kızlarr alçım çıktıı yorumlarınızı bekliyorumm :)

alejandrolara

herkes rütbesini bilecek
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010
82
2
296
Ankara
canlarııımm bugün alçım çıktı:sm_cool: albüm yaptımm fotoğraflara bakıp buraya yorum yaparsanız çok sevinirimopuyorumnanaktan

Cok guzel cnm ben cok begendim gule gule kullan. Simdi bu kadar guzelse sislikler gittikten sonraki guzelligi dusunemiyorum:)) doktorun kimdi?

zeliha sen 17 ağostusta ameliyat olmuştun aradan zaman geçmiş morlukların şişliklerin kalmamıştır şimdi nasıl burnun halen memnun değil misin fotuların da yok bu yüzden yorumda yapamıyorum....bu arada kime yaptırmıştın...

canım çok doğal olmuş yapıldığı belli bile değil estetik olanların çoğu dikkat edersen hep yandan çekilmiş fotuları var bu formda yer alan bir kaç arkadaşımızda olduğu gibi seninde önden çekilmiş burnun gayet doğal ve güzel.darısı başıma

ÇOOK TEŞEKKÜRLER doktorum Yrd.doç.dr serhaN tuncerdi gazi hastanesinde.serhat tuncerle karıştırmayın kızzlar
bant takmadı masajda vermedii.yanlar biraz şiş ama öyle abartı bi şişlikk yookk

Ama bende ameliyat oldum, doğru. Benim çoooook şişti ve halen şiş. Morluklarım geçti ama.Alejandrolara nın resimlerini görünce şaşırdım zaten, hiç şişmemiş. Şişlikler olduğu sürecede benim bu burnu beğenmem pek mümkün değil.. Doktorumda zaten şişlikler inmeden burnunun şekli hakkında bi şey söyleyemeyiz dedi. Burnun tam oturmali ki bi kesin şey söyleyelim dedi. Belkide cildim benim biraz kötü ve şişlikler geçmedi bi türlü. Ankarada tanınmamış bi doktora oldum ben. Bu forumda adı geçen ünlü bi doktor değil zaten. Neyse çok uzattım. Alejandrolara kızcak bana((((((((((((((((((Sayfası doldu kızın:))))))))))))))))

resimlerini de yorum yaptım buraya da yazayım .harika olmuş. yüzüne çok yakışmış. güle güle kullan.

çok yakışmış canım çok sevimli bi burun olmuş ben kendi halimi düşünüyorum da alçılar çıktıktan sonra aman allahımm:roflol: seninkinin maşallahı var valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…