O zaman mini etekliler dikkatini çekmiş gibi, başka muhabbet yokmuş gibi anlatmasın. Ne saçma yahu, sen erkek arkadaşların olsa ona yazan kızlar gibi sana yazılsa, sen anlatsan burada şöyle erkekler var böyle erkekler var diye bakalım ne yapacak. Zor canım zor böyle bir insanla, çok gözünü kulağını kapatman gerekir...
O zaman mini etekliler dikkatini çekmiş gibi, başka muhabbet yokmuş gibi anlatmasın. Ne saçma yahu, sen erkek arkadaşların olsa ona yazan kızlar gibi sana yazılsa, sen anlatsan burada şöyle erkekler var böyle erkekler var diye bakalım ne yapacak. Zor canım zor böyle bir insanla, çok gözünü kulağını kapatman gerekir...
En sevdiğim erkek tipi.
Sevgilim açık (açık da ne demekse, neye göre kime göre) giyinmesin, sevgilim başka erkeklerle görüşmesin. Ama ben onun huzurunu kaçırabilecek her b.ku yiyeyim, her mini etek giyenin bacağında, her v yaka giyenin gögsünde bi gözüm olsun.
Tam tersi örnegi düsünün bi. Siz Kıbrıs'a gitmissiniz. Orada sonbaharın sonlarında bile genis omuzları, kocaman kollarıyla kısa kollu tshirtlerle kaprilerle gezen bi ton taş gibi turist ve Kıbrıslı adam var. Girne sahildeki erkek popülasyonu hele yazın bir baska oluyoGidip görmüşlügüm var ordan biliyorum
Siz sevgilinize bu adamlardan gülerek bahsetseniz, ay burda adonisi olmayanı dövüyolar deseniz o bunu kaldırır mıydı? Şu sorunun cevabına göre de verin kararınızı.
aynen bu şekilde söyledim. o zaman biraz anladı ileri gittim öyle demek istemedim dedi işte. ama yine der. insan görse bile söylemez dimi.
aklınca seni kıskandırıp kendini kıymete bindiriyor.
kısasa kısas yap canım. biraz yauşuklu yağız delikanlı erkeklerden bahset ona. aklı başına gelsin.
kesinlikle katılıyorum...kisasa kisasi dene. hayal gücünü kullan
Bu sekilde bi dialogun geçmesi başlı başına yıpratıcı zaten.
Yani sürekli böyle şeyler söylüyosa siz de haklısınız; acaba şu anda hangi kıza bakıyo ya da hangi kız ona bakıyo diye düsünerek paranoyak olursunuz bi süre sonra.
Bence ilgi sevgilinizin özgüveni için önemli bi motivasyon. Size sadakatsizlik etme niyeti yoksa bile begenilen bi adam olmaktan son derece mutlu.
Sizin ilginizi sizi böyle tetikte tutarak, kıskandırarak çekiyo. Sizi tedirgin ettiginin farkında ama sürekli aklınızın onda kalması hoşuna gidiyo.
Diger kızların ilgisini de görüntüsüyle çekiyo belli ki. Bi de üstüne terslemeyip biraz da acık kapı bırakıyosa, egosu okşandıgı için keyifli konusuyosa üzgünüm ama o kızlardan daha çoook çekersiniz.
Yani sevgilinizin biraz olgunlaşması şart. Etrafındaki kadınlara endeksli yasamayı bırakıp biraz saygı duymayı ögrenmeli. Sizin kıyafetinize, sadakat ve güven isteginize saygı duymalı.
Ay kıyafete de ayrıca sinir oldum. Eklemeden geçemicem. O zaman siz de başlayın mesela slim fit gömlek pantolon giymek yok deyin. Boyu posu çok gösteriyo bol giysin beyefendi. Öyle saçını başını da düzeltmesin. Sakal yakısıyosa sinekkaydı tras olsun, yakısmıyosa zorla sultan süleyman sakalı bıraksın. Yok öyle yağma size karısıp da bi de üstüne mini etekli kız muhabbeti yapacak.
kadınıyla konuşmayı bilmeyen erkek işe yaramıyor senin hayatından çalıyor, sonrasında yine sen suçlu oluyorsun, hasta kişiliksin kendine güvenmiyormusun, ben bunları söylesem bile he de geç falan deniyor.
evet evet aynen.aynen öyle. bu sefer de bana güvenmiyo musun oluyo. öyle anlıcağını düşünmedim oluyo
Elin kızlarını değiştiremezsin.Ama sorun senin sevgilinde.sevgilimle çıkmaya başladığımızdan beri ona asılan kızlar oluyor sürekli. bi iki tanesi face ten yazdı bizzat gördüm. kızın niyeti resmen bozuk sevgilinin olması önemli değil diyor. bi iki kere böyle oldu. sonra bu eğitim için antalya ya gitti orda da böyle bi iki tane oldu. tabi sevgilimde beni kıskandırmak için nasıl diyim gülerek filan anlatıyo..
benle sevgili olmadan çok kız arkadaşı varmış. benle sevgili olduktan sonra hepsiyle görüşmeyi kesti.. ama arada gülerek eskiden yanımda ne çok hatun vardı diyo mesela. çok sinirim bozuluyo benimde..
şu an asker ve kıbrısta malum kıbrıs ta etraf çok kötüymüş. sevgilim bunuda anlatırken mini etek giymeyeni dövüyolar dedi gülerek. ben de kızdım benle kadın kız mini etek muhabbeti yapma. bi de gülerek söylüyosun diye. özür diledi tamam haklısın öyle demek istemedim dedi..
bu gün iki etti bidaha yaparsa ne yapıyım ? çok gıcık olmaya başladım. bana güvenmiyo musun diyo bi de. tamam güveniyorum ama böyle neden konuşuyor yahu..
Sen doktor olan değil misin?
Kendini böyle basit meselelerden dolayı harcıyorsun doktorcum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?