kızlarr dinleyinn nolurr:((

arkadaşım boşancamm bunu böyle bil.. senin demenle gitmedim polise zaten kendi isteğimle gittim.. lütfen yorum yaparken biraz dikkatli olun sizde ben gibi bayansınız ve sizinde başınıza gelebilir o yüzden yorum yaparken ölçün biçin tartın, yüz kere bin kere düşünün ondan sonra yazın bence..

suan ben işlemlere başlayamam maddi durumum iyi değil malum cocugun masraflarını da ben karşılamak zorundayım artık.. bu yüzden işe girmeden kılımı kıpırdatmam imkansız

Kanım dondu evire çevire dövdü yazınızı okuyunca.Şiddet varsa, aranızda sevgi saygı kalmamış.
Tek çözüm boşanmak sizin kararınız da bu yönde zaten hayırlısı olsun.Birde kaç ay önce
boğazınızı sıkmış şimdide dövmüş ve sizin imza alanınızda hala HERŞEYİM ile evleneli şu kadar
oldu yazısı duruyor onu bir zahmet kaldırıver oradan.Öyle bir insan hiçbirşeyin olmasın

bu arada k/p giderken polis işi herşeyi bitirdi, hep boşancam diyodun şimdi git boşa pişman olursan bana gel diyo.. bu ne saçmalık bakar mısınız, bu adamımı çağırcaktım.. diyolar ki çocuğu o durumda canı yanıyo o yüzden söylüyo, benim annem anne değil miydi kızı gözlerinin önünde evire çevire dövülürken.. yok ben akşam sıcacık yatağımda yatmışımda o nezarette tahtanın üzerinde yatmışta falan filanda, offf çok bunaldımm çokk..

Hay agzina saglik. Senin anan senin dayak yemeni gordu ya o yasli basli kadin aci cekmiyor mu?
En iyisini yapmssin arkadasim. Sana vururken iyi miydi. Adam olsun once. Babaliktan once insan olsaymis tum bublar olmazdi. Yazik ailesine de yuh wtme bulma dunyasi unutmasinlar.

beter olsun tahtada yatmayı bile hak etmez kadına hele hele bir anneye el kaldıran

Haklıyken haksız duruma düştüm diyorsun ya, bence az bile yapmışsın
Şiddete karşıyım kadına şiddet uygulayana daha da karşıyım
ama hamile bir kadına ve yeni doğum yapmış bir kadına bunu yapan babam olsa aynı cezayı çekmesini isterdim.
Belki onun da anladığı dil odur.

Hem de basit bir nedenden tartışmışsınız...
Şiddetin hiç bir bahanesi olamaz ya o da ayrı...

Eşim polis olduğu halde böyle birşey yapsa affetmem aynı şikayeti yapar,
tüm arkadaşlarına da rezil ederdim.
Haklıyken bi de haksız olacakmışız...
Ya dayak atanların haksızlığı...
Kimse görmüyor bunu malesef... :44:

arkadaşım sen niye haksız duruma düşcekmişsin sen milleti hiççç duyma onlar konuşur tabi kendi oğullarını başka nasıl haklı çıkarcaklar hepsi ball gibi de biliyo onun suçlu olduğunu,senin yerinde olan kendi kızları olsaydı dünyayı damadın başına yıkarlardı , dediğin gibi boşanmakta kararlıysan en doğrusunu yapmışsın... rezillik flan yok senin açından, kocanın rezilliği ve ayıbı o. tabii ki de hakkını arayacaksın.. ohh ne ala yap et sonra hatalarının üstünü kapatsın dövdüğün kadın.. hangi dünyada yaşıyo bunlar acaba?

bu ne demek şimdi?

Tabi ki polisi çağırmakla en güzelini yapmışsınız, keşke şiddet gören her kadın bunu yapabilse,,

İşiniz zor, Allah yardımcınız olsun.

