- Konu Sahibi damlaademirkol
-
Tamamda simdi kocasi dovmeyecek mi? İyi mi oldu. Asil o adam piskopatmis. İlk dayakta gitseymis tepkisini koysaymis belki 2/3/4/... gelmezdi. Tabiki ezilmesin.
Biz burdan gaz verip polise git dicez ama evinde soguk ruzgarlar esicek olan konu sahibi. Biz mi sahip cikcaz onun evliligine. Yazik degil mi bebeginede...
Tabiki bi insan kendini savunmali. Polise de gider jandarmayada. Ama iste dedigim gibi bence daha kotu olucak..
kızının babasının sana yaptıklarını görerek büyümesindense ona uzak olarak büyümesi daha iyi bence canım.
işlemlere başlayacak mısın? yani bir süre sonra seni o evde rahatsız etmeye başlayacaktır o sebeple soruyorum.
canım k.bakam gerizekalı lafı düşüncemdeydi yazmışım yine de böyle dememi istememiş olabilirsin çocuğumun babası diye. k.bakma. kızma bana..
bu arada k/p giderken polis işi herşeyi bitirdi, hep boşancam diyodun şimdi git boşa pişman olursan bana gel diyo.. bu ne saçmalık bakar mısınız, bu adamımı çağırcaktım.. diyolar ki çocuğu o durumda canı yanıyo o yüzden söylüyo, benim annem anne değil miydi kızı gözlerinin önünde evire çevire dövülürken.. yok ben akşam sıcacık yatağımda yatmışımda o nezarette tahtanın üzerinde yatmışta falan filanda, offf çok bunaldımm çokk..
bu arada k/p giderken polis işi herşeyi bitirdi, hep boşancam diyodun şimdi git boşa pişman olursan bana gel diyo.. bu ne saçmalık bakar mısınız, bu adamımı çağırcaktım.. diyolar ki çocuğu o durumda canı yanıyo o yüzden söylüyo, benim annem anne değil miydi kızı gözlerinin önünde evire çevire dövülürken.. yok ben akşam sıcacık yatağımda yatmışımda o nezarette tahtanın üzerinde yatmışta falan filanda, offf çok bunaldımm çokk..
arkadaşım boşancamm bunu böyle bil.. senin demenle gitmedim polise zaten kendi isteğimle gittim.. lütfen yorum yaparken biraz dikkatli olun sizde ben gibi bayansınız ve sizinde başınıza gelebilir o yüzden yorum yaparken ölçün biçin tartın, yüz kere bin kere düşünün ondan sonra yazın bence..
Ne münasebet soguk rüzgarler esicekmis polise sikayet edince
sanki ask rüzgari esiyorduda keyfinden cagirdi polisi
hadi adamin gozu gormeyeydide bir tekmede bebege gelseydi yada panikle
yere dusurseydi kadincagiz?
kim odeyecekti vebalini?
hayir benimde var iki evladim biri bir yasinda digeri iki yasinda
bende esimle tartistim cocugumun yaninda bagirdik bir kac kez diye
vicdan azabindan geberdik!
el kadar gunahsiz kuran yapragi gibi temiz bebegin yaninda
damat diye kizini emanet eden annenin yaninda
dövecek kadar gozu donmusse o adami babasi danasi yola getirmez
kim ayiplamis konu sahibesini? hep kocasinin tarafi ve ezikligi kendine madalya etmis kisiler
suclamis kadini
akli selim vicdanli kim olursa olsun hak verir bu kadina
bir tokat atti demedi
evire cevire dovdu diyor bebegini besledigi an hemde!
konu sahibi bacim lutfen hep guclu ol
ve sikayetinden vazgecme
bosanirim diyip sonraki zamanlarda duygusallasip vazgecenler oldu
bilemicem sonuna kadar bu kararinda dururmusun
ailen sana destekcimi sen kendine guveniyormusun
caninin kiymeti varmi
bebegini korumak icin dik durup o adama boyun egmeyeceksin
simdi yine diyecekler "uzaktan konusmak kolay biz yardim etmeyecegiz ancak konusuruz diye"
hayir kolay degil uzaktan konusmak
sadece yureklendiririm iyi temennilerde bulunurum ve Allaha emanet ederim
en iyi karari vermesini bu durumlara gelmemesini isterim
canım çok çok saoll.. çok duygulandım, ağladım okurken.. ne diyebilirim ki, sözün bittiği yerdeyim..
rica ederim senin icin en iyisi neyse o olsun
nezarette tahtalarda yatmis yok yatak yorganmi vereceklerdi
eli cicek topladidami attilar iceriye
sana yanlis yaptin diyenler kimler?
ve annen bu durumu gordugunde sana destek verdimi
arkanda olurlarmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?