- 17 Kasım 2011
- 6.645
- 547
- 148
- Konu Sahibi damlaademirkol
-
Allahım yardımıcım olsun kızlar, hala bu evdeyim maalesef gidecek yerimiz yok annemde bizimle birlikte yaşıyodu dolayısıyla annemin gidebilceği bi evi de yok( darp raporu aldım, şikayetçi oldum, üzerimizde akrabası oturuyodu kadın bu zaman kadar hep benden taraftı dün 180 derece değişti haksız olan benmişim polisi çağırmayacakmışım.. tabiki kimin ne dediği önemli değil ama vicdanen beni rahatsız ediyo bu konuşmalar ve bu drumdayken yani hassas bi dönemdeyken bölee konuşmaların olması hiç hoş olmuyo, zaten bozuk olan psikolojimi daha beter yapmaya yetiyo
babası eşliğinde geldi eşyalarını topladı gitti.. giderken kızıyla vedalaşması çok koydu keşke böyle olmasaydı, pişman değilim ama daha güzel bitebilirdi keşke el kaldırmasaydı, keşke bana vururken bunları düşünseydi, keşke birazcık insan olsaydı.. bu evliliğin bitmesi şaşırtmadı ama medenice ayrılmak varken böylesi kötü oldu.. üzüldüm, yıkıldım ama yapacak hiç bişeyim yok artık, herkes yaptığı hatanın bedelini ödemek zorunda
babası eşliğinde geldi eşyalarını topladı gitti.. giderken kızıyla vedalaşması çok koydu keşke böyle olmasaydı, pişman değilim ama daha güzel bitebilirdi keşke el kaldırmasaydı, keşke bana vururken bunları düşünseydi, keşke birazcık insan olsaydı.. bu evliliğin bitmesi şaşırtmadı ama medenice ayrılmak varken böylesi kötü oldu.. üzüldüm, yıkıldım ama yapacak hiç bişeyim yok artık, herkes yaptığı hatanın bedelini ödemek zorunda
annende yanınızda nasıl oldu peki bu şiddet olayı anlamış değilim ne dedi peki annen?
gittimi yani kurtuldun işte tamam daha alma eve hazır gitmişken aç davanı
afedersen bunlar hep tekrarlanır sen canını yolda bulmadın daha 1 yıl ayıp ya
valla ona sölencek çok laf varda işte...
annem yaşlı ve kalp hastası bizi ayırayım derken, az daha kalbi tutacaktı.. gitmesine gitti o çok sevdiği ailesinin yanına.. affetmeyi düşünmüyorum en başında affettiğim için olaylar bu duruma geldi zaten ama kızım babasız büyürken alışabilcek mi bu duruma?? beni tedirgin eden tek şey bu
Erkekleri anlamiyorum cidden
Ya ben ban yemek istemiyorum ama ne bicim yorumlar bunlar yaaaaaaaa
yahu el insaf "polise gitmeseydin" "bosanmicaksan polise haber vermeseydin"
ne demek ?!!
nasil ornek oluyorsunuz?
polis ne icin var? dayak bir suc degilmi?
kucaginda el kadar bebeyle dayak yiyen bir kadini cok guzel yonlendiriyorsunuz BRAVO!
BOSANMASA BILE POLISE HABER VERECEK ! kocalar karilarinin babalarinin oglu degil
EVIRE CEVIRE DÖVDÜ DIYOR!!!
neden turk toplumunda bu kadar arabeskci psikopat var belli zaten
el ne der lafiyla nice cocuklara sahit oldu kadinin hayvan gibi ayaklar altina alinmasina kocalari tarafindan !
cocugunuzadami dersiniz yarin bir gun polisi arama diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?