Kızlarla oyun oynayan koca.. Boşanıyorumlütfen yorum

Komik demedim gülmedim de. Evler ayrılmadığina göre, 1 eylüle daha 1 ay olduğuna göre bir ara sevişeceksiniz işte O zaman buzlar erir. Bunca zaman boyle olmadi mi? 20 yasinda evlilik, böyle bir adama 2 de çocuk... hayati kararan 3 çocuk görüyorum ben bu hikayede.

Hayatinizi karartan da ergen işe yaramaz kocanız.

Boşanacak olsanız hala o adamla aynı evde kalır misiniz? Boşandıktan sonra nereye gidecekseniz oraya gidersiniz.Bana blöf yapıyorsunuz gibi geldi ama tutmaz ben diyim
=) bakın yüzkere ayrıldık barıştık daha önce bemde dedim ki en son baroştığım da birdaha olursa boşanıp giderim geri dönüşü Olmaz mesele bu.

O zaman adamın umurunda değil blöf te sökmedi yani
Sökmedi, sonra kaynanasının yanına gıtmıs Bakmıs kaynana da gelmiyor yanına.
Yanınızda kalabilir mıyım dava acana kadar demis, kadın da ne davası sacmalamayın dıyıp ogluna bagırmak yerıne tamam kal demıs.
Konu sahibi gonlu alınsın istiyor yanı, Bosanma falan yok.

gönlümü alsın diye bekleseydim sadece trip atar kavga eder başka odada yatardım. Değer görmediğim bi evliliği istemiyorum ve adli tatil bitince boşanıp ailemin yanına gideceğim

E siz zaten sadece trip atıp kavga edip başka odada yatmışsınız?? Boşanacağım demeniz mi farklı olan? Boşanana kadar eşiniz ve ailesiyle aynı çatı altında mı yaşayacaksınız ciddi ciddi? Hiç inandırıcı gelmedi bana boşanacağım lafınız muhtemelen herkes için öyle.

Aynı evde yaşamanız hala ortak bir hayat sürdürebildiğinizi gösterir bu durumda da davanız çok büyük ihtimalle reddedilir. İnternetten de araştırabilirsiniz

Rahatsız bir odada değilim sadece daha sıcak bir oda gayet normal bir oda daha önce çok git gel yaptığım için birdgaa olursa boşanmadan gitmem demiştim mesele bu. O güne kadar asla muhatap olmayı düşünmüyorm

=) bakın yüzkere ayrıldık barıştık daha önce bemde dedim ki en son baroştığım da birdaha olursa boşanıp giderim geri dönüşü Olmaz mesele bu.
Eee gidin işte, gidip kayinvalidenize eylüle kadar burda kalabilir miyim demek ne alaka. Arka çıkmasını bekliyorsunuz herhalde. Boşanma davası açıldıktan sonra nereye gidecekseniz oraya gidin belki o zaman eşiniz anlar hatasını. Böyle bloflerle olmaz bu iş.

Bakın daha önce çok gittim geldim ailem de başka şehirde ve onlarda üzülüyor bende bu sefer herkese dedim ki yine aynı şeyler olursa boşanıp gelirim. O YÜZDEN BOŞANMADAN ASLA AİLEMİN YANINA DÖNMEM

Derdim blöf değil hanımefendi. Ben eşimle barştığımda daha önce böyle birşey olursa boşanmadan gitmem boşanrr öyle giderim demiştim o benim ciddi olduğumu biliyor

Bakın daha önce çok gittim geldim ailem de başka şehirde ve onlarda üzülüyor bende bu sefer herkese dedim ki yine aynı şeyler olursa boşanıp gelirim. O YÜZDEN BOŞANMADAN ASLA AİLEMİN YANINA DÖNMEM
Ama bu şekilde sözünün bir değeri yok karşı tarafın indinde, biliyorsun değil mi?

Evrakti mevrakti derken bir gece işi tatliya baglayacaksiniz iste. Ayri kalsaniz bu ıhtimal soz konusu mu? Herkes sevisip barismayin derdinde. Sizi kurtarmak icin konusuyor bunca insan.

O evden bi çıksa belki söker ama...
Bu dedıgın o kadar imkansız kı, Bosanmıs kadın olarak diyorum bunu.
Adamla anasıyla aynı evde kalıp davalara birlıkte gidip eve donup aynı masada yemek mi yiyeceksin anlamadım ki.
Bosanmayı basit gordugunu, evraktı mevraktı ugrasırken barısıyoruz demenden anlamalıydım.
Bosanmak boyle senın dedıgın gıbı olmuyor.

Derdim blöf değil hanımefendi. Ben eşimle barştığımda daha önce böyle birşey olursa boşanmadan gitmem boşanrr öyle giderim demiştim o benim ciddi olduğumu biliyor
Tamam dedim ya çok mantıklı gerçekten. Düşündüm de gerçekten baya mantıklı.

Evrakti mevrakti derken bir gece işi tatliya baglayacaksiniz iste. Ayri kalsaniz bu ıhtimal soz konusu mu? Herkes sevisip barismayin derdinde. Sizi kurtarmak icin konusuyor bunca insan.
Ben kurtarmak ıcın konusmuyorum kendı adıma.
Kurtulmak istemeyenı kurtarmak ıcın asla ugrasmam.
Sadece biz inanmadık adamla anası da inanmamıs, bosuna blof yapıp kavga cıkarma gormezden gel kavga cikmasin bari diyorum

Bağırmanıza gerek yok yüz kere aynı şeyi yazmışsınız zaten, ben sizi anlıyorum da siz anlamıyorsunuz. Aynı evde yaşarken kocanızla boşanamazsınız, boşanma davanız reddedilir diyorum size. İlla düşünceniz bu yöndeyse bir yakınınızın yanına gidin veya ayrı eve çıkın. Aynı evde yaşayabildiğinize göre evlilik birliğiniz sarsılmamış, ortak bir hayatı sürdürüyorsunuz bu yüzden davanız reddedilir ve boşanamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…