canım nasıl geçti kontrolün herşey yolundamıymış umarım öyledir?neler yapman gerektiğini yada ne yiyip içmemen gerektiğini söyledimi?bide özel olucak ama ilişki serbestmi?
Mrb tutkum. C tesi kontrolümüze gittik çok şükür bebişlerim iyi. iki tane olduğu için bana ikili test yapamadılar: çünkü o hormon seviyelerine bakılarak yapılan bir test miş iki tane olunca olmuyormuş. Ultrasonla ense kalınlığı ölçüldü çok şükür çok normal ve bebeklerde çok normal boyutlarda 12+2idi o gün 7.5 cm boyundaydılar. Çok endişeleniyorum ben bir şey oldumu diye ama çok şükür iyiler. Beslenme konusunda artık bazı kurallar başladı haftada 2 gün kırmızı et haftada 1 gün balık haftada 1 gün tavuk en azından yenmeli hatta her gün 50-80 gr lık porsiyonlarla 1 öğünde alınmalı balık 100 gr. yumurta 1 gün ara ile yenicek süt günde en az 2 bardak tüketilicek her sabah beyaz peynir ve öğle akşam yemeklerinde yoğurt yada ayran az ama sık aralıklarla yenicek 6 öğün mutlaka ara öğün yapılması gerekiyor. İlişki konusundan bundan sonra serbest dedi ve hatta aile birliği için olmasında fayda var çünkü insanlar alışıyor doğumdan sonrada karı koca ilişkisine uzak bakıyorlar dedi. Ama ben korkuyorum bebeklerime zarar gelir diye.