Kizlarr eski sevgili ve evliligim tehlikede yardim nolur

Kocana sòyleme Allah korusun birbirlerine zarar verirlerse olan kocana olur..
Kocanın facesinden engellesen aynı hesapla tekrar kocanın adına hesap açsan tekrar resim göndereceği zaman direk sahte hesaba gelse olur mu acaba.. benim aklıma bu geldi şuan...

Eski sevgili psikopat anladık, o konuda hemfikiriz de..
Ya bu eşe ne demeli?
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yerler derler ama???

Adamı engelleseniz bile başka hesap açar, hesap ayarlarını değiştirseniz eşinizin arkadaş listesine yollar, daha büyük rezillik çıkar.
Vakti zamanında ilişkinizi dürüstlük üzerine kurmamanızın cezasını çekiyorsunuz.
Eşiniz de normal biri degil zaten. Bence kendi can güvenliğiniz için önce abinize anlatın. Sonra abiniz ile birlikte eşinize.
Tabi abinizin normal olduğunu varsayıyorum...

Bence de ona yaptığının hukuki bir suç olduğunu eğer devam ederse yasal işlem başlatacağınızı yazın. Çok fazla hakaret de etmeyin. Çünkü eğer gerçekten bunu yapmak zorunda kalırsanız o da hakaret davası açıp sizin çanınızı daha fazla sıkmasın. Herşey lehinize olsun. Genelde bu taktik işe yarıyor. Benim bir arkadaşımın kardeşi de benzer tehditler almıştı. Adam savcılığı duyunca bir daha aramadı. Ben de bir ara tanımadığım biri tarafından rahatsız ediliyordum. Bende savcılığa suç duyurusunda bulunacağım deyince bıçak gibi kesildi telefonlar. Faceden gelen mesajları silmişsiniz ama eşinizin maillerini sildiniz mi acaba. Bir kontrol edin. Bu da işe yaramaz ise eşinizle konuşmaktan başka çareniz yok. Yaşınız o zamanlar çok küçükmüş. Hataya en müsait yaşlar. Artı eşinizden çok önce olmuş. Bu adamı dikkate alıp evliliğinizi bitirmeye çalışacağını hiç sanmıyorum. Eğer eşiniz böyle bir adım atmaya kalkarsa o da onun karaktersizliğini, beyin gelişiminin yetersizliğini gösterir. Bu şahsiyetin ailesi ile de irtibata geçebilirseniz iyi olur. Hiçbir anne babanın çocuklarının böyle birşey yapmasına razı geleceğini sanmam. Onlara da böyle devam ederse suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyin ki onlar da daha fazla ağırlığını koysun. Başınız dik olsun. Yıllar önce olan birşey için kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin.

Bu adam demek ki sizin zannettiğiniz gibi biri değilmiş. İçinde çok kin biriktirmiş ve şuanda da size ve evliliğinize zarar vermeye çalışıyor. İyi biri olsaydı asla böyle birşeye kalkışmazdı. Onun amacına ulaşmasına izin vermeyin.

esmerhatun66 bunca insan bir şeyler yazıyor sen ne yaptın peki bu olayla ilgili ne karar verdin? Sadece mesajları mı sildin.

Ne yaptın son durum ne ? Bence eşinin ağzından yaz ama böyle kadın ağzıyla değil sen bizim mutlulugumuzu bozamazsin felan gibi şeyler hiçbir erkek demez ..Tek çırpıda kestir at bidaha bisi yazarsa cvp bile verme birde bu yazan kim biliyo musun erkek ark mi acaba ?

adamin ailesine ulasmak nedir yahu arkadaslar oyle bisey olurmu ya hadi aiesi cikti geldi kadinin evine dedi sen kuyruk sallamasan oglumuz boyle yapmazdi hadi kocasida evde bunlari duydu alin aile katliami sacma geldi bana cok.. cvp yazmak zorunda bile degilsin cvp yazarsan bidahaki msj direk gozukur beben esin yuzde bi milyon okur ne gerek var muattab olmaya esin neyse ne git cesaretini topla ve de sanki evliyken zina yapmis gibi korkmanin anlami nedir yasanmis bitmis hepimiz ik askimizla evlenmedik sonucta bunun icin kimse kimseyi yargilayamaz esin bosancam dersede yolu acik olsun bunun icin kimse kimseyi bosamaz eskiyi kimse degistiremez.

