Kızlarla oyun oynayan koca.. Boşanıyorumlütfen yorum

Kaynanam sahip çıksın diye değil. Daha öncede çok ayrıldık barıştık ailemin yanına gittim. O yüzden bu sefer gitmek istemiyorum anlaşmalı boşanalım o zamana kadar burda kalayım dedim.

Yok zaten kaynanası demiş onu be.

Ne berbat bir anlatım var konuda. Herkes başka şeyler anlıyor.
Adama bagırmıs konu sahıbı, adam sallamamıs.
Odaya gitmiş sınır krizi gecırmıs konu sahıbı kimse gıdıp bakmamıs.
Sonra konu sahıbı de kaynanasının yanına gıdıp oglunu bosucam ama su tarihe kadar evde kalayım mı demıs.
Sandı kı kadın ogluna bagıracak.
Kadın da tamam kal demıs, ogluna bagırmamıs.

Hımmmm. Kaynana tepkisiz kalmış, bu ilk değil bence. Gitme konusunu çok açmış sanırım konu sahibi.

Kaynanam sahip çıksın diye değil. Daha öncede çok ayrıldık barıştık ailemin yanına gittim. O yüzden bu sefer gitmek istemiyorum anlaşmalı boşanalım o zamana kadar burda kalayım dedim.
Bosanmayacagını sende kaynanan da biliyor.
Oyuzden kadın ogluna bagırmadı veya sana neler oluyor demedı.

Kv le yaşıyorum iyi insanlar onlarla bir problemim yok

İsterlerse dünya iyisi olsunlar sonuçta onlarla değil oğullarıyla evlisiniz. Madem niyetiniz boşanmak neden o evde kalıyorsunuz ki? Tamam şimdi dava açamazsınız ama madem kararlısınız net olun. 1 Eylül’de dava açacağım, seni boşuyorum diyip aynı evde yaşamanın ciddiye alınacak bir tarafı yok. Eğer niyetiniz kesin boşanmaksa orda ne işiniz var? Yok eğer gönlünüzü alsın diye bekliyorsanız işi boşanma lafına getirerek hata etmişsiniz

Kayınvalidem iyi biri
Kayınvalıdenle evlı degılsın, emınım annen babanda iyidir senın. Kacarak evlenmıssın, gene de geri dondugunde acmıs lar kapılarını..

İlla hizmet edıcem diyorsan gıt babanın evıne onlara hizmet et, saygı gorup sevilirsin hıc olmazsa.

Bosanmayacagını sende kaynanan da biliyor.
Oyuzden kadın ogluna bagırmadı veya sana neler oluyor demedı.
arkadaşlar daha önce çok gittm hep barıştık kaynanama dedim ki en son barışmam da birdaha böyle birşey olursa boşanır öyle giderim. Kararımda bu yönde burası küçük yer bir gün sonraya bile duruşma veriliyor. Boşanıp öyle gideceğim.
gönlümü alsın diye bekleseydim sadece trip atar kavga eder başka odada yatardım. Değer görmediğim bi evliliği istemiyorum ve adli tatil bitince boşanıp ailemin yanına gideceğim

1 eylule kadar sevişir barışırsınız

Evet ailem iyi başka şehirler deyiz boşanmaydı evraktı derken zaman geçiyor konuşup barışıyoruz. Bende en son dedmki birdaha böyle birşey olursa boşanıp giderim mevzu bu. O yüzden ben beklicem boşanıp gidicem dedim öyle de olacak

Bosanmaydı evraktı zaman geciyor konusup barısıyoruz mu?
Hayatı hep boyle yasama ama.

Ayrıca niye tartışınca kv ile konuyu bağlıyosunuz kocanızı alın karşınıza ağlayıp zırlamadan ciddi ciddi anlatın rahatsız oluyorum yoksa giderim dediniz devamsa gidin aklı başına gelir

Beni yanlış anlamayın amacım sizi kirmak değil fakat belli ki eşiniz tavırdan, tripten anlamıyor. Tartışma sonrasında yaptıklarınız ise trip gibi duruyor.

Kayınvalidenizden izin almanız filan... Odanızdan ayrılıp rahatsız bir yere geçmeniz. Nasıl anlatsam adama vicdan yaptırmak ister gibi tavırlarınız.

Eminim siz çok güçlu bir kadınsınız.
Şayet bu konuda kendinizden eminseniz ve şuan için gidebilecek yeriniz de yoksa tamamen kesin iletişimi. Kendi rahatınızdan taviz vermeyin bırakı o rahatsız olsun.

Ayrıca niye tartışınca kv ile konuyu bağlıyosunuz kocanızı alın karşınıza ağlayıp zırlamadan ciddi ciddi anlatın rahatsız oluyorum yoksa giderim dediniz devamsa gidin aklı başına gelir
Demıs defalarca, adam tamam bosanalım demıs.
Tamam bosanalım demesını istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…