Kızlarr 5 Martta Emre İlhan'a revizyon ameliyatım var :)

pisiipisiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2013
239
8
48
35
Antalya
Kızlar sonunda randevum ameliyat günüm geldii çoğunuzun başını çok şişirdim hakkınızı helal edin 5 martta ameliyatım var :)
Özellikle tampon konusunda bi tedirginliğim var eski doktorumun kullandığı bez tamponlar yüzünden ama silikon tamponlarla rahat edeceğimi umuyorum sizlerin de verdiği destekle cesaret buldum. Sizler de dua edin çok heyecanlıyım ama doktoruma güvenim tam bu yüzden içim rahat zaten emre beyle görüşmek bile yetiyor
Başarısız bir ameliyatın üstüne iyi bi karar vermem gerekiyordu işimi şansa bırakmamak için Emre Bey'de karar kıldım Allahın izniyle inşallah bu sıkıntılardan Emre Bey'in sayesinde kurtulacağım :)
Gelişmeleri aktarıcam çünkü revizyon kolay bi süreç değil benimle benzer sorunları olan arkadaşlara da fikir olsun istiyorum kendimi iyi hissettikçe yazmaya çalışıcam :)
Sorusu önerisi olan, hatta destek olmak heyecanımı gidermek isteyen herkes yazsın kızlar biraz heyecanım var tabi sonuçta ufak da olsa ameliyat :))

canim smdidenn gecmis olsun bende revizyon ameliyati olmayi dusunuyorum rica etsem soyler misin ne kadara anlastiniz

Merhaba Pisi ameliyat oldun mu?
Ne durumdasın ağrın sızın varmı bizi biraz bilgilendirirmisin.

bende yaklasık sekiz ay once oldum cökuntü yamukluk yuzunden 5 martta revizyon amelıyatı oldum çok sükür agrim yok pamponlar ilk amelıyattakı gibi silikon

Merhaba Pisi ameliyat oldun mu?
Ne durumdasın ağrın sızın varmı bizi biraz bilgilendirirmisin.

evet çarşamba akşamı 7buçuk gibi ameliyata alındım gece 2bucuk gibi ancak bitti ameliyatım tabiki kolay bi süreç değil çünkü benim revizyon olduğu için kaburgadan kıkırdak da alındı onun ağrısı oldu suan 2 gün doldu az biraz daha var ağrısı ama her revizyonda da kıkırdak alınmıyor kaburgadan benim eski doktorum kemiğimi çok inceltmişti o yüzden kıkırdak eklenmesi gerekiyordu
kaburga dışındaki tek sıkıntı tampon silikon tampon kullanılıyor fakat delikli de olsa tıkanma oluyor ağızdan nefes almak zorunda kalıyorum ama bez tamponlar kadar kötü de değil çok az bi hava giriyor burundan da
burnum biraz kalkık duruyor şuan ama şişliktendir sanırım tabi tampon da var içinde

Merhaba , Ben de Emre Bey e revizyon düşünüyorum . Durumunuz hakkında bilgi verirseniz sevinirim . Teşekkürler .

Merhaba , Ben de Emre Bey e revizyon düşünüyorum . Durumunuz hakkında bilgi verirseniz sevinirim . Teşekkürler .

merhaba bugün 6. günüm şişliğim morluğum ağrım sızım pek kalmadı burundaki alçı ve tamponlar dün çıktı. burnumda sadece ten rengi bant var o bant da cumartesi günü çıkacak. burnuna bakabilirsin dedi emre bey alçım çıktığında ama ben şiştir diye bakmak istemedim korktum :) cumartesi günü bant çıkınca bakarım artık

Emre İlhan ve Zühtü Demir ankaranın en iyi doktorlarından bence iyi bir doktor seçerek 1-0 önde başlıyorsunuz ameliyata :)

ahh cnm yaa kıyamam bakmak istememene cok güldüm yaa :) ama cidden oyle hak veriorum sana. resim yuklıycekmısın cok mrk edıorum yada e postama atabılırsın. bende emre beye revızyon olacagın cunku.

ahh cnm yaa kıyamam bakmak istememene cok güldüm yaa :) ama cidden oyle hak veriorum sana. resim yuklıycekmısın cok mrk edıorum yada e postama atabılırsın. bende emre beye revızyon olacagın cunku.

evet bant çıksın şişler insin bikaç haftaya yüklemeyi düşünüyorum :)
bi sıkıntı olursa hatırlatın özelden 10 gün sonra e posta ile yardımcı olmaya çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…