Bu erkeklerı yetıstıren annelerı merak edıyorum ben

Korkma sakın panık yapma kocanın agzından yaz senı savcılıga verıyoruz aıle huzurunu bozmaya calısmaktan de

Yorumları tam okumadınız sanırım. Abi de normal değil ki. Evlenmeden eşine bunun sevgilisi vardı haberin olsun demiş.
Polise gitseniz durumun hassasiyetini anlatsanız, şikayetçi olsanız. Kocanızın kuşağına gitmez gibi. En azından gözü korkar bırakır peşini, resimler de siler. Konuşmanın çare olacağını düşünmüyorum belli ki karşınızda ki insan normal değil

bence eşinin agzından mesajlar at. evlenmeden önceki fotoğrafların oldugu bellidir yani saçından başından sonuçta 10 sene olmuş ordan gir savcılığa kadar devam edip küfürü basıp engeli çak eşinin bence bisüre facesi sende olsun şifresi falan bi hile yap o noktaya ya telfonun ayarlarınla oyna giremesin yada şifresini değiştir birisi çalmış gibi 1 ay sonra tekrar eski şifresini yzarsın girer işte yap bu tarz birşeyler

eski sonucta ikinizin fotograglari disinda baska ne fotogtafi var ki?

Hesabı şikayet ettir kapansın onuda hemen engelle pislik adama bak ya evli barklı kadınsın ne istiyor pislik

Oha bu adam seni tek başına dışarıda çıkarmıyordur ne öyle arabadan bile tek indirmiyor nasıl çekiyosun bu adamı.neyse diğer konuya geceyim.sürekli kontrol et yazdıkça engelle yazdıkça engelle sürekli yeni hesap açmaz bi yerde bıkar bırakır şerefsiz

Eşinin ağzından soverek erkek ağzıyla cümleler yazsan..seni savcılığa veririm. Haberim var benim gibi değişik değişik cümleler yazsan..

Umarım bir kez daha yapmaz ya..Allah yardimcin olsun ya.

Cok zor bir durum. Benimde basima farkli versiyonu geldi. Ben herseyi anlatmistim esime. Ama içine sindiremedi. Anlatali 5 yili gecti bosanmadik ama her kavgamizda bunu isitip isitip önüme getiriyor. Ona evliligimiz boyunca hic bir yanlisim olmadi ama malesef o bunu görmüyor. Cok üzülüyorum. Zor durum yasayan bilir.

10 sene resimleri mi saklamış manyak herif? Eninde sonunda duyacak sanki eşin neden boşansın ki yaaa , 10 sene önce olmuş bitmiş gitmiş mesele.

Biz kadin milletinden bi cacik olmaz yemin ediyorum. Konu sahibinin secimleri beni benden aldi. Manyakla gorus, agzinda bakla islanmayan abiye yakalan, abin mustakbel esine anlatsin bunlar yetmezmis gibi asiri asiri kiskanc bir adami da es olarak sec

Ben olsam ne olursa olsun anlatirdim, bu vesileyle belki ozgurluge yelken acardim saka degil bence bilmesi ve arkanda durmasi gerek; durmuyorsa da iste kapi iste sapi derdim

Canım eşinin arkadaş listesini kapat, bir de mesaj ayarlarını düzenle bana arkadaşlarım dışında kimse mesaj atamasın gibi bir şey var sanırım onu ayarla. Arkadaşlık isteklerini de kapat. Gelen mesajlar mailine de gitmesin ona dikkat et. Sonra da bu kişiyi engelle, sürekli kontrol et hesabı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…