kızlarr dinleyinn nolurr:((

vicdanen rahatsız mı ediyor? bence onlar senin hala boşanacağını idrak edememişler eğer boşanmayacak olsaydn bizde keşke çağırmasaydın derdik ama sen can havliyle kendini korumuşsun sakın ama sakın pişman olma...

niye hep eziyet çeken kadınlar düşsün o da nezarethaneye yetmez ki bu bile şu yaşattıklarına... senin kendini böyle bir adamdan korumak en büyük hakkın o dayağı yiyen üst komşunmuymuş acaba?

gerçekten erkek milleti kafayı yemiş durumda...
bu nasıl bir vicdandır ki bebeğinin karnını doyururken bile gözü dönmüş vaziyette şiddet uygular yuhhh artık..
çok geçmiş olsun...

Eğer ki kesin boşanma kararı aldıysanız ve lisans mezunu iseniz bence annenizle küçük bir eve çıkın, iş bulun anneniz çocuğa bakar siz de çalışın.

Zor olmaz mı ? Olur ama işkence ve ıstıraptan iyidir!

Allah yardımcınız olsun, kendini de kadın döverek erkek zanneden karaktersizlere de akıl fikir versin.

Tabi ki bizim hepimize laf söylemek çok kolay. Yaşayan sizsiniz. Ama bizim de üzülüp fikir üretmekten başka bir şey gelmiyor elimizden maalesef

babası eşliğinde geldi eşyalarını topladı gitti.. giderken kızıyla vedalaşması çok koydu keşke böyle olmasaydı, pişman değilim ama daha güzel bitebilirdi keşke el kaldırmasaydı, keşke bana vururken bunları düşünseydi, keşke birazcık insan olsaydı.. bu evliliğin bitmesi şaşırtmadı ama medenice ayrılmak varken böylesi kötü oldu.. üzüldüm, yıkıldım ama yapacak hiç bişeyim yok artık, herkes yaptığı hatanın bedelini ödemek zorunda

Polis çağırmakla iyi yapmışsın, çünkü bu ilk şiddeti değilmiş baksana, hamileykende şiddet uygulamış.

O sana üzülmedi, sende ona acıma, acıdıkça acınacak duruma düşüyor insan.

Sen keşke diyene kadar o keşke desin.

Adam olup, adam gibi davransaydı kızıyla vedalaşmasına gerek kalmazdı.
Hiç vicdan yapma , kurtulduğun için sevin bence.
Bundan sonrası için herşey huzrlu ve güzel olur umarım.

annende yanınızda nasıl oldu peki bu şiddet olayı anlamış değilim ne dedi peki annen?

gittimi yani kurtuldun işte tamam daha alma eve hazır gitmişken aç davanı

afedersen bunlar hep tekrarlanır sen canını yolda bulmadın daha 1 yıl ayıp ya

valla ona sölencek çok laf varda işte...

annem yaşlı ve kalp hastası bizi ayırayım derken, az daha kalbi tutacaktı.. gitmesine gitti o çok sevdiği ailesinin yanına.. affetmeyi düşünmüyorum en başında affettiğim için olaylar bu duruma geldi zaten ama kızım babasız büyürken alışabilcek mi bu duruma?? beni tedirgin eden tek şey bu

kızının babasının sana yaptıklarını görerek büyümesindense ona uzak olarak büyümesi daha iyi bence canım.

işlemlere başlayacak mısın? yani bir süre sonra seni o evde rahatsız etmeye başlayacaktır o sebeple soruyorum.

inanamadım ilerisini okuyunca nasıl kıyar ya...zaten hassasım ağlattınız beni.bunlar adam mı şimdi?geri zekalı.lütfen katlanma bu duruma.diğerleri zaten insafsızmış onca şey olmuş takıldıkları yer orası mıymış

canım k.bakam gerizekalı lafı düşüncemdeydi yazmışım yine de böyle dememi istememiş olabilirsin çocuğumun babası diye. k.bakma. kızma bana..

Elbette ki dayağa razı olmayacaksınız. Neden annesini, babasını çağıracakmışsınız ki? En iyisini yapmışsınız ancak bu evliliğe bu adam tedavi olmadan devam etmeyin derim.

emin ol çocuğun bu psikolojide daha kötü olur anne babanın

çocuğun yanında kavga etmesi hiç hoş değil o çocuğun bi geleceği var okulu var vs.

kötü psikoljiyle hayatta başarılı olamaz sen iyi bir anne olarak çocuğunun yanında

olup o babadan kurtulun bence sen kocanı da seviyosun heee sevgi olmasa çokdan

biterdi bence herşey

Çocuğu kucağındayken evire çevire döven adam anası babası gelince daha çok gaz alırdı

Erkeklerin böyle de pis huyu var maalesef

İyi yapmışsın bence hemen dava aç ve savcılığa başvur başına bir şey gelirse ondan bilinsin

bir çoğunun cesaret edemediği şeyi yapmışsın çok geçmiş olsun bundan sonra ne yapacağına karar vermelisin, bu insanla nasıl bir hayatı paylaşabilirsin ki?

Erkekleri anlamiyorum cidden

Bazen kadinlarida..

Evli degilim. Bosan bosanma diyemem tabikide konu sahibine ama bosanmicaksan neden polisi ariyorsun. Simdi bence hersey daha kotu olur. (hamileyken) esini doven erkekten ne beklenir...

Ya ben ban yemek istemiyorum ama ne bicim yorumlar bunlar yaaaaaaaa

yahu el insaf "polise gitmeseydin" "bosanmicaksan polise haber vermeseydin"

ne demek ?!!

nasil ornek oluyorsunuz?

polis ne icin var? dayak bir suc degilmi?

kucaginda el kadar bebeyle dayak yiyen bir kadini cok guzel yonlendiriyorsunuz BRAVO!

BOSANMASA BILE POLISE HABER VERECEK ! kocalar karilarinin babalarinin oglu degil

EVIRE CEVIRE DÖVDÜ DIYOR!!!

neden turk toplumunda bu kadar arabeskci psikopat var belli zaten

el ne der lafiyla nice cocuklara sahit oldu kadinin hayvan gibi ayaklar altina alinmasina kocalari tarafindan !

cocugunuzadami dersiniz yarin bir gun polisi arama diye

Tamamda simdi kocasi dovmeyecek mi? İyi mi oldu. Asil o adam piskopatmis. İlk dayakta gitseymis tepkisini koysaymis belki 2/3/4/... gelmezdi. Tabiki ezilmesin.
Biz burdan gaz verip polise git dicez ama evinde soguk ruzgarlar esicek olan konu sahibi. Biz mi sahip cikcaz onun evliligine. Yazik degil mi bebeginede...
Tabiki bi insan kendini savunmali. Polise de gider jandarmayada. Ama iste dedigim gibi bence daha kotu olucak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…