• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık kızlarınızın ismini yazar mısınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızımın ismi Berra.
beğendiğim diğer kız isimleri ,Ece,Nil,Yağmur...gibi isimler.
oğlum olsaydı ismini Ediz koymayı düşünüyordum.Tuna,Deniz ve Ahmet de çok hoşuma gidiyor.

kızımın ismi Nisa anlamı kadın demek Kuranda da kadının hak ve hukuklarını anlatan anlamları var aslında bu isim hiç aklımda yoktu eşimle eğer çocuğumuz olur birde kız olursa hep Bahar ismini düşünmüştük ama hamile olduğumu öğrendiğim gece rüyamda nisa kızım diye sesleniyordum yani benim kuzum kendi ismiyle geldi...

benim kızım Elif olacak inşallah bu yeni isimler çok da hoş gelmiyor bana

ben de sizinle aynı fikirdeyim sırf değişik olsun diye kulağa hoş gelmeyen isimler koyular hiç hoş değil bazıları ise çok saçma :19:
isim seçerken daha dikkat edilmeli ilginç isimler koyarak risk almayın bence yoksa mahkeme salonları isim değişliği için dolup taşar :27:
benim kızımın ismi de elif
ama bi kızım daha olsa zeynep koyardım :emir_bebek:

benim kızımın adı da;

ÜLKÜ NİSA: ideal kadın manasını taşıyor, hem manası çok güzel hem de fonetik, çok çok beğeniyorum

2. si kız olursa "ada" koymayı düşünüyorum :3:

kızlar buğlem ismi nasıl? cenneti müjdeleyen melek anlamına geliyormuş. sizce nasıl?

arkadaslar benim kızımın adı melis.. anlamı: bal gibi tatlı,sevgili demekmiş.doğmadan bir gün önce karar vermiştik.. ne koyarsanız koyun koyduktan sonra en güzel isim sizin koyduğunuz isim oluyor.. önemli olan ömürleri sağlıkları... Allah herkesin çocuğunu analı babalı büyütmek nasip etsinn...

farsça bliyorum ve sitare yıldız demek.ille her şeyi dine bağlamayın allah aşkına!
muna da arapçadır ve dilekler demektir. nereden nasıl anlam uytduruluyor anlamadım ya!
Kızımın adı Ecrin Ela,Kur'an-ı Kerim'de geçen bi isim olsun demiştik Ecrin koyarken ama anlamını yanlış mı bılıyoruz acaba,Allah'ın hediyesi olarak biliyorduk biz,geçen gün bi topikte anlamın bu olmadıgı yazıyordu,dogru mudur,Farsça bılen bırı olarak sıze sormak ıstedım,yorumlarsanız sevinirim.teşekkürler...

Son düzenleme:
kızımın ismi kardelen neva
neva nın anlamı türk musikisinde bir makam adı ve refahlık bolluk anlamına geliyor
kardeleni söylememe gerek yok zaten
bende ecrin ücret diye biliyorum
buğlemin nalamıda ynalış biliniyor

benim de koruyucu annelik yaptığım bir kızım var. adı Gülümsün. biz gülüm diyoruz. çok hoşumuza gidiyor

Benimde 7 yaşında bir kızım var adı gaye. 16 aylıkta bir yiğenim var adı ecrin. :12:

Nisan: Bolluk, bereket, cömertlik. ( kızımıza bu ismi koyacağız.)

Nira: Sadece rüyada görülebilecek ender güzel.( i şapkalı okunuyor, yeğenimin ismi.)

Back
X