Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BENDE İNCELLE BELLİ 1.60 BOYUNDAYIM. SIZCE NASIL OLUR ?
inşallah bunu istiyorum bakalım :)Çok asil çok güzel görünüyor..
Sen istediğin gelinliği giy sen kendini çok iyi hisset içinde ki düğününde çok huzurlu ol keyfine bak..
inşallah bunu istiyorum bakalım :)
öylemii artık onu da damat düşünsün hehehe :) Allah razı olsun.daha var düğüne bunu eskıden ıstıyordum bıraz baktım döndüm dolaştım yıne buna geldim.zayıf ve yoksunu oldugum için prenses model içinde kaybolurum dıye düşünüyorumEtek tarafında kullanılan kumaş gelinliklerde en pahalı kumaşlardan biri ve bence çok sade ve şık görünüyor..
Gönlüne göre olsun canım
böyle bir sac modelı ıleBENDE İNCELLE BELLİ 1.60 BOYUNDAYIM. SIZCE NASIL OLUR ?
öylemii artık onu da damat düşünsün hehehe :) Allah razı olsun.daha var düğüne bunu eskıden ıstıyordum bıraz baktım döndüm dolaştım yıne buna geldim.zayıf ve yoksunu oldugum için prenses model içinde kaybolurum dıye düşünüyorum
evet yaz diye karar verdik bakalım. arkadaşın da cok hoşmus Rabbim bir ömür mutluluk nasip etsin inşallah.cok sade diye biraz eleştiri aldım yakınlarım dan ama ben sadece ve şık lık yanlısıyım:)Karar verdiysen sürekli bakma araştırma sakın çok kafa karışıyor sonra kendini istemediğin bir gelinliğin içinde bulursun..
Karar verdiysen hayırlı olsun şimdiden..
Yaz gelini olacaksan o saç modeli de güzel..
Bir arkadaşım yaptırmıştı bak bu saçı ben çok çok beğenmiştim ama onun yüzüne de iyi gitmişti..
Fikir olur diye atıyorum..
Arkadaşımın kendisi..
Eki Görüntüle 1712492
evet yaz diye karar verdik bakalım. arkadaşın da cok hoşmus Rabbim bir ömür mutluluk nasip etsin inşallah.cok sade diye biraz eleştiri aldım yakınlarım dan ama ben sadece ve şık lık yanlısıyım:)
o yazıya gore bana Ziberlin ve Mikado: gıder sanırım :)Senin bu etekteki kumaş ziberlin - mikado ya da satenin diğer türlerinden biri..
Bunu okuyarak nasıl bir duruş istiyorsan ona göre seç..
Ziberlin-mikado nun sade ama iddialı bir duruşu var gerçekten..
o yazıya gore bana Ziberlin ve Mikado: gıder sanırım :)
Allah razı olsun hepimizin inşallah.Bana da öyle geldi..
Güzel günler ve güzel bir ömür senin olsun inşallah..
cok tşk ederım beğenilmesine cok mutlu oldum :)Çok asil bir gelinlik.
Saçınızı sapsade yaptırın ki duvak ön plana çıksın, maşa lüle topuz saçmalığına girmeyin
Mutlulukla giymenizi dilerim