- 9 Aralık 2009
- 17.212
- 54.954
- 1.123
- Konu Sahibi Cirkinsansi06
-
Komik demedim gülmedim de. Evler ayrılmadığina göre, 1 eylüle daha 1 ay olduğuna göre bir ara sevişeceksiniz işte O zaman buzlar erir. Bunca zaman boyle olmadi mi? 20 yasinda evlilik, böyle bir adama 2 de çocuk... hayati kararan 3 çocuk görüyorum ben bu hikayede.Komik değil
O zaman adamın umurunda değil blöf te sökmedi yaniDemıs defalarca, adam tamam bosanalım demıs.
Tamam bosanalım demesını istemiyor.
O evden bi çıksa belki söker ama...O zaman adamın umurunda değil blöf te sökmedi yani
=) bakın yüzkere ayrıldık barıştık daha önce bemde dedim ki en son baroştığım da birdaha olursa boşanıp giderim geri dönüşü Olmaz mesele bu.Boşanacak olsanız hala o adamla aynı evde kalır misiniz? Boşandıktan sonra nereye gidecekseniz oraya gidersiniz.Bana blöf yapıyorsunuz gibi geldi ama tutmaz ben diyim
Sökmedi, sonra kaynanasının yanına gıtmıs Bakmıs kaynana da gelmiyor yanına.O zaman adamın umurunda değil blöf te sökmedi yani
gönlümü alsın diye bekleseydim sadece trip atar kavga eder başka odada yatardım. Değer görmediğim bi evliliği istemiyorum ve adli tatil bitince boşanıp ailemin yanına gideceğim
Rahatsız bir odada değilim sadece daha sıcak bir oda gayet normal bir oda daha önce çok git gel yaptığım için birdgaa olursa boşanmadan gitmem demiştim mesele bu. O güne kadar asla muhatap olmayı düşünmüyormBeni yanlış anlamayın amacım sizi kirmak değil fakat belli ki eşiniz tavırdan, tripten anlamıyor. Tartışma sonrasında yaptıklarınız ise trip gibi duruyor.
Kayınvalidenizden izin almanız filan... Odanızdan ayrılıp rahatsız bir yere geçmeniz. Nasıl anlatsam adama vicdan yaptırmak ister gibi tavırlarınız.
Eminim siz çok güçlu bir kadınsınız.
Şayet bu konuda kendinizden eminseniz ve şuan için gidebilecek yeriniz de yoksa tamamen kesin iletişimi. Kendi rahatınızdan taviz vermeyin bırakı o rahatsız olsun.
Eee gidin işte, gidip kayinvalidenize eylüle kadar burda kalabilir miyim demek ne alaka. Arka çıkmasını bekliyorsunuz herhalde. Boşanma davası açıldıktan sonra nereye gidecekseniz oraya gidin belki o zaman eşiniz anlar hatasını. Böyle bloflerle olmaz bu iş.=) bakın yüzkere ayrıldık barıştık daha önce bemde dedim ki en son baroştığım da birdaha olursa boşanıp giderim geri dönüşü Olmaz mesele bu.
Bakın daha önce çok gittim geldim ailem de başka şehirde ve onlarda üzülüyor bende bu sefer herkese dedim ki yine aynı şeyler olursa boşanıp gelirim. O YÜZDEN BOŞANMADAN ASLA AİLEMİN YANINA DÖNMEME siz zaten sadece trip atıp kavga edip başka odada yatmışsınız?? Boşanacağım demeniz mi farklı olan? Boşanana kadar eşiniz ve ailesiyle aynı çatı altında mı yaşayacaksınız ciddi ciddi? Hiç inandırıcı gelmedi bana boşanacağım lafınız muhtemelen herkes için öyle.
Aynı evde yaşamanız hala ortak bir hayat sürdürebildiğinizi gösterir bu durumda da davanız çok büyük ihtimalle reddedilir. İnternetten de araştırabilirsiniz
Derdim blöf değil hanımefendi. Ben eşimle barştığımda daha önce böyle birşey olursa boşanmadan gitmem boşanrr öyle giderim demiştim o benim ciddi olduğumu biliyorEee gidin işte, gidip kayinvalidenize eylüle kadar burda kalabilir miyim demek ne alaka. Arka çıkmasını bekliyorsunuz herhalde. Boşanma davası açıldıktan sonra nereye gidecekseniz oraya gidin belki o zaman eşiniz anlar hatasını. Böyle bloflerle olmaz bu iş.
Ama bu şekilde sözünün bir değeri yok karşı tarafın indinde, biliyorsun değil mi?Bakın daha önce çok gittim geldim ailem de başka şehirde ve onlarda üzülüyor bende bu sefer herkese dedim ki yine aynı şeyler olursa boşanıp gelirim. O YÜZDEN BOŞANMADAN ASLA AİLEMİN YANINA DÖNMEM
Evrakti mevrakti derken bir gece işi tatliya baglayacaksiniz iste. Ayri kalsaniz bu ıhtimal soz konusu mu? Herkes sevisip barismayin derdinde. Sizi kurtarmak icin konusuyor bunca insan.Bakın daha önce çok gittim geldim ailem de başka şehirde ve onlarda üzülüyor bende bu sefer herkese dedim ki yine aynı şeyler olursa boşanıp gelirim. O YÜZDEN BOŞANMADAN ASLA AİLEMİN YANINA DÖNMEM
Daha öncede soyledigi icin bosanma lafının inandıriciligi kalmamış oluyorDemıs defalarca, adam tamam bosanalım demıs.
Tamam bosanalım demesını istemiyor.
O evden bi çıksa belki söker ama...
Bu dedıgın o kadar imkansız kı, Bosanmıs kadın olarak diyorum bunu.Bakın daha önce çok gittim geldim ailem de başka şehirde ve onlarda üzülüyor bende bu sefer herkese dedim ki yine aynı şeyler olursa boşanıp gelirim. O YÜZDEN BOŞANMADAN ASLA AİLEMİN YANINA DÖNMEM
Tamam dedim ya çok mantıklı gerçekten. Düşündüm de gerçekten baya mantıklı.Derdim blöf değil hanımefendi. Ben eşimle barştığımda daha önce böyle birşey olursa boşanmadan gitmem boşanrr öyle giderim demiştim o benim ciddi olduğumu biliyor
Ben kurtarmak ıcın konusmuyorum kendı adıma.Evrakti mevrakti derken bir gece işi tatliya baglayacaksiniz iste. Ayri kalsaniz bu ıhtimal soz konusu mu? Herkes sevisip barismayin derdinde. Sizi kurtarmak icin konusuyor bunca insan.
Bakın daha önce çok gittim geldim ailem de başka şehirde ve onlarda üzülüyor bende bu sefer herkese dedim ki yine aynı şeyler olursa boşanıp gelirim. O YÜZDEN BOŞANMADAN ASLA AİLEMİN YANINA DÖNMEM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?