Kızlarr kafam karıstıı

OguzGencay

Oğuz Gencay'ın Annesi Savaş'ın Biricik Eşi..
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
119
131
18
Kızlar bugün Dr gıttım gebelık ıcın günüm gecmıstı bana 3 haftalıksın dedı 3 haftalıkta kese gorunurmu bende gorundu daha 1 aylık bıle deıl acaba Dr yanlış soylemıs olabılırmı ya kafamda deli sorular...

Doktorun kese gordugune emin misiniz? Belki son adet tarihinizi baz alarak hesapladigi icin soylemistir? Ben 5+6da gittigimde keseyi gormustu ama baya ufak yeni falan demisi ve biraz zorlanmisti gorurken.

Beta hcg değerin kaçtı ki çok küçük ama bazı bebekler önden gidiyor benim bebeğim de hesabımdan 1 hafta önde gidiyor hep gördüysen ne güzel hayırlı olsun şimdiden aramıza hoşgeldin :)

Kese görünmez cnm beta hcg den ve son adet tarihinden söylemiştir

Gorunebilir ben yasamadim ama sahit oldum. Kadin dogum acilde kizin birisi kasik agrisi sikayetiyle geldi. Hatta yanlis hatirlamiyorsam adet gunuydu o gun. Sonra ultrasonda 4 haftalik kese gordu doktor.

Bugün bende dr gittim 4 haftalık dedi kese var ama bebek var diyemeyiz dedi bende birşey anlamadım bu durumdan benimde kafam karıştı 15 gün sonra tekrar çağırdı zaman nasıl geçer bilmem

Kızlar bugün Dr gıttım gebelık ıcın günüm gecmıstı bana 3 haftalıksın dedı 3 haftalıkta kese gorunurmu bende gorundu daha 1 aylık bıle deıl acaba Dr yanlış soylemıs olabılırmı ya kafamda deli sorular...
Canm kese yerini kurmaya baslamistir buyuk ihtmal kalinlk gordu oyle dedi bnda demsti

Doktorun kese gordugune emin misiniz? Belki son adet tarihinizi baz alarak hesapladigi icin soylemistir? Ben 5+6da gittigimde keseyi gormustu ama baya ufak yeni falan demisi ve biraz zorlanmisti gorurken.
Evet Canım kese var dedı çok küçük dedı banalda 3 haftada kese gorunurmu ona takıldım 10 gün sonra gel dedı ozaman Belkı olacak ama bende Çaltıcam yanı

Beta hcg değerin kaçtı ki çok küçük ama bazı bebekler önden gidiyor benim bebeğim de hesabımdan 1 hafta önde gidiyor hep gördüysen ne güzel hayırlı olsun şimdiden aramıza hoşgeldin :)
Benım gerı gıdıyo ama görünüyor anlamadım kan testı yapmadı Canım ultrasonsa gördü sadece saol canım ıns kucağımıza adlımızda goruruz

Gorunebilir ben yasamadim ama sahit oldum. Kadin dogum acilde kizin birisi kasik agrisi sikayetiyle geldi. Hatta yanlis hatirlamiyorsam adet gunuydu o gun. Sonra ultrasonda 4 haftalik kese gordu doktor.
Bebegın benım adet gectıgı halde 3 haftalık dedı acaba başka Dr gıtsemmıkı yaa

Back
X