- 1 Ağustos 2020
- 19
- 7
- 3
- 29
- Konu Sahibi Cirkinsansi06
-
28Yaş kaç? İşi gücü vs yok mu nedir bu oyun merakı?
Biri 3 yaşında diğeri 3 aylık. Evet çok kırılıyorumOyun değil de, sizi ve söylediklerinizi önemsememesi üzücü. İyice düşünüp taşının. Sizin çalışma durumunuz var mı? Çocuklar kaç yaşında?
Galiba kendi evleri varmış, kavga edince kaynanasına gitmiş konu sahibi, adam da arkasından mı gelmiş nolmuş.Sizi incitmek istemem ama adamda evini kuracak potansiyel bile yok. Kayinvalide ile yasiyorsunuz. Saygi diye bir sey yok cok isabetli bir karar vermissiniz. Allah yolunuzu acik etsin.
Gerçekten çok üzülüyorum çok emek verdim bu evlilik için çok fedakarlık yaptım hala yapıyorum ve çok incindim bana Kendimi b.. Givi hissettiriyor bu kadar değersiz olmamalıyımAllah güç kuvvet versin inşallah. Bu ne oyun merakı. Kurtuldugunuza dua edeceksiniz uzun vadede eminim
Hayır ya, adam sallamayınca kaynanam Belkı arka cikar dıyıp evinizde kalabilir mıyım diye sormus zaten o evde yasıyor.Galiba kendi evleri varmış, kavga edince kaynanasına gitmiş konu sahibi, adam da arkasından mı gelmiş nolmuş.
Galiba kendi evleri varmış, kavga edince kaynanasına gitmiş konu sahibi, adam da arkasından mı gelmiş nolmuş.
evetBöyle bir adamla evlen kaynana yanına gel, dort yıla iki cocuk sıgdır.. Su muameleyi gör.
Kacarak mi evlendın?
Okadar uyarmama rağmen devam ediyorsa bana ilgi göstermiyor aksine değersiz hissettirseydi, Ben olsam o oynadığı telefonu yada bilgisayarı kırardım, bişeyde demeden anneme giderdim, sürünsün biraz. Ve o hatasını anlayıp gelirdi yalvara yalvara.
Kv le yaşıyorum iyi insanlar onlarla bir problemim yokAdam size değer vermiyor orası zaten belli. Yaşlar da küçük daha 4 yıla neden hemen iki çocuk yaptınız ki? Şurasını da anlamadım aynı evde mi yaşıyorsunuz öyleyse neden kayınvalidenizden izin aldınız kalabilir miyim diye? Evi terkedip kayınvalideye mi gittiniz yoksa?
Yok zaten kaynanası demiş onu be.Hayır ya, adam sallamayınca kaynanam Belkı arka cikar dıyıp evinizde kalabilir mıyım diye sormus zaten o evde yasıyor.
Kadın da neden yasamayasın burası senin evin dıyıp gıdıp ogluna bagıracak..
Ama oyle olmamıs
Surda deger gormeyen kaynana yanına gıdıp vasat adamları baba yapan yuzden doksan insan Kacarak evlenmıs oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?