Gelinlik Modelleri KIZLARR BU NASIL FİKİRLERİNİZİ SOYLERMISINIZ?

BU GELİNLİK HAKKINDA FİKRİNİZİ ALABİLİRMİYİM ?

• .

OY: 0 0,0%
  • .

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0

gulsimsek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2015
23
5
1
37
BENDE İNCELLE BELLİ 1.60 BOYUNDAYIM. SIZCE NASIL OLUR ?

Eklentiler

• ayşegül.webp
    ayşegül.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 538
benim tarzım değil ama güzel gibi..başka modeller de bakabilirsin

Etek tarafında kullanılan kumaş gelinliklerde en pahalı kumaşlardan biri ve bence çok sade ve şık görünüyor..
Gönlüne göre olsun canım
öylemii artık onu da damat düşünsün hehehe :) Allah razı olsun.daha var düğüne bunu eskıden ıstıyordum bıraz baktım döndüm dolaştım yıne buna geldim.zayıf ve yoksunu oldugum için prenses model içinde kaybolurum dıye düşünüyorum

öylemii artık onu da damat düşünsün hehehe :) Allah razı olsun.daha var düğüne bunu eskıden ıstıyordum bıraz baktım döndüm dolaştım yıne buna geldim.zayıf ve yoksunu oldugum için prenses model içinde kaybolurum dıye düşünüyorum

Karar verdiysen sürekli bakma araştırma sakın çok kafa karışıyor sonra kendini istemediğin bir gelinliğin içinde bulursun..
Karar verdiysen hayırlı olsun şimdiden..
Yaz gelini olacaksan o saç modeli de güzel..
Bir arkadaşım yaptırmıştı bak bu saçı ben çok çok beğenmiştim ama onun yüzüne de iyi gitmişti..
Fikir olur diye atıyorum..
Arkadaşımın kendisi..

423128_194061087368390_183381405103025_328343_1219494783_n.webp

Karar verdiysen sürekli bakma araştırma sakın çok kafa karışıyor sonra kendini istemediğin bir gelinliğin içinde bulursun..
Karar verdiysen hayırlı olsun şimdiden..
Yaz gelini olacaksan o saç modeli de güzel..
Bir arkadaşım yaptırmıştı bak bu saçı ben çok çok beğenmiştim ama onun yüzüne de iyi gitmişti..
Fikir olur diye atıyorum..
Arkadaşımın kendisi..

Eki Görüntüle 1712492
evet yaz diye karar verdik bakalım. arkadaşın da cok hoşmus Rabbim bir ömür mutluluk nasip etsin inşallah.cok sade diye biraz eleştiri aldım yakınlarım dan ama ben sadece ve şık lık yanlısıyım:)

evet yaz diye karar verdik bakalım. arkadaşın da cok hoşmus Rabbim bir ömür mutluluk nasip etsin inşallah.cok sade diye biraz eleştiri aldım yakınlarım dan ama ben sadece ve şık lık yanlısıyım:)

Teşekkür ederim...
Farklı bir gelin ol sen de..
Bilmiyorum hazır mı alacaksın diktirecek misin..
Diktireceksen o kumaşı iyi incele kalitelisi olmazsa böyle resimdeki gibi güzel durmaz..
O kumaşın özelliği zaten böyle sade ama güzel durması..

Çok aşırı sade buluyorlarsa istersen eteğini üzerine ufak serpmeler yapılabilir ama o kumaş kendini göstermez pek o zaman.
Hakkında en hayırlısı en güzeli nasılsa öyle olsun..

Senin bu etekteki kumaş ziberlin - mikado ya da satenin diğer türlerinden biri..
Bunu okuyarak nasıl bir duruş istiyorsan ona göre seç..
Ziberlin-mikado nun sade ama iddialı bir duruşu var gerçekten..

Senin bu etekteki kumaş ziberlin - mikado ya da satenin diğer türlerinden biri..
Bunu okuyarak nasıl bir duruş istiyorsan ona göre seç..
Ziberlin-mikado nun sade ama iddialı bir duruşu var gerçekten..
o yazıya gore bana Ziberlin ve Mikado: gıder sanırım :)

Bu gelinliğin eteğinin hep kırışma olasılığı var bir de minnacık bir lekeyi bile gösteriyor dikenler giydirenler eldivenle takıyormuş bir gelinlik terzisi demişti
Ama üstü çok klasik etek güzelde

Back
X