- Konu Sahibi pisiipisiii
-
revizyonla ilgili çok özel mesaj alıyorum atlamış olabilirim kusura bakmayın
evet memnunum tabiki fotolarıma bakabilirsiniz
canim smdidenn gecmis olsun bende revizyon ameliyati olmayi dusunuyorum rica etsem soyler misin ne kadara anlastiniz
Kızlar sonunda randevum ameliyat günüm geldii çoğunuzun başını çok şişirdim hakkınızı helal edin 5 martta ameliyatım var :)
Özellikle tampon konusunda bi tedirginliğim var eski doktorumun kullandığı bez tamponlar yüzünden ama silikon tamponlarla rahat edeceğimi umuyorum sizlerin de verdiği destekle cesaret buldum. Sizler de dua edin çok heyecanlıyım ama doktoruma güvenim tam bu yüzden içim rahat zaten emre beyle görüşmek bile yetiyor
Başarısız bir ameliyatın üstüne iyi bi karar vermem gerekiyordu işimi şansa bırakmamak için Emre Bey'de karar kıldım Allahın izniyle inşallah bu sıkıntılardan Emre Bey'in sayesinde kurtulacağım :)
Gelişmeleri aktarıcam çünkü revizyon kolay bi süreç değil benimle benzer sorunları olan arkadaşlara da fikir olsun istiyorum kendimi iyi hissettikçe yazmaya çalışıcam :)
Sorusu önerisi olan, hatta destek olmak heyecanımı gidermek isteyen herkes yazsın kızlar biraz heyecanım var tabi sonuçta ufak da olsa ameliyat :))
Merhaba sehro , mesaj sayım yetersiz olduğu için özel mesaj atamıyorum . Ben revizyon amelyatı oldum . Henüz iyileşme sürecindeyim. Görüntü konusunda revizyon olduğu için mükemmeli aramadım zaten ama sonuç beklentimi karşıladı diyebilirim . Daha iyisi olamazdı . Keşke ilk ameliyatımı Emre beye yaptırsaydım diyorum . Kesinlikle tereddüt etmeyin derim .
anladım canım bakalım hayırlısı cok korkuyorum bende sonuc kötu olur dıye. pekı resım koyamazmısın?
Resim koyabilirmiyim bilmiyorum . Şu anda işyerindeyim ve bilgisayarımda resim yok .Email adresinizi mesaj olarak gönderirseniz size akşam resim çekip gönderirim . Ama sizin ilk ameliyat olacaksa beni baz almayın . Bu sitede ilk ameliyatını olmuş kişilerin resimleri var . Ben özellikle muayenehaneye
gidip hastaları gözlemleyerek karar vermiştim .
Ben de Emre Bey e revizyon ameliyatı oldum . 1 ay geçti ameliyatımın üzerinden . Burnumun içi yara ve nefesim iyi
değil . Sizde de aynı durum oldu mu ?
Canımm çoook geçmiş olsun. Nasılsın şimdi memnunmusun görüntünden. Bende bir ay önce bi doktora revizyon oldum ama görüntümden hiiç memnun değilim bu sefer emre ilhana olmayı kafaya koydum ama genelde hastalar hep ilk ameliyatları. Acaba rica etsem öncesi ve sonası fotoğraflarını görebilirmiyim doktor seçiminde hastaları çoook önemli
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
öncesi sonrası fotolarım albümde mevcut bakabilirsin arkadaslık istedi yolluyorum özel albümüme de bak :)
benim 3. ameliyatımdı ilk 2 ameliyatımı baska bi doktora oldum. suan çok memnunum sağolsun emre bey burun konusunda resmen sanatçı ve sağlam burun yapıyor gittikce güzellesen burunlar yapıyor
Böyle şeyleri duyunca dahada hevesleniyorum vakit biranönce geçsin istiyorum bu burunla yaşamam gereken bir yıl çok uzun geliotamam eve gdince pcden açıp bakıcam telden yapamıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet burun içinde de işlem yapıyor emre bey nefes yolunu açıyor varsa sinüsler etler temizleniyor vs.. çok normal zamanla açılır nefesiniz daha çok yeni :)
Biliyorum ama burun tıkanıklığı beni çok zorladı . Birazcık düzelme var ama hala çok iyi değil . Mesajınızdan sizin nefesiniz açıldı diye anlıyorum .
evet acıltı tam zamanını hatırlamıyorum ama 4 ayı geçti ameliyat olalı bayadır düzgün güzel nefes alıyorum ilk aylarda biraz sıkıntı yasadım nefes konusunda
tamam canım herseyin caresi var sabret sıkma canını zaman cabuk geciyor
Leyla ekin tamer köseye ameliyat olmayı düşünüyordum ama siz revizyon olmussunuz. Ilk doktorunuzda tamer kosemiydi onun ameliyatı sonucumu burnunuz da çökme oldu? ???hayır emre bey değil doktorum tamer köse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?