye etmem birlikteliği diyeceğim ama insan sevincede laf geçemeyebiliyor.

kadınıyla konuşmayı bilmeyen erkek işe yaramıyor senin hayatından çalıyor, sonrasında yine sen suçlu oluyorsun, hasta kişiliksin kendine güvenmiyormusun, ben bunları söylesem bile he de geç falan deniyor.

aynen öyle. bu sefer de bana güvenmiyo musun oluyo. öyle anlıcağını düşünmedim oluyo

Elin kızlarını değiştiremezsin.Ama sorun senin sevgilinde.

zamanında çok pohpohlamışlar demek şöyle yakışıklısın böyle süpersin diye kendini bişi sanmış gıcık :)

en uyuz olduğum sevgili tiplemesi,o ne ya kıskandırmak için gülerek anlatmalar çocuk mu bu?sen yap bakalım nasıl maçolaşıyor o zaman hey allahım

Sen doktor olan değil misin?

Kendini böyle basit meselelerden dolayı harcıyorsun doktorcum.

Sen aynisini soylesen terk edilirsin..
Bence cok itici.nefret ediyorum kendini karşı cins uzerinden ispaylamaya calisan bu tiplerden..konuss sonra bana guvenmiyor musun?o guven verici davranmiyorsa seninde guvenmemen normal..bence sana saygisi yok dahasi kimseye.yuzde doksan turk erkeginde olan davranis bicimi bu..bana cok zavallica geliyor.birde bunun kadinlar icin olani var.bir suru erkek prsimde ben yuz vermiyorum falan.hepsi cok komik...bu tip insanlar in aslinda sorunlu ve kendine guvensiz oldigunu düşünüyorum...

Sen doktor olan değil misin?

Kendini böyle basit meselelerden dolayı harcıyorsun doktorcum.

Size gore harcamaysa saygi duyarim. Hayatim bu meselelerden ibaret degil:) dunya kadar isim var me zamandirda girememisim yeni goruyorum yazilanlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…