kızlarr dinleyinn nolurr:((

keşke bebek içinde acele etmeseydin 13 aylık evlisin evliliğinin 3.ayında falan hamile kaldın sanırım, flört döneminiz nasıldı prensten canavaramı dönüştü bu adam yoksa hep öküzdüde sen değişir mi dedin

evlilik tamamen benim hatamdı, tanımadan evlendik birbirimizi.. ailesi herşeyi acele ettirdiler, öyle ki ben yurt dışındayken kimseye sormadan gidip salon tutacak kadar acele ettiler

Hayatım kendi aileni ve eşinin ailesini biraraya topla eşininde bulunduğu bu ortamda açıklama yap.Eğer eşim öfke kontrolü için psikolojik destek almazsa ben boşanacağım de.Bunu boşanmayı düşündüğün için söylüyorum.

Eğer şiddet olmasaydı eşini tatlı tatlı evlilik terapisine ikna et hatta kocacığım benim yardıma ihtiyacım var de önce sen git zaten danışman onuda çağırır falan derdim ama dayak atan koca bu yumuşaklığı haketmiyor.

Sen evladın için bir şans daha verebilirsin diye düşündüm ama öyle onun bunun ısrarı ile olmaz.Efendi gibi tedavi olsun.Eğer sizleri kaybetmek istemiyorsa.

öncelikle geçmiş olsun. Boşanmak dilde olduğu kadar yürekte kolay yaşanmıyor bilirim . ama şu var ki boşansanızda boşanmasanızda o an yapmanız gereken şeyi yapmışssınız. Kayınvalidenleri tanımam ama benimkiler gibiyse ben aldatıldım oğlunuz beni aldattı dediğim zaman sen iftira atıyosun benim oğluma dediler. kanıtım olduğu halde yaptılar bunu.Eğer öyleyse onları çağırmanda birşey ifade etmeyecekti.Suçlu yine sen olucaktın . Bence kimin ne dediğine bakma.Zor bir dönemdesin aklının ve kalbinin doğrusunu bul . Herşey hakkında hayırlı olsun.

hamileyken boğazından tutup havaya kaldırdı bebeğin kucağındayken üstüne atlayıp dövdü bi de aldattı.

sende polisi aradın diye tonla laf yedin öyle mi?

eşinin ailesi gelse nolacakmış can kurtaranmıymış onlar bide onlardan mı şiddet görecekmişsin?

sonuçta onların yetiştirdiği evlat bu iğrençlikleri yapan!!

Konu sahibine de gecmis olsun diyorum cok üzücü bu olaylar inanamıyorum hiç mı merhameti kalmamış
Sana olmasa bile yavrusuna da mı acımamış
Bir ömür boyle gitmez bosanmasaniz tekrar boyle olmayacağı ne malum? Evladın daha cok yıpranacak
Cok zor cok
Allah yardımcın olsun

dayağın bi kırılma noktası bi eşik olduğunu düşünüyorum ben, yani bi kere dövdü affettim bi daha el kaldırmadı diye bişey yok, duymadım görmedim, o eşik bi geçildim mi, adam haa ben bunu dövebiliyorum dedimi tamam o el artık inmez, bişeylere razı etmek için susuturmak için sindirmek için hatta cinsellik için sürekli dayak yer kadın, hele ki senin durumunda adam karakola düştü nezarete gitti falan anlattığın aile onu var ya öyle bi dolduruşa getirir öyle bi biler ki düşünemiyorum bile, şans verme bence bitir kes at, bebeği kucağındayken kadınının üstüne atlayan adam herşeyden önce insan olamaz

cnm bu ne böyle ya...
can güvenliğin yok senin o evde...
kendin ve bebeğin için bir an önce uzaklaş bu adamdan kurtul...
ailen destekçin mi arkandalar mı..
umarım öyledir o zaman herşey bi nebze daha kolay olur senin için...

Kardeşim;
Rabbim yar ve yardımcın olsun. hamileyken boğazına falan saldırmak bebek varken dövmek aldatmak vs...

polisi aramakla çokiyi etmişssin. ancak sorum şu? sen neyi dert ediyosun. boşanmak için nedenlerin var aile mutluluğun harab olmuşken. sen halen polisten önce onu mu arasaydım falan diyosun. kardeşim. adamda her b*k varmış afedersin. sen az bile yapmışsın. ayrıca boşanacağın zaman tüm haklarını al elinden geleni yap.

ama benim ayrıca bi sorum var. evlililik neden böyle oldu senin gerçekten hiç bi payın yok değil mi. çünkü kimse evliliğin böyle geçmesini istemez ne koca nede kadın. eğer sendende kaynaklanan bişiler varsa neden düzelmesin diye düşünmedim değil.

imzanda ki herşeyimm ile evleneli yazısınıda kaldır artık!

Son düzenleme:
en en doğrusunu yapmışssın... darp raporuda aldın mı?

birde eviniz kayınvalidenize yakın mı? yani o adam çıkınca eve geri dönmeyecek değil mi?

Canim cok gecmis olsun.bu insanlarda hic vicdan yokmu anlamiyorum.bence hata degil.cok dogru bisey yapmissin.polise haber vermekle.oglunu doldurup ustune salan aile.siz kavga ettiginizde ne kadar destek olurdu size acaba.yavrunqda Rabbim hayirli omurler versin.

Çok kötü bir durum Allah yardımcınız olsun.
Kucağınızda bebeğiniz varken artık sadece eş değil aynı zamanda çocuğunuzun annesi olmuşken nasıl oluyor da dayak atılabiliyor ya.Bu erkekleri anlamak gerçekten güç.
İnşallah nezarethane de aklı başına gelmiştir.Çok geçmiş olsun.

Arkadaşım aynı şehirde kimsen yok mu? Sakın o evde bu adamın geri dönmesini bekleme lütfen. Birilerinin yanına sığın.

Madem boşanacaksın,kim ne dediğinin önemi var mı? Sana yaşatılan mı önemli,onun nezarete düşmesi mi?Kimse kocasını keyfen polise bildirmez.Can havliyle daha farklı birşey de yapabilirdin.Umarım hala o evde değilsindir.

canım sen en doğrusunu yapmışsın, helal olsun sana.
ne kendi ailen ne onun ailesi bişeyler yapabilecek olsaydı ilk şiddet olayında yada seni mutsuz gördüklerinde yardımcı olurlardı.
bir kere şiddete meyili olan insan bir daha çok zor durulur.
eğer gücün varsa maddi anlamda, boşan. çocuğuna bakarsın ve maddi manevi tazminat davalarıda aç boşanmanın yanında, sonuna kadar savaş güçlü ol güçlü dur ki herkese karşı cesaret edemesin kimse sana zarar vermeye.
ve bence kendi iç sesin dışında kimseyi dinleme.

hem şiddet hem aldatma, evlilikte bu iki olaydan daha kötü ne olabilir ki.
çocuğun var boşanma diyenlere kulak asma, çocuğun böyle bir ortamda daha mutsuz olur.

Allah yardımcın olsun.

uzatma boşan...başka bir şey demiyorum.

Yok artık......

Allahım yardımıcım olsun kızlar, hala bu evdeyim maalesef gidecek yerimiz yok annemde bizimle birlikte yaşıyodu dolayısıyla annemin gidebilceği bi evi de yok ( darp raporu aldım, şikayetçi oldum, üzerimizde akrabası oturuyodu kadın bu zaman kadar hep benden taraftı dün 180 derece değişti haksız olan benmişim polisi çağırmayacakmışım.. tabiki kimin ne dediği önemli değil ama vicdanen beni rahatsız ediyo bu konuşmalar ve bu drumdayken yani hassas bi dönemdeyken bölee konuşmaların olması hiç hoş olmuyo, zaten bozuk olan psikolojimi daha beter yapmaya yetiyo

Kusurabakma canım eşin dolduruşa gelmemiş doğası hayvani.
İyiki aramışsın polisi
Sence bir ömür geçer mi bu insanlarla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…