Ne münasebet soguk rüzgarler esicekmis polise sikayet edince
sanki ask rüzgari esiyorduda keyfinden cagirdi polisi

hadi adamin gozu gormeyeydide bir tekmede bebege gelseydi yada panikle
yere dusurseydi kadincagiz?
kim odeyecekti vebalini?

hayir benimde var iki evladim biri bir yasinda digeri iki yasinda
bende esimle tartistim cocugumun yaninda bagirdik bir kac kez diye
vicdan azabindan geberdik!

el kadar gunahsiz kuran yapragi gibi temiz bebegin yaninda
damat diye kizini emanet eden annenin yaninda
dövecek kadar gozu donmusse o adami babasi danasi yola getirmez

kim ayiplamis konu sahibesini? hep kocasinin tarafi ve ezikligi kendine madalya etmis kisiler
suclamis kadini
akli selim vicdanli kim olursa olsun hak verir bu kadina

bir tokat atti demedi
evire cevire dovdu diyor bebegini besledigi an hemde!

konu sahibi bacim lutfen hep guclu ol
ve sikayetinden vazgecme
bosanirim diyip sonraki zamanlarda duygusallasip vazgecenler oldu
bilemicem sonuna kadar bu kararinda dururmusun
ailen sana destekcimi sen kendine guveniyormusun
caninin kiymeti varmi
bebegini korumak icin dik durup o adama boyun egmeyeceksin

simdi yine diyecekler "uzaktan konusmak kolay biz yardim etmeyecegiz ancak konusuruz diye"
hayir kolay degil uzaktan konusmak
sadece yureklendiririm iyi temennilerde bulunurum ve Allaha emanet ederim
en iyi karari vermesini bu durumlara gelmemesini isterim

Son düzenleyen: Moderatör:

Yanlis anladiniz galiba beni. Sizin bosanip bosanmamaniza ben bisey diyemem. Durumunuza uzuldum sadece cunku polise sikayet etmissiniz. Bosanicaginizi belirtmediniz ilk mesajda o yuzden farkli yorumlar yapildi. Benim demek istedigin: yazik cunku bu ilk degilmis.
Burdan arkadaslar bosan fln demis. Benim demek istedigim; biz bosan/bosanma deriz ama evlilik senin koca senin. Yani olan herneyse bize degil size oluyor. O yuzden karari vercek kisi sizsiniz.
Uzuntunuzu anliyorum ama yaptigim yorumda hic bi kotu niyet yoktu bu anlamanizi isterim

canım çok çok saoll.. çok duygulandım, ağladım okurken.. ne diyebilirim ki, sözün bittiği yerdeyim..

canım çok çok saoll.. çok duygulandım, ağladım okurken.. ne diyebilirim ki, sözün bittiği yerdeyim..

rica ederim senin icin en iyisi neyse o olsun

nezarette tahtalarda yatmis yok yatak yorganmi vereceklerdi

eli cicek topladidami attilar iceriye

sana yanlis yaptin diyenler kimler?

ve annen bu durumu gordugunde sana destek verdimi

arkanda olurlarmi ?

tabii ki ailesii ve üstümüzde oturan akrabası.. bu akrabası aslında aramıza fitneyi fesatı koyan kişi.. annem bizle kalıyo diye anneme kv kp tavırlar aldılar, bana laflar söylediler.. düşün evimde yemek yiyip içmiyorlardı bile.. o kadın geldi gitti kv den laf getirdi doldurdu gitti.. kaçınılmaz son oldu işte böylee.. ama sonuş sorun ne olursa olsun eşim olacak hayvan dolduruşa gelmemeliydi herşeyden önce çocuğunu düşünmeliydi, düşünmedi yaptı.. şimdi onların gözünde o haklı ben haksız.. sanki bi ton dayağı yiyen ben değilim.. anneme gelince annem arkamda çok şükür ama o da bazen kızıyo, olayları bu duruma getirdiğim için (polisi aradığım için).. onlara karşı beni savunuyo ama içten içe kızdığını biliyorum.. bugun eşyalarını toplamışş giderken '' gitme oğlum'' diye ağlıyodu, onun içinde kolay değil, kimse istemez yuva yıkılsın ama ben kimseye anlatamadım hissettiklerimi.. anne bile olsa bazen anlıyo, bzen anlamıyo işte

korkuyorum çocuğumu almalarından çok korkuyorum.. şimdi alamazlar bunu biliyorum ama ilerde kız çocuk babaya düşer diye biliyorum.. ve ben bunu düşündükçe kötü oluyorum.. aklımı yitirmek üzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…