- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
- Konu Sahibi damlaademirkol
-
keşke bebek içinde acele etmeseydin 13 aylık evlisin evliliğinin 3.ayında falan hamile kaldın sanırım, flört döneminiz nasıldı prensten canavaramı dönüştü bu adam yoksa hep öküzdüde sen değişir mi dedin
Erkekleri anlamiyorum cidden
Hayatım kendi aileni ve eşinin ailesini biraraya topla eşininde bulunduğu bu ortamda açıklama yap.Eğer eşim öfke kontrolü için psikolojik destek almazsa ben boşanacağım de.Bunu boşanmayı düşündüğün için söylüyorum.teşekkür ediyorum canım çok saoll.. belki sahip çıkarlardı, korurlardı ama tabi sadece o an.. sonra yine araya girmeler yine barıştırmalar, ağlamalar, sızlamalar, bayılmalar olcaktı bende dayanamayacaktım bugüne kadar hep böyle oldu zaten.. bana kalsa ilk hatasında boşayıp yoluma devam edecektim ama tuttular.. işte taşıma suyuyla değirmende dönmüyor maalesef.. polis konusuna gelince tabii ki herkes duysun diye aramadım kim böyle bişi yapar ki kendini reklam eder, benim içinde kolay değilki gün boyu karakol hastane vs..
merhaba arkadaşlar, yeni doğum yatım 1,5 aylık bir kızım var.. eşimle sudan sebep olmayan bir nedenle tartıştık hatta şölee sölimm mevlüt şekeri yüzünden, çok komik değil mi?? annesinin dolduruşuna geldi belki de ama çözülmeyecek şey değildi.. ama noldu biliyo musunuz, çocuğuma mama yedirirken yani bebeğim kucağımdayken üzerime atladı ve beni evire çevire dövdü.. o yatırmış beni döverken bende kendimi savundum haliyle böylece yüzünde tırmıklar meydana geldi.. ve ben elimden kurtulur kurtulmaz polisi aradım hemen geldiler, şikayetçi oldum ve sabaha kadar nezarette tuttular.. psikolojim çok kötü durumda, dayak olayı ilk kez olmadı hamileyken de boğazımdan tutup havaya kaldırmıştı.. demem o ki, çevremde ki insanlar buna eşimin ailesi de dahil teker teker üzerime gelmeye başladı polis çağırıp, şikayetçi oldum diye.. niye kayınvalidemi kayınbabamı arayıp çağırmamışım da, neden polis çağırmışım diye, haklıyken haksız konuma düşmüşüm kızlar.. ve bu laflar beni daha çok yıpratıyo, size soruyorum gerçekten de söyledikleri gibi mi yapmalıydım, pişman mıyım değilim ama yıprandım, üzüldüm, mahvoldum(
merhaba arkadaşlar, yeni doğum yatım 1,5 aylık bir kızım var.. eşimle sudan sebep olmayan bir nedenle tartıştık hatta şölee sölimm mevlüt şekeri yüzünden, çok komik değil mi?? annesinin dolduruşuna geldi belki de ama çözülmeyecek şey değildi.. ama noldu biliyo musunuz, çocuğuma mama yedirirken yani bebeğim kucağımdayken üzerime atladı ve beni evire çevire dövdü.. o yatırmış beni döverken bende kendimi savundum haliyle böylece yüzünde tırmıklar meydana geldi.. ve ben elimden kurtulur kurtulmaz polisi aradım hemen geldiler, şikayetçi oldum ve sabaha kadar nezarette tuttular.. psikolojim çok kötü durumda, dayak olayı ilk kez olmadı hamileyken de boğazımdan tutup havaya kaldırmıştı.. demem o ki, çevremde ki insanlar buna eşimin ailesi de dahil teker teker üzerime gelmeye başladı polis çağırıp, şikayetçi oldum diye.. niye kayınvalidemi kayınbabamı arayıp çağırmamışım da, neden polis çağırmışım diye, haklıyken haksız konuma düşmüşüm kızlar.. ve bu laflar beni daha çok yıpratıyo, size soruyorum gerçekten de söyledikleri gibi mi yapmalıydım, pişman mıyım değilim ama yıprandım, üzüldüm, mahvoldum(
aileni çağır konuyu anlat ve bir an önce o adamı da ailesini sal gitsin ilerde bunlar seni kimseye çaktırmadan öldürüp kendi kendine öldü yada intihar süsü bile verebilirler ne demek kaynananın dediği aramızda halledelim polise girme en iyisini yapmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?