Kizlarr eski sevgili ve evliligim tehlikede yardim nolur

eşine daha önce ilişkin olduğunu hiç söylemedin mi?ilk sen misin dedin?biten bir ilişki için ve mikrobun biri yüzünden seni mi boşayacak.benim arkadaşımın kocasına eski sevgili neler neler göndermiş yazmış mesaj olarak.yok biz karınla şunları yaptık bunları yaptık karın bir harika gibi yazamadığım şeyler.asla sorun etmedi.adamla bayağı kötü oldular ama eşi ağladığı için onu teselli etti.
bana sorarsan ben gizli saklılıklardan çekinirim.anlat eşine derim ondan önce.daha sonra bir yerlerden yine ulaşır anlatmadığın için zan altında kalırsın.bunun kıskançlıkla ne alakası var.
birde niye bu adam 10 yıl sonra eşini bulup foto yolluyor.psikopat mı bu?işin zor psikopat bir eski sevgili,eski sevgili yüzünden eşini boşayan koca

Senn ki gayey normal bi sekilde bitmis ben yakami kurtatmramadim ki ayrilana kadar tehdit şantaj neler neler
yaa işte ben bu tür durumlarda bayanlarada kızıyorum biraz kusura bakma ama
ne diye böyle insancıklarla konussuyrosunz
ne diye onlara prim veriyorsunz bir insan kendini herzaman belli eder
tipi konusması ahlakını belli eder mutlaka
hiç bir sekilde muhattap olmayın lütfen
su tür pislik erkeklerden uzak durun kendi dünyalarındaki bayanlarala eglssinler
kendi gibi insanlarla belalarında bogulsunlar
işte burda tüm annelere iş düşüyor kızlarımızı lütfen ama lütfen
bu tür erkek cinsinden koruyalım ve herzaman arkalarında durup yavrularımızı bes kururşluk elin ogluna tehdit mezesi yapmayalım ve insanları onlara tanıtalım hep yol gösterip örnek olalım onlara bu tür kanı bozuklarla muhattap bile olmasınlar

Cok haklisin valla canm iki ucu b...klu degnek resmen. Ya anlamadigim ben ondan ayrilduktan kac sene sonra esimle tanistim 3 sene konustum sonra evlendim nie ozaman degilde simdi yani sen dur dur simdi cik ortaya yani 10 senelik fotolari neden saklarsin anlamam ki seytan diyo git meydan dayagi cek

Ya cnm bilmemiyosun ki simdi 26 yaaindayim ozaman 16 17 yasindaydim yani hem yani ole kotu bi ailesi yoktu hatrladgm kadariyla annesi ogretmen babasi subay kendi de askeri lisede okuyodu simdi noldu bilmiyorum ama kultrlu bi aileydi yani demek kafayi yemis yani

Eski sevgili esinin de psikopat oldugunu biliyor demek ki.

Yoksa kim 10 sene onceki cocukluk askini kaale alir?

Adamin ne gibi cikari var da 10 sene bekledi. Bence anlatmadigin birseyler var.

Fotolar ayipli mi? Acik sacik mi.. Adamin ne gibi cikari olcak bundan.

Belki esine sandigindan daha yakin.

benim eski sevgili de onu unutamadım diye ortak arkadaşlarımıza konuşup duruyordu.farklı şehirlerdeyiz karşılaşmıyoruz.telefon numaramı demek ki hala silmemiş 13 yıl olmuş bittiği.bitiren bendim hala doğum günümde ve onunla başladığım tarihte mesaj yollar.hiç karşılık vermedim muhatap almadım kızmaya cevap vermeye değer görmedim.üstelik evli.bir de demez mi evlense de başka erkeğin yıllardır karısı olsa da kaç çocuğu olsa da şimdi bana dönse her şeyden vazgeçerim onun için dedim ve bunu söyleyen arkadaşa da kızdım ve onun söylediklerini bana taşırsan seni görmem dedim.hatta ortak arkadaşlarla bile sınır koydum.böyle saplantılı kişiler var maalesef.ama ben eşime söyledim olur da mesajını görür birilerinden duyar diye.

Bunu yapan şerefsizdir başka açıklaması olamaz.Engelle hemen.Ama tabii farklı hesap açabilir.Kocanın ağzından cevap ver en iyisi.Umursamadığını görürse belki yapmaz bidaha.

Ya tabiki ilk o degil oda biliyo ama en ufak bi bakista bile sorun cikaran bi ese bu anlatilmaz heralde

Bunu yapan şerefsizdir başka açıklaması olamaz.Engelle hemen.Ama tabii farklı hesap açabilir.Kocanın ağzından cevap ver en iyisi.Umursamadığını görürse belki yapmaz bidaha.
Suan tekrar bise yazamasini bekliyorum eger yazarsa batti balik yan gider hesabi napiyim artik agzima geleni solivem

Msj olsa bende aciklama yapaim bi sekilde ama doto olunca olmuyo iste

Fotoğraflarda absürt bir durum yoksa bence açıkça söylemen gerekir. Her durumda öğrenecek kocan. Adamı ne kadar engelleyebilirsin ki. Ondan gizlediğini öğrenirse bu defa başka birşey var o yüzden saklamaya çalışıyor diye düşünür. Zaten 16 yaşındasın çocuk sayılırsın. Seni bundan dolayı yargılayamaz. Sadece niye söylemedin der belki güven sorunu yaşar ama bundan sonra senin de için rahat eder.

Kocan ne kadar sorunlu kıskanç olsa da yalan yalanı doğurur, daha da büyümeden söyle. Eğer bir daha yazarsa veya fotograf gönderirse abinin de olduğu bir ortamda söyle bence. Korkunu anlayabiliyorum zordasın ama kendine güven. Önce suçlu olmadığına sen inan ki eşini de ikna edebilesin.

Canm bak zaten tutucu bi ailede yetismis benim onda sarmas dolas olan fotolarim var onlari gorurse yuzume bakmaz ya yapabileceklerini dusunemiyorum cok supheci yani o serefiz biraksa bike artik esim isin pesini birakmaz

Canım güvendiğin erkek kardeşin falan varsa arayıp sen kim oluyosunda evliliğimizi bozmak istiyorsun desin kocan gibi gizliden arayıp bizi rahatsız edersen savcılıkla muhattap olursun desin ne mal insanlar var ya takıntılı bunlar Allah korusun canım evliliğini

Ya bana gore absurt bu durum yok yani sonucta ben acik giyinen bi insandim once ama sonradan bisey olursa diye korkuyorum biz cok zor kavustuk simdi bi pislik yuzunden ondan vazgecemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…