Kizlarr buraya dogru bi bakin hele

Sisimel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
609
13
26
Adana
Demin eski konuma yazdim, biraz karisik oldu o konu galiba fikir veren olmadi. Suan bir fikire ihtiyacim var.

Kisa bir donemde biriyle tanistim.

Biraz once dediki, bir kizda aradigim ozelikler sende, yani hislerim oyle diyor. Bende olabilir dedim.
Oda olabilir derken tek taraflimi?
Bende dedim nedememi bekliyorsun ki kisa bir surede tanistik. Hislerin icin cabuk dglmi dedim. Oda tamam sisimel neyse dedi. Bir beklentim yok dedi. Bende tamam ozmn ben uyuyayim dedim.

Hem adim atmis oldu sonra geri cekildi. Neyapmaya calisiyor simdi? Napmam lazim sizce fikirr :(

Nediyebilirdim ki.. Erkek bu sonucta diyorum. Fazla hislerimi belli etirmim dedim daha erken dedim.. 2 hafta oldu tanisali

canim 2 hafta cok kisa degil soyle degil eger gorusme imkaniniz cok oldu ise...sende aradigin ozellikler onda warmi yok mu etkilendin mi etkilenmedin mi anlamis olmalisin ...hani deriz yaaa uff cok etkilendim kalbim carpio bu adam tam benlik....anladigim kadari ile sende bunlar olmamis olsa biraz daha samimi konusurdun.....o da cekindi demek ki senden bi iisaret alamayinca hemen konuyu kapatmak istedi....tek tarafli mi dedigine gore duygulari olusmus sana karsi ki sende neler oluor merak etmis.....eger ki sende dedgin gibi erkektir bisi demiyim hemen die sustusan baska bir diyologta daha ilimli yaklas hem senin de cekindigini ama bos olmadogini anlar hemde kendi icindekileri belki ifadde eder....

lafı ağzına tıkarsanız geri adım atar tabi

canim 2 hafta cok kisa degil soyle degil eger gorusme imkaniniz cok oldu ise...sende aradigin ozellikler onda warmi yok mu etkilendin mi etkilenmedin mi anlamis olmalisin ...hani deriz yaaa uff cok etkilendim kalbim carpio bu adam tam benlik....anladigim kadari ile sende bunlar olmamis olsa biraz daha samimi konusurdun.....o da cekindi demek ki senden bi iisaret alamayinca hemen konuyu kapatmak istedi....tek tarafli mi dedigine gore duygulari olusmus sana karsi ki sende neler oluor merak etmis.....eger ki sende dedgin gibi erkektir bisi demiyim hemen die sustusan baska bir diyologta daha ilimli yaklas hem senin de cekindigini ama bos olmadogini anlar hemde kendi icindekileri belki ifadde eder....

2 sefer bulusabildik.. 2 haftanin icinden.
Cok Durgun geciyor boyle nasil diyeyim.. Cok sakin biri ondanmi ki acaba? Bende sakin sessizim.
Boyle kalbim carpmadi, ama zamanla carpa bilir. Bu ona bagli ki zaten.
O bir erkek sonucta daha heycan gecmesini saglamasi lazim. Mesala cevrim ici olur ve gec yazar. Boyle sanki baskalariyla mesgul gibi.. Anliyadim gittii

Cok Durgun geciyor boyle nasil diyeyim.. Cok sakin biri ondanmi ki acaba? Bende sakin sessizim.
O bir erkek sonucta daha heycan gecmesini saglamasi lazim. Mesala cevrim ici olur ve gec yazar. Boyle sanki baskalariyla mesgul gibi.. Anliyadim gittii

bak ne guzel ifade eduosun canim bunu onunlada paylas bence....yani gecen bana duygularindan bahsetmeye calistin fakat bana olan ilgin biraz farkli gelio bana tamam 7..24 ilgilen demiorum fakat ....dieee basla yani....en azindan eger gerxekten senle ilgili planlari warsa yesil isik yakmis olursun....ama tabi bolee ustunden konus ki ilgiye muhtac gibi gozukme....ayy zor isler wallaaa...

ona bakarsan sürekli her dk ilgilenen ama başkasına mavi boncuk atan erkeklerde var
birazda yapısal olarak bizim kadar meraklı ve hızlı değil erkekler işlerine gelirse böyle oluyorlar
bence bi tepki vermelisin olumlu yada olumsuz hemen sevgili olmak zorunda da değilsin ki
tanımaya çalış ama yanında heyecanlı yada huzurlu hissetmiyorsan sıkıntı
bi ilişkide önemli olan sana davranışı onuda zamanla görürsün ancak

Canım zamanla çarpabilir diye düşünme..İlk andan çarpmıyosa dahada çarpmaz bence.Erkeklerin huyu zaten hemen tanışır tanışmaz işte aradığım kişi diyebiliyolar ama 2gün sonra çok farklı davaranabiliyolar.:50:

Tabiki iki haftada bütün aradigi özellikleri görmüs olmasi
Cok sacma yani.
Ama sonucta güzel bisey söylemis sana "olabilir", ee afferinmi istiyosun gibi
Bisey olmus. :1:

Back
X