kızlarr dinleyinn nolurr:((

damlaademirkol

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
79
0
286
İstanbul
merhaba arkadaşlar, yeni doğum yatım 1,5 aylık bir kızım var.. eşimle sudan sebep olmayan bir nedenle tartıştık hatta şölee sölimm mevlüt şekeri yüzünden, çok komik değil mi?? annesinin dolduruşuna geldi belki de ama çözülmeyecek şey değildi.. ama noldu biliyo musunuz, çocuğuma mama yedirirken yani bebeğim kucağımdayken üzerime atladı ve beni evire çevire dövdü.. o yatırmış beni döverken bende kendimi savundum haliyle böylece yüzünde tırmıklar meydana geldi.. ve ben elimden kurtulur kurtulmaz polisi aradım hemen geldiler, şikayetçi oldum ve sabaha kadar nezarette tuttular.. psikolojim çok kötü durumda, dayak olayı ilk kez olmadı hamileyken de boğazımdan tutup havaya kaldırmıştı.. demem o ki, çevremde ki insanlar buna eşimin ailesi de dahil teker teker üzerime gelmeye başladı polis çağırıp, şikayetçi oldum diye.. niye kayınvalidemi kayınbabamı arayıp çağırmamışım da, neden polis çağırmışım diye, haklıyken haksız konuma düşmüşüm kızlar.. ve bu laflar beni daha çok yıpratıyo, size soruyorum gerçekten de söyledikleri gibi mi yapmalıydım, pişman mıyım değilim ama yıprandım, üzüldüm, mahvoldum (

Geçmiş olsun.
Boşamayacaksan polise haber vermeseydin.Darp raporu alsaydın.
Şimdi daha kötü olacak herşey.
Kocana nezarete attırdın da adam akıllanacak mı sanıyorsun.Artık daha da bilenecek sana.

İyi yapmışsınız.
Yoksa bu iş hep böyle devam edebilirdi.
Evlilik devam edecekse haddini bilsin.
Yoksa sonucun ne olduğun görecek.
Aileniz ne diyor bu konuda

en iyisini yapmışın cnm nerden bilicen kayınvalidenin oğlunu tutmıcağını oğluna hak vermiceğini ilk olsa ewet belki öle olurdu ilk değilmiş bence hiç üzülme neyse cezası çeksin mevlüt şekeri bahane olmuş.

söyledikleriniz şakamı gerçekmi daha 1 yıllık evlisiniz vede çocuğunuz olmuş eşinizle acayip kavga etmişsiniz birbirinizi darp edip karakolluk olmanız çok kötü ya şiddet erken başlamış ne oluyor insanlara böyle

Geçmiş olsun.
Boşamayacaksan polise haber vermeseydin.Darp raporu alsaydın.
Şimdi daha kötü olacak herşey.
Kocana nezarete attırdın da adam akıllanacak mı sanıyorsun.Artık daha da bilenecek sana.

arkadaşım tabi ki boşanacağımm zaten bunu uzun zamandır düşünüyorum.. bana yaşatmadığı kalmadı hamileyken gözümün yaşı durmadı, aldatmaya kadar vardı iş.. sanırım benim sorumu anlamadınn

Lohusa halinde.. yarabbim..

Ya allah askina ablam kusura bakmada ne isin var senin o evde bunun hic bi bahanesi yoktur yok seviyorum yok su yok bu

hamileylken dayak yemissin gene oturmussn oturdugun yerde.

O kizini yetistir buyut kocasinin elinde dayak yesin yesin dursun o zaman baska ne icin kiz yetistirilir.

Lutfen. KENDİNİZE BUNU YAPMAYİN..

bu adam hayvan mı? kucağında çocuğun varken üzerine atladığına göre insan olmadığı kesin.
polise haber vermekle en iyisini yapmışsın. şimdi ne yapmayı düşünüyorsun?

Eğer kayınvalide ve kayınpederiniz sizi koruyan insanlarsa evet onlardan destek alabilirdiniz ama yangına körükle gideceklerse doğru olanı yapmışsınız.En azından eşiniz de böyle bi durumda susup yutmyacağınızı veya bu dayakların çok normalmiş gibi devam edemeyeceğini anlamış olur !

daha 1 yıllık evliyiz şaka gibi yaşamadığım kalmadı, aldatma, hakaret, küfür, ve en sonunda dayak.. ama gerçekten hata bende ilk hatasında boşanmalıydım biliyodum akıllanmayacağını bu evliliğin olmayacağını

Çok geçmiş olsun.
Allah bebeğinizi huzurlu bir ortamda yetiştirmeyi nasip etsin.

Lisans mezunusunuz,iyi bir işiniz var ve büyük bir şehirde yaşıyorsunuz.Yani koca dayağına katlanmak zorunda değilsiniz.Ancak sizi hamileyken bile döven bir eşiniz var maalesef.

Şimdi aile büyükleri ve çevreniz neden siz polise söyledinizde bu olay duyuldu diye mi üzülüyorlar?
K.v,k,p eyvahlar olsun biz nasıl bir evlat yetiştirmişiz karısını dövüyor vah vah vah...diyeceklerine size niye polisi aradın mı diyorlar?

Sizde onlara şöyle söyleyebilirsiniz"Bu ilk olmadı ben sizlerin bu konuda benim tarafımı tutup oğlunuza sert çıkacağınızdan emin olamadığım için aramadım.Üstelik canımı kurtarmam gerekiyordu sizler gelene kadar belki ölecektim dayaktan yada çocuğum zarar görecekti" ...

Ama eğer aile büyükleriniz bu durumda hemen gelecek olaya müdahale edip sizi korumaya alacak kadar olgun insanlarsa ama siz herkes duysun diye polisi aradıysanız tabii hata etmişsiniz.

Yok anladım ben seni. Boşanmazsan olabilecekleri yazdım sadece.
Arkadaşların da dediği gibi polis yerine önce kv ye filan gitseydin oğlunu savunurdu tabi.Mevlüt konusunda dolduruşa getiren de o değil mi zaten.
Hakkında hayırlısı olsun.Geçmiş olsun tekrar.

adamın karakolda aklı başına gelmiştir belki ama kötü durum

aklı başına gelceğini hiç sanmıyorum, çünkü bileniyomuş duyduğuma göre kaynanamda dün üzerime saldırdı niye polise gitmişim diye geçinmeye gönlüm yokmuş falan filan da, geçinmeye gönlü olmayan o kadar şeyi affeder mi.. bu kadar şeyi ben çektim, yine suçlu ben oldum

nasıl yaa gözümde canlanmadı
ayrıca kv kp'i niye çağırıyosun velev ki aile büyükleri çağırılacak neden kendi aileni çağırmıyosunda onun ailesini çağıracakmışsın birleşip dövsünler diye mi

Eğer ki bu evliliğe devam etmeyecekseniz, polisleri çağırmakla çok iyi yapmışsınız ama devam etmeyi düşünüyorsanız. Allah şimdiden kolaylık versin...

teşekkür ediyorum canım çok saoll.. belki sahip çıkarlardı, korurlardı ama tabi sadece o an.. sonra yine araya girmeler yine barıştırmalar, ağlamalar, sızlamalar, bayılmalar olcaktı bende dayanamayacaktım bugüne kadar hep böyle oldu zaten.. bana kalsa ilk hatasında boşayıp yoluma devam edecektim ama tuttular.. işte taşıma suyuyla değirmende dönmüyor maalesef.. polis konusuna gelince tabii ki herkes duysun diye aramadım kim böyle bişi yapar ki kendini reklam eder, benim içinde kolay değilki gün boyu karakol hastane vs..

aileni çağır konuyu anlat ve bir an önce o adamı da ailesini sal gitsin ilerde bunlar seni kimseye çaktırmadan öldürüp kendi kendine öldü yada intihar süsü bile verebilirler ne demek kaynananın dediği aramızda halledelim polise girme en iyisini yapmışsın

bence en doğrusunu yapmışsın polisi arayarak
seni öldüredebilir bu psikolojide ki bir adam..
nezarethanede kalınca belki aklı başına gelirde bir daha kendini böylesine kaybetmